Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Diablo 3: Σας άρεσε?

Poll: Πιστευετε Αξιζει ; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Τζάμπα τα λεφτά μου
1 11.1%
Μου άρεσε πολύ , αλλά έχει πολλά errors
4 44.4%
Πολλά Disconnections και Lag
2 22.2%
Δεν μετανιώνω που το αγόρασα !
2 22.2%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
24 Jul 2012 11:47 #110686 by Αποστόλης Αναστασίου
Δεν μπορω να καταλαβω δωδεκα χρονια απο τοτε που βγηκε το Diablo 2 τι εκαναν οι Developers ; Δεν μπορει ενα τοσο μεγαλο παιχνιδι να εχει τοσα bugs και με καθιστεριση και ολας ! Εχει αλλαξει τοσες και τοσες ημερομηνιες και ολας υποτιθετε ειχαν τοσο καιρο μπροστα τους , γιατι τοσα προβληματα ; Αναφερομε στα τοσα πολλα errors και bugs . Να προηγουμενος ειδαμε το bug με το godmode του wizzard , νομιζω οτι ειναι απαραδεκτοι και οποιοι πληρωσαν τζαμπα λιγακι τα λεφτα , οκ αξιζει αλλα με τοσα πολλα errors και bugs τι να το κανεις ;;

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jul 2012 20:18 #110698 by Μάνος Γρυπάρης
Η Blizzard ήταν βέβαιο ότι θα βγάλει τα λεφτά της.
Αλλά σίγουρα δεν δικαιολογούνταν τόσα χρόνια development.
Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει περισσότερα cutscenes, το levelling και το skill system να μην είναι casual αλλά να σου επιτρέπει να είναι auto ή manual, καλύτερη κάμερα (zoom, rotate κτλ.) και φυσικά να μην υπάρχει η απαίτηση να είσαι μονίμως online με ότι αυτό συνεπάγεται (offline τα πρώτα 24ωρα, disconnections τα επόμενα κτλ.), PvP μαζί με το launch κτλ. Γιατί όταν τον 60αρίσεις μετά κάθεσαι και τον κοιτάς. Κι αν το PvP δεν βγει σύντομα τότε απ' το φθινόπωρο και μετά θα έχουμε άλλα games να ασχολούμαστε.

Φυσικά οι συνάδελφοί μας είχαν αντίθετη άποψη και βομβάρδισαν με τα 9άρια τους. Οι πωλήσεις τους δικαίωσαν, με μια διαφορά. Ότι πάνω απ' τους μισούς που το αγόρασαν δεν πιστεύω ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι για το ποσό που έδωσαν. Ορθά άνοιξες το γκάλοπ να πάρουμε κι άλλες γνώμες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Jul 2012 00:53 #110701 by Βασίλης Σπετσιέρης
Πιστεύω ότι το 90% από αυτούς που το αγόρασαν,είπαν ''Diablo είναι,τα αξίζει''.Έτσι έκανα και γω με έναν άλλο τίτλο,το DMC 4 και ακόμα κλαίω το (τότε) 60άρι.Το μοναδικό παιχνίδι ever που αγόρασα και παράτησα μετά από 2 ώρες.Ηθικό δίδαγμα : δεν ήξερες,δεν ρώταγες....Τώρα πλέον,αγορές μόνο μετά από αρκετό ψάξιμο (reviews,gameplay από youtube κτλ).Από όλα τα αρνητικά που έχω διαβάσει για το D3 πάντως,το χειρότερο πρέπει να είναι το θέμα του online.

More
25 Jul 2012 01:58 #110703 by Αποστόλης Αναστασίου
Σχετικά με το ηθικό δίδαγμα όμως ουδέν καλού αμιγές κακού ... ο λόγος που το λέω αυτό ; Άμα δεν ξέρεις έχεις περισσότερη περιέργεια , έχεις περισσότερη περιέργεια ; Περισσότερο ενδιαφέρον (ιδίως όταν το παιχνίδι είναι φαβορί και έχει να βγει καινούργια σειρά από το μεσαίωνα μιλώντας μεταφορικά) , οπότε περισσότερες πωλήσεις (κάτι τέτοιο χρησιμοποιεί και η Rockstar για την σειρά GTA συγκεκριμένα για το 5 αλλά ας ξαναγυρίσουμε στο diablo μας ) . Οπότε ποιος ο λόγος να ρωτήσεις άμα ξέρεις ότι μετά δεν θα έχεις πολλές εκπλήξεις αφού σου τις είπαν όλες ; Θα το συγκρίνω και με τις ταινίες , θα σου φενόταν ωραίο αν σου έλεγαν όλη την υπόθεση ; Θα είχες ξενερώσει νομίζω σωστά ; Βέβαια έχει και τα καλά του δεν λέω , όπως ότι θα ήξερες ότι ήταν άθλιο παιχνίδι οπότε δεν θα το αγοραζες αν και αυτό ακούγετε με την μια δεν χρειαζετε να ρωτήσεις κανέναν . Παρόλα αυτά , η blizzard μας έδειξε ότι για μια φορά δεν νιάστικε για το κοινό αλλά μονό για τον εαυτό της .

More
28 Jul 2012 19:28 #110785 by Fovos
Replied by Fovos on topic Diablo 3: Σας άρεσε?
Σαν game ήταν καλό αλλά μέσα σε μία εβδομάδα από όταν βγήκε φάγαμε diablo στο inferno με την παρέα μου μετά έπαιξα και hardcore πέθανα 2 φορές μία 52 level και μία 59 level οπότε καλά ήταν ούτε μήνα δεν έκλεισα σε αυτό το game κρίμα νομίζω πως όλοι περιμέναμε πολλά περισσότερα από αυτόν τον τίτλο!

Πάρτε και ένα video από το live που είχα την ώρα που πέθανα στο hardcore level 59.

More
04 Aug 2012 12:36 #110962 by Παναγιώτης Φλώρος
Ευτυχώς είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω πριν το αγοράσω, μέσω του account ενός φίλου. Σε καμία περίπτωση δεν άξιζε τα λεφτά του και δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό της η Blizzard όταν το έβγαλε. Δυστυχώς φαίνεται πως από developer έγινε εταιρία marketing.

Δεν ζητάς 60 ευρώ από την community και τους δίνεις...αυτό.

More
31 Aug 2012 14:35 #111688 by Αποστόλης Αναστασίου
Ετσι ακριβως , περιμεναμε μια δεκαετια και στο τελος μας πλασαρουν αυτο , και τελικος τελικος στην τιμη των 60 ευρω !