Lordwinter wrote: Κατά την άποψή μου η σειρά είναι love it or hate it, δεν υπάρχει μέση κατάσταση... Ενδεικτικά να αναφέρω ότι όταν έριξα το πρώτο boss είχα τα μισά από τα αρχικά μου hit points και ήμουν ένα hit στην κυριολεξία.
Παντελή νομίζω ότι το παραπάνω σχόλιό σου αποτελεί τον καλύτερο επίλογο για το review σου και θα συμφωνήσω απόλυτα. Τα Dark Souls κατά τη γνώμη μου είναι παιχνίδια που ή θα τα λατρέψεις ή θα τα σιχαθείς, δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Ομολογώ ότι δεν τα έχω τιμήσει όπως θα έπρεπε. Tα έχω εντάξει σε μία κατηγορία παιχνιδιών, τα οποία αποφεύγω λόγω ηλικίας (άρα και κατάστασης των νεύρων μου
), επαγγελματικών υποχρεώσεων και διαθέσιμου χρόνου.
Ωστόσο δεν μπορώ παρά να αναγνωρίσω ότι πρόκειται για κοσμήματα του χώρου του gaming και θα πάω κι ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας ότι πραγματικά προσφέρουν στο χώρο δείχνοντας στις εταιρείες ότι οι πελάτες τους, οι παίχτες, δεν είμαστε botάκια κι ότι αναζητούμε αξιόλογες, ενδιαφέρουσες και δύσκολες δοκιμασίες στα παιχνίδια μας. Υπό αυτό το πρίσμα μοιραζόμουν κι εγώ την ανησυχία των φαν της σειράς και δεν ήθελα να βγουν αληθινές οι πληροφορίες που ήθελαν και αυτό το "οχειρό" δυσκολίας και διαφορετικότητας να πέφτει για χάριν του ενδεχομένως μεγαλύτερου κέρδους.
Όπως διαπιστώνω από το δικό σου και άλλα reviews τελικώς το "οχειρό" κράτησε και αυτό μόνο ευτυχές μπορεί να είναι για το gaming συνολικά. Ελπίζω στο μέλλον να βρω χρόνο και να ασχοληθώ ενδελεχώς και με τα δύο παιχνίδια της σειράς που έχουν κυκλοφορήσει για το Xbox 360.