Το έπαιξα στο Origin Access στο PC μου και ο Παντελής στο EA Access στο Xbox One του. Το preview του Παντελή θα σας δώσει να κατανοήσετε τι είδαμε σε πρώτη φάση.
Προσωπικά μου αρέσει το character progression, καθώς πέρα από το αρχικό class που αποτελεί σοφή επιλογή, μετά χτίζετε τον χαρακτήρα σας όπως θέλετε. Με χάλασε κι εμένα λίγο που δεν έχει τόσο το tactical στοιχείο των προηγούμενων Mass Effect και απλά δίνετε οδηγίες για το που θα μεταβούν οι συμπαίκτες σας. Εδώ η BioWare ξανοίγεται σε πιο casual κοινό.
Το σενάριο εξελίσσεται με γρήγορη δράση, ενώ προσωπικά δεν πείστικα απόλυτα ότι οι αποφάσεις σας παίζουν τόσο ρόλο πάντα. Σε ορισμένα σημεία οι διάλογοι είναι ολίγον τι διακοσμητικοί. Σίγουρα αργότερα θα δούμε να παίζουν μεγαλύτερο ρόλο.
Όσο για τα animations, μπορεί εκ πρώτης όψεως οι Scott και Sara Ryder να στρίβουν φαίνοντας λες και έχουν κάποια κλίση, αλλά τα είδα πολύ πιο φυσικά σε σχέση με άλλα games και σε καμία περίπτωση αντάξια του αρνητικού ντόρου που δέχθηκαν τις τελευταίες ημέρες.
Αυτά προς το παρόν, αύριο Δευτέρα θα παραλάβω την έκδοση του PS4 και στις 18:00 θα έχετε livestream στο
Gaming.Youtube.com/Gameworldgr/Live
.