Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Path of Exile

More
27 Jan 2014 15:37 #139634 by Κώστας Κορτζής
Την προηγούμενη εβδομάδα αφιέρωσα πάρα πολλές ώρες πάνω στο Path of Exile. Όπως περίμενα, είναι ένα πολύ όμορφα σχεδιασμένο παιχνίδι, δυνατό gameplay και πολύ έξυπνο A.I.. Είχε αρκετό καιρό σε Open Beta και κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες για PC.

Οι εντυπώσεις που μου άφησε είναι πολύ καλές, από τα γραφικά μέχρι και το σύστημα του passive skill tree. Τα quests ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πλαίσια και είναι αρκετά διασκεδαστικά. Το γεγονός οτι είναι ένα από τα αυθεντικά Free-to-Play και όχι Pay-to-Win είναι ένα πολύ δυνατό επιχείρημα για το δοκιμάσετε!

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και το review: www.gameworld.gr/reviews/item/15 ... h-of-exile

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jan 2014 17:09 #139640 by Παντελής Δασκαλέλος
Πράγματι ένα από τα πιο αξιόλογα games που είδαμε το 2013 και γιαυτό το ανακηρύξαμε ως το πέμπτο καλύτερο PC exclusive στο GameWorld. Προσωπικά πέρα από την beta, του αφιέρωσα 3-4 ώρες ακόμη όταν κυκλοφόρησε λόγω έλλειψης χρόνου. Για την ώρα περιμένω να βρω την ευκαιρία να το τσεκάρω διεξοδικά.

Τόσο το skill tree, όσο και το σύστημα της οικονομίας του μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Κατά την άποψη μου θυμίζει σε αρκετούς τομείς το Diablo II, παρόλα αυτά το γεγονός αυτό δεν είναι αρνητικό ειδικά αν αναλογιστούμε την ποιότητα του Diablo III η οποία κατά γενική ομολογία δεν είναι αυτή που θα έπρεπε για να το οδηγήσει στην κορυφή.

More
27 Jan 2014 17:16 #139641 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Path of Exile

Lordwinter wrote: Πράγματι ένα από τα πιο αξιόλογα games που είδαμε το 2013 και γιαυτό το ανακηρύξαμε ως το πέμπτο καλύτερο PC exclusive στο GameWorld. Προσωπικά πέρα από την beta, του αφιέρωσα 3-4 ώρες ακόμη όταν κυκλοφόρησε λόγω έλλειψης χρόνου. Για την ώρα περιμένω να βρω την ευκαιρία να το τσεκάρω διεξοδικά.

Αξίζει να το ξαναπαίξεις τώρα στο κανονικό release. Έχουν μπει νέες περιοχές με πολύ μεγαλύτερη δυσκολία από αυτές που υπήρχαν και ένα επικό τελευταίο boss. Επίσης έχει μπει νέα class, η Scion, με πολύ ωραίες ατάκες μες στο παιχνίδι, και πολλά νέα skills όπως το εντυπωσιακό spectral weapon.

More
27 Jan 2014 18:31 #139642 by Μάνος Γρυπάρης
Με εκπλήσσει που μία εταιρεία από την Νέα Ζηλανδία (χώρα που δεν φημίζεται για τα games της) όπως η Grinding Gear Games έλαβε τόσο θετική ανταπόκριση ως indie developer από τους reviewers. Τελικά αν θέλεις κάτι τόσο πολύ έχεις θετική αντιμετώπιση σαν να ανήκεις στους "μεγάλους".

Το Path of Exile μου θύμισε πολύ -εκ πρώτης όψεως- το Diablo 2 από το στήσιμο της top-down camera μέχρι το inventory του. Τελικά διαψεύστηκα, κυρίως για τα ατελείωτα skills του που αυξάνουν το replayability του. Το Co-op όπως το παίξαμε στο GameWorld ήταν απολαυστικό και έχει φάση να είσαι στο Mumble με φίλους και να συζητάς για τα mobs, το loot και γενικά το lore που πιστεύω ότι ήθελε λίγο περισσότερη δουλειά.

Απλοί οι μηχανισμοί στο gameplay, θα μπορούσε να έχει περισσότερα active skills όπως είπε σωστά κι ο Κώστας (κλασικό θέμα του Diablo) και η χρήση των gems με ένα ξεχωριστό σύστημα οικονομίας χωρίς gold, δεν συνηθίζεται εύκολα αλλά είναι αξιοθαύμαστη. Πραγματικά χαίρεσαι να το παίζεις.

Τελικά το είδος αυτό των RPG αναβίωσε σε free-to-play μορφή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και η πολιτική της εταιρείας που δεν το έκανε pay-to-win κέρδισε το μεγάλο respect των αναγνωστών της.

Θα δοκιμασω καποια στιγμη και το PvP, αν και ομολογώ ότι θα το προτιμούσα Open World, ακόμα και με PvP servers! Δεν ήταν αυτός ο σκοπός των developers, όμως μία μερίδα κόσμου το ήθελε γι' αυτό και μπήκε το PvP άλλωστε στο patch 1.0.4. Καλά αν ήταν Open world δεν το συζητώ, θα είχε μια πολύ μεγαλύτερη βαθμολογία. Νοσταλγώ τις εποχές του Diablo 2 όταν το έπαιζα online.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Jan 2014 19:44 #139647 by Κώστας Κορτζής
Εμένα το γεγονός οτι δεν μπορούν να σου φάνε το loot, μου αρέσει στα instanced..

More
31 Jul 2014 20:33 #147400 by Jargo Seth
Replied by Jargo Seth on topic Path of Exile
Φρέσκο expansion ετοιμαζουνε καλοκαιριατικα!Για περαστε.

www.gameworld.gr/index.php?optio ... #fieldsTab

More
23 Aug 2014 18:06 #148365 by Anastasios Vozatzidis
Δεν του είχα δώσει μεγάλη σημασία γιατί δεν με ενθουσίασε το περιβάλλον, πολύ μουντό για τα γούστα μου, χθες όμως που βρήκα καλή παρέα το είδα με άλλο μάτι και παίξαμε σερί αρκετές ώρες, νομίζω θα του δώσω σίγουρα μια δεύτερη ευκαιρία διότι ήτανε αρκετά διασκεδαστικό!Παίζεται ακόμα?

More
20 Jul 2015 14:19 #165737 by Γιάννης Μίγκλης
Στην αρχή το game δεν μου έκανε εντύπωση αλλά τελικά κατάλαβα πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό game με καταπληκτικό gameplay

More
20 Jul 2015 15:16 #165753 by 001
Replied by 001 on topic Path of Exile
Χε, είχα ακριβώς την ίδια εντύπωση όταν ξεκίνησα. Δεν είχα παίξει πολύ Diablo2 βέβαια οπότε δεν ήμουν ιδιαίτερα προκατειλημμένος. Η πραγματική μορφή του παιχνιδιού έρχεται στην επιφάνει γύρω στο level 60 όπου και τα περισσότερα builds έχουν ήδη 80 nods στο tree. Σ' αυτό το level είναι που αρχίζουν και λειτουργούν τα CoC (Cast on Crit) builds.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
20 Jul 2015 16:10 #165760 by Anastasios Vozatzidis
Replied by Anastasios Vozatzidis on topic Path of Exile
Ξανάρχισα να παίζω τώρα με το καινούριο league βεβαια δεν καίγομαι πολύ... λόγο διακοπών είμαι ποιο πολύ έξω αλλα ψάχνω για κανένα ελληνικό guild! Παίζει τίποτα?