Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Magic the Gathering(Card Game)

More
30 Mar 2006 22:18 #10652 by Ioannis Passas
Παίζει κανεις σας?
Έχω χαλάσει τουλάχιστον 2.000 ευρώ ++ :P
Αλλά έχω καλά κομμάτια στη συλλογή μου όπου και σταμάτησα στην 9th edition
Birds - Wrath foil etc
Δυστυχώς λόγω χρόνου, χρημάτων και άλλων ασχολιών ( :) ) δεν μου επιτρέπεται να ασχοληθώ αλλά που και που παρακολουθώ events.

Ασχολείται κανείς εδώ?
Μπας και μου κολλήσει πάλι το μικρόβιο? :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Mar 2006 23:23 #10657 by Δημήτρης Δερμάνης
Apo ekei peripu pu stamatises esi xekinisa ego...
To vasilio mu gia mia karta.
Exo sxedon olo to Ravnica block

Listen to the masters key:
Stay well trained and drug free
[hr]
Ακούτε καθημερινά 17:00 - 19:00 την εκπομπή Tech από τον GamesRadio.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.
Ακούστε το πρόγραμμα live

More
01 Apr 2006 17:45 #10676 by Κώστας Παραδιάς
Η αλήθεια είναι ότι κάποτε ασχολούμουν με Magic αλλά το εγκατέλειψα. Τώρα ανήκω σε εκείνες τις ορδές των ανθρώπων που παρακολουθούν στρατηγικές για deck, πάντως είχα μερικά από τα πρώτα...

Πωωωωω τι μου θύμισες πάνω που πήγα να το κόψω!

More
04 Apr 2006 15:38 #10761 by chrisa
Epeza prin kapia xronia. Bebaios epidi den gnoriza atoma pou na paizoun magic, to stamatisa! Tora paizo ta kalokairia stis diakopes, alla exo papsei na agorazo kartoyles, exo kati palies! :)

More
23 Apr 2006 10:50 #11280 by john louskas
Βασικά παίζω εδώ και 9 με 10 χρόνια, από την τέταρτη έκδοση περίπου, τα τελευταία 4 αρκετά φανατικά θα έλεγα. Αν κάνει κανείς σας τον κόπο να κατέβει στο prerelease της Dissension Δευτέρα πρωί, εκεί θα είμαι και θα δουλεύω. Το παιχνίδι για μένα είναι από τα καλύτερα που έχουν σχεδιαστεί βασικά και νομίζω πρέπει να είναι το πιο πετυχημένο όλων των εποχών. Να αρχίσει με το καλό από εδβομάδα η εκπομπή και θα πούμε πολλά. Καλό πάσχα !!

Da Orkz

Κάθε κυριακή 22:00 - 24:00 στον Gamesradio

More
26 Apr 2006 12:18 #11460 by john louskas
Λοιπόν καρτόπληκτοι φίλοι, αν και νομίζω ότι δεν χρειάζεται νατο ακούσετε από εμένα, βγήκε η νέα σειρά για το Magic την δευτέρα και τα ΣΠΑΕΙ. Από τα 70+ άτομα που ήταν στο prerelease, δεν νομίζω πως άκουσα ένα αρνητικό σχόλιο. Θα μπορούσα να λέω και να λέω και να μην σταματάω, αλλά πραγματικά, αν δεν την έχετε δει δεν θα έχετε ιδέα για τι πράμα μιλάμε. Ρίχτε μια ματιά wizzards of the coast.

’μα δείτε κίολας πως έχετε χρόνο το σαββατοκύριακο, περάστε μια βόλτα από το τοπικό κατάστημα σας να παίξετε ένα prerelease, ακόμα και αν είστε από τουσ παλαιότερους θιασωτές του σπορ. ’μα σας απογοητεύσει, έχετε το ελεύθεο να με κρεμάσετε έξω από το studio, να μου κάψετε τα post και ότι άλλο. Με το ξεκίνημα της εκπομπής, (αυτή την κυριακή κάνουμε δοκιμαστικό), θα κάνουμε μια εκτενέστερη αναφορά στις νέες πανέμορφες καρτούλες μας. (my preciousss)

Da Orkz

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
26 Apr 2006 12:26 #11464 by a Guest
Replied by a Guest on topic Magic the Gathering(Card Game)
Ψιλοάσχετο με το θέμα, αλλα ήμουνα την Τρίτη σε ενα event της ΚΑΙΣΣΑ σε ένα ξενοδοχείο, και έμεινα έκπληκτος! Πολύ μεγάλη συμμετοχή! Αν και άσχετος με το θέμα (άκουγα διάφορα αλλα δεν καταλάβαινα τίποτα!!!) έμεινα με το στόμα ανοιχτό! 8O

More
26 Apr 2006 12:33 #11467 by john louskas
το προηγούμενο πάσχα, την ίδια μέρα είχε στο ίδιο μέρος, την ίδια μέρα προκριματικά πανελληνίου για magic και yugioh, από 200 άτομα το κάθε event... πραγματικά, η κόλαση δεν μπορεί να είναι πολύ χειρότερη από αυτό.

Da Orkz

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
26 Apr 2006 12:34 #11468 by a Guest
Replied by a Guest on topic Magic the Gathering(Card Game)
Το γνωρίζω ήμουν εκεί!!! Όλες οι αίθουσες ήταν full!!!!!

More
22 Oct 2006 20:20 #21374 by Panagiotis Koutelidakis
Λούσκα;!

Ο αδερφός μου είναι λάτρης του παιχνιδιού, αλλά εγώ το παρακολουθώ για το χαβαλέ και την, ανά φάσεις, διασκέδασή μου. Μ' ενδιαφέρει η στρατηγική που μπορεί να επιδείξεις (είμαι Johnny/Timmy player, για όσους έχουν κάνει το πασίγνωστο test), αλλά απολαμβάνω τα απλά, χαλαρά και σπάνια παιχνίδια με τον αδερφό μου και, ενίοτε, με τον κολλητό μου.