Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fire Emblem: Awakening

More
14 Apr 2013 17:22 #122850 by Παντελής Δασκαλέλος
Ήρθε η ώρα για την καθαρά προσωπική μου άποψη για το Fire Emblem Awakening. Καταρχήν να τονίσω ότι λατρεύω τα turn-based strategy γιατί σου δίνουν την αίσθηση μιας σκακιστικής μονομαχίας, πολλοί υποστηρίζουν ότι το μοντέλο αυτό είναι ξεπερασμένο και παλαιομοδίτικο, σέβομαι την άποψη αυτή αλλά δεν την ενστερνίζομαι.

Η σειρά Fire Emblem πάντα ήταν hardcore και κατ' επέκταση ήταν αδύνατο να γίνει προσιτή στο ευρύ κοινό. Το Awakening από την άλλη είναι προσιτό στον οποιονδήποτε και αυτό είναι μεγάλη "μαγκιά". Το Bond σύστημα είναι μια φρέσκια πνοή γιατί πλέον οι μονάδες παύουν να είναι πιόνια στη σκακιέρα, αλλά ψηφιακοί φίλοι σας με τους οποίους δένεστε. Ξέρετε πολλά games που να καταφέρνουν κάτι τέτοιο;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Apr 2013 19:45 #122929 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Θα μας κάνεις δηλαδή να πάμε να πάρουμε το 3DS XL για αυτό το παιχνίδι (λάτρης του παλιού FFT και Tactics Ogre αλλα και των pcαδικων Jagged alliance Κλπ)...

More
16 Apr 2013 22:39 #122939 by Παντελής Δασκαλέλος
Εσύ προσωπικά επειδή ξέρω τα γούστα σου θα πάθεις πλάκα με το Awakening, να πω απλά ότι το 3DS έχει γίνει προέκταση των χεριών μου την τελευταία εβδομάδα και συνεχίζω. Έτσι και είχε και achievements είχα πάει για πλατίνα χαλαρά. Με τα DLC που θα βγουν προβλέπω να καίγομαι μέσα στο Πάσχα.

More
17 Apr 2013 15:43 #122956 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Παντελή, γιατί τέτοια παιχνίδια δεν κυκλοφορούν και σε άλλες κονσόλες ή στο PC; Λόγω νοοτροπίας των Γιαπωνέζων; Λόγω κόστους ανάπτυξης ή υπάρχει κανένας πιο "σκοτεινός" λόγος;

More
17 Apr 2013 16:16 #122958 by Παντελής Δασκαλέλος
Κοίτα οι γιαπωνέζοι δεν το έχουν στα PC, οπότε με την μία αποκλείουμε αυτό το format. Τώρα η σειρά Fire Emblem από την στιγμή που αναπτύσσεται από θυγατρική της Nintendo είναι λογικό να είναι exclusive. Παρόλα αυτά έχει αρκετά εξαιρετικά tactical rpg στο PSP για παράδειγμα τα περσινά Gungnir και Growlanser: Wayfarer of Time, τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω του PS Store στην Ευρώπη.

More
18 Apr 2013 01:44 #122988 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Lordwinter wrote: Η Nintendo ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία ενός νέου bundle για το 3DS το οποίο θα περιέχει ενα cobalt blue μοντέλο της κονσόλας με χαραγμένο το έμβλημα του παιχνιδιού, καθώς και το Fire Emblem: Awakening το οποίο θα είναι προεγκατεστημένο στην κονσόλα. Η τιμη του κατά πάσα πιθανότητα θα κυμαίνεται στα 170 δολάρια (130-140 ευρώ). Το bundle κυκλοφορεί τον άλλο μήνα στη Βόρεια Αμερική και είναι πολύ πιθανό να φτάσει και από τα μέρη μας τον προσεχή Απρίλιο.

Εντάξει, το Πάσχα μάλλον θα με βρείτε και εμένα να κυκλοφορώ με ένα τέτοιο! Παντελή αν το βρείς σίγουρα κάπου εδώ στην Ελλάδα σφύρα κλέφτικα να το προλάβω :D

More
18 Apr 2013 02:10 #122990 by Παντελής Δασκαλέλος
Έχεις μείνει λίγο πίσω γιατί στην Ελλάδα όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη κυκλοφορεί αύριο το ίδιο πακέτο με την διαφορά ότι πρόκειται για το 3DS XL μοντέλο της κονσόλας! Κόστος 250 ευρώ. Εάν το παραγγείλεις από εδώ www.nortec.gr/nintendo/console/n ... mited.html παίρνεις δώρο και ένα συλλεκτικό artbook. Εάν θες την προσωπική μου άποψη αξίζει τα λεφτά του, καθώς αναμένεται η τιμή να ανέβει στα ύψη στο Ebay σε μερικούς μήνες, εγώ αν είχα 250 ευρώ θα το παράγγελνα από χθες.

More
07 Jun 2013 21:57 #125441 by Βασίλης Καμακάρης
Fire Emblem Awakening 3DS XL Unboxing

[center:3v4w7r8c][youtube:3v4w7r8c]
[/youtube:3v4w7r8c][/center:3v4w7r8c]

Το απόλυτα συλλεκτικό 3DS.

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες