Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gothic 3

More
19 Apr 2006 12:45 #11147 by Γιώργος
Gothic 3 was created by Γιώργος
Το Gothic 3 είναι ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει τρομερά γραφικά. Κυκλοφορεί Σεπτέμβριο 2006

Βιντεάκι: Κλικ Εδώ

Το review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Aug 2006 13:41 #17965 by L33t H@xx0r
Replied by L33t H@xx0r on topic Gothic 3
Την αναβάθμιση που δεν έκανα για το Oblivion, ίσως την κάνω τελικά για το Gothic 3. Αυτό σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του...

More
29 Mar 2007 14:37 #29521 by Βαγγέλης Καλαϊτζής
Έχει ανέβει και το review του παιχνιδιού. Θα το βρείτε ΕΔΩ

Darkfall Unholy Wars preview
Darkfall Online review
Βαγγέλης Καλαϊτζής

More
25 Aug 2009 19:59 #59123 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα είπα να ασχοληθώ με αυτό το κλασικό RPGάκι.
Τι το ήθελα? Μιλάμε για χάλι μαύρο!

Για το 2006 τα γραφικά μπορούμε να πούμε ότι παλεύονταν, οι διάλογοι ήταν καλοί αλλά...
1)Το σενάριο είναι τελείως χύμα! Αρχίζει και σου μιλάει για λαούς, φυλές, ονόματα βασιλιάδων και πάει λέγοντας. Σιγά ρε μεγάλε. Το Warcraft είσαι και πρέπει να ξέρουμε την υπόθεσή σου? Ως εκ τούτου οι νέοι χρήστες δεν θα καταλάβουν απολύτως τίποτα.
2)Που είναι ένας χάρτης της προκοπής? Οεο? Το απόλυτο χάος! Δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα. Σου δίνουνε quests και πρέπει να κάθεσαι να ψάχνεις με τις ώρες όλη την πόλη στα τυφλά για να καταλάβεις που πρέπει να πας. Κακό χάλι. Άσε που τα quests είναι τελείως πονοκέφαλος. 5 recommendation letters (από 5 quests πολιτών) ήθελε ο βασιλιάς για να με σεβαστεί. Άντε μετά να ψάχνεις τους πολίτες για να τους κάνεις τις χάρτες. Στο τέλος βγαίνεις έξω για farming και σκοτώνεις ότι ζώο βρεις μπροστά σου για να κερδίσεις experience!
3)Τα bugs ήταν ότι χειρότερο! Κάθε 20-30 μέτρα ο χαρακτήρας σου θα έβρισκε κάποιο σημείο να κολλήσει. Και το αποκορύφωμα? Ενώ πάλευα με ένα ζώο και το είχα σκοτώσει, ξαφνικά στο τελείως άσχετο άρχισα να χάνω την ενέργειά μου σιγά-σιγά (από σχεδόν full ενέργεια που είχα) μέχρι που πέθανα. Ε μετά από αυτό ένα Exit ήταν ότι έπρεπε! :icon knight:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Aug 2009 20:17 #59125 by Νικολής Ασημάκης
Ένας φίλος μου είπε πως ένα περιοδικό, pc games νομίζω, έδινε μέσα ένα τεράστιο unofficial patch που διορθώνει τουλάχιστον το 95% των bugs και χαμηλώνει και τις απαιτήσεις.

More
25 Aug 2009 20:42 - 26 Aug 2009 20:25 #59126 by Νίκος Tριανταφύλλης
ΤΟ Gothic 3 ειναι καλο game ασχετα με τα bugs αμα κατσει καποιος Κ το παιξει ως το τελος θα του φανει μια χαρα!και ποτε θα βγει πια μια ανακοινωση για Gothic 4 για το ποτε θα βγει" για 2010 λενε μονο αυτο λενε Κ ελεγαν οτι μπορει να εβγαινε για πρωτη φορα σε κονσολα κιολας το 2009 δν βλεπω τιποτα! :twisted:
Last edit: 26 Aug 2009 20:25 by Νίκος Tριανταφύλλης.

More
26 Aug 2009 20:17 #59232 by Μπάμπης Χαραλάμπους

nikolakis wrote: ΤΟ Gothic 3 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ game ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΑ bugs ΑΜΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Κ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ Gothic 4 ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ 2010 ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ Κ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΟΝΣΟΛΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ 2009 ΔΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ! :twisted:

Κανε edit το post ου και γραψτο με μικρα γραμματα. Τα κεφαλαία είναι λες και φωνάζεις. :roll:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
18 Jun 2011 16:40 #94739 by Νίκος Tριανταφύλλης
που μπορω να το βρω σημεραα αυτο το game σε κανα μαγαζι?

More
More
24 Jun 2011 18:08 #94962 by Νίκος Tριανταφύλλης
το πηρα το εβάλα να παιξει αλλα δν μου εμφανιζει καν να ξεκινισει το παιχνιδι στην αρχη εβγαζε για update τωρα καθυστερη κ μια φορα μου εβγαλε οτι εχει προβλημα τι συμβαινει?