Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sacred 3

More
11 Sep 2012 21:10 #112104 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Οι πρώτες εικόνες είναι γεγονός! Η Deep Silver είναι πλεόν ο βασικός publisher αλλάζοντας παράλληλα και τον developer ο οποίος είναι η Keen Games. Το user interface του θα βασιστεί πρωτίστως στις κονσόλες, γι' αυτό και η βασική πλατφόρμα ανάπτυξής του είναι το PS3. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Feb 2014 15:33 #140860 by Κώστας Λάβαρης
[UPDATE 19/2/14] Η Deep Silver ανακοίνωσε ότι μέσα στο τρέχον έτος θα κυκλοφορήσει το Sacred 3 και έδωσε μάλιστα στην δημοσιότητα το σχετικό τρέιλερ. Δείτε το:

[youtube:1hlqo80o]
[/youtube:1hlqo80o]

To Sacred 3 θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για PC, PS3 και Xbox 360.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
19 Mar 2014 20:43 #142079 by Νίκος Τριανταφύλλης
[UPDATE 19/3/14] H Deep Silver έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο gameplay βίντεο για το επερχόμενο Action RPG Sacred 3, το οποίο προέρχεται από την PS3 έκδοση του τίτλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υποστηρίζειται drop-in/drop-out τοπικό co-op για 2 παίκτες στην ίδια οθόνη και online co-op για 2-4 παίκτες.

[youtube:1uhji4o9]
[/youtube:1uhji4o9]

To Sacred 3 θα κυκλοφορήσει στις 22 Αυγούστου για PC, PS3 και Xbox 360.

More
04 Sep 2014 06:22 #149045 by Παντελής Δασκαλέλος
Ομολογώ πως τα προηγούμενα Sacred μου είχαν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Ειδικά το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς ήταν μία όαση για όσους ήθελαν να παίξουν ένα σοβαρό Action RPG σε κονσόλα, καθώς εκείνη την εποχή η Blizzard σφύριζε αδιάφορα. Κατόπιν αυτού περίμενα με αγωνία το Sacred 3, αν και δυστυχως ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα συνέβαινε. Εδώ λοιπόν έχουμε ένα ξεγυμνωμένο Sacred σε όλους τους τομείς. Ο κόσμος είναι μικρός, έχουμε πιο λίγους χαρακτήρες, δεν υπάρχει loot και η έμφαση έχει δοθεί στο co-op. Εάν αυτό το game κυκλοφορούσε ως downloadable spin-off με κόστος 15-20 ευρώ θα έλεγα οκ, καθώς παρά τα προβλήματά του το σύστημα μάχης, έστω και απλοικό, παραμένει διασκεδαστικό. Ως το τρίτο κεφάλαιο όμως μίας σειράς με πλούσια ιστορία το Sacred 3 αποτυγχάνει παταγωδώς. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ .

More
04 Sep 2014 20:47 #149061 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Sacred 3
Το Sacred 3 με εκανε να το επιστρεψω πισω!Γιατι το κατεστρεψαν σε ολους τους τομεις πλεον;;;Ελπιζω το 4 να ναι ενα καλο!Αν και τα 2 πρωτα μου αρεσαν!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
05 Sep 2014 01:33 #149070 by Γιαννης Μουσιος
κριμα για το παιχνιδει το περιμενα καλητερο όταν πεσει η τιμη μαλλον θα το αγορασω.