Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Persona 2:Eternal Punishment

More
29 Feb 2012 05:30 #105302 by Παντελής Δασκαλέλος
Μετά την κυκλοφορία του Persona 2:Innocent Sin αναμένεται να κυκλοφορήσει και η συνεχεία του για το psp.
To Eternal Punishment κυκλοφόρησε αποκλειστικά για ntsc format στο psone και αυτή τη στιγμή αποτελεί έναν απο τους highly collectable τίτλους του συστήματος με τιμές που αγγίζουν τα 100 δολάρια.

Σύμφωνα με το ιαπωνικό περιοδικό Famitsu αναμένεται να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 17 Μαΐου στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Η κυκλοφορια σε Ευρώπη και Αμερική αναμένεται σίγουρη με πιθανή εταιρία που θα αναλάβει το port στα μέρη μας την αγγλική Ghostlight.

To παιχνίδι θα περιλαμβάνει νέες αποστολές, μικρότερους χρόνους φόρτωσης και νέο animation.

[youtube:1aqv9fwj]
[/youtube:1aqv9fwj]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Mar 2012 23:08 #105656 by Παντελής Δασκαλέλος
Έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα screenshots του παιχνιδιού τα οποία μπορείτε να τα τσεκάρετε εδώ andriasang.com/

Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι κυκλοφορεί σε πρώτη φάση στην Ιαπωνία στις 17 Μαΐου. Παράλληλα με την retail έκδοση θα διατίθεται και μια digital για το PS Vita. Τηρώντας την παράδοση που θέλει τους τίτλους της Atlus να κυκλοφορούν με περισσότερες από μια εκδόσεις, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε μια limited έκδοση η οποία θα περιλαμβάνει ένα cd με το soundtrack.

More
13 Mar 2012 02:42 #105794 by Παντελής Δασκαλέλος
Το πρώτο trailer του παιχνιδιού, δόθηκε στη δημοσιότητα παρακολουθήστε το εδώ

[youtube:2cve1zza]
[/youtube:2cve1zza]

More
31 Mar 2012 12:47 #106344 by Παντελής Δασκαλέλος
Ένα σύντομο μεν εντυπωσιακό δε διαφημιστικό spot ανέβηκε χθες στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.
[youtube:3io9huxn]
[/youtube:3io9huxn]

More
31 Mar 2012 15:35 #106349 by Αγγελική Νεβσεχιρλίογλου
Ωραία πράγματαααα :D :D :D Αν και θεωρώ ανώτερο το Innocent Sin σαν παιχνίδι, μπορώ να πω ότι το περιμένω πως και πως αυτό εδώ! Τώρα θυμήθηκα και το OST του original και πωρώθηκα πάλι...

More
31 Mar 2012 16:23 #106353 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ περιμένω την collector στα αναμμένα κάρβουνα! Αν είναι τόσο καλή όσο του Innocent Sin τότε όλα κομπλέ!

More
27 Feb 2013 02:36 #121036 by Παντελής Δασκαλέλος
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που μας απέστειλε η Atlus το Persona 2: Eternal Punishment κυκλοφορεί από σήμερα στο Αμερικανικό PSN. Πρόκειται για την πρωτότυπη έκδοση του PS One. Το κόστος της είναι 9.99 δολάρια.

More
27 Feb 2013 13:30 #121052 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Πωωω το ρετουσάρανε και το δίνουν τόσο ακριβά; Γενικά με τις επανακυκλοφορίες νομίζω πως οι εταιρίες θέλουν να βγάλουν απο την μύγα ξύγκι! :P

Αντε να βγει και το xenogears :)

More
27 Feb 2013 15:36 #121058 by Παντελής Δασκαλέλος
Διάβασες από την αρχή το thread μιλάμε για game που κάνει πάνω απο 100 δολάρια να το αγοράσεις. Και το βγάλανε μόλις δέκα για να το πάρει όλος ο κόσμος

More
27 Feb 2013 16:59 #121068 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Απο την αρχή το διάβασα. Εκεί μιλάς για έναν συλλεκτικό τίτλο όχι για επανακυκλοφορία! Δεν νομίζω ότι παίρνει αξία επειδή η αρχική έκδοση έφτασε να είναι τόσο ακριβή.
Εκτός αυτού εγώ μίλησα γενικά, ειδικά απο την στιγμή που κάποιοι έχουμε αγορασμένους αρκετούς τίτλους στο PS1, το να ΕΠΑΝΑκυκλοφορούν σε αυτές τις τιμές δεν το βρίσκω δίκαιο.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι λες πως είναι το πρωτότυπο, αρα γραφικά κλπ όλα εκείνης της εποχής. Και εγώ έχω το FFVII original στο PS1 και δεν νομίζω να ήθελα να το αγοράσω 9,99 ευρώ ΕΚΤΟΣ και αν έβαζαν HD γραφικά. ΄Εκαναν δηλαδή μια επεξεργασία, μια δουλειά που να δικαιολογεί το κόστος. Τώρα στα μάτια μου βλέπω επανακυκλοφορία παιχνιδιού του PS1 που κοστίζει 10 ευρώ.
Προσωπική μου άποψη; Ακριβό.