Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Panzer Dragoon Saga

More
31 Jan 2012 19:29 - 17 Apr 2012 16:27 #104376 by Παντελής Δασκαλέλος
Σε μια εβδομάδα περίπου θα είναι έτοιμο το review. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον παραπάνω τίτλο πρόκειται για ένα από τα καλύτερα rpg των 32 bit. Μονάχα το Final Fantasy VII μπορεί να συγκριθεί μαζί του, δυστυχώς κυκλοφόρησε στο λυκόφως του Sega Saturn και δεν έτυχε της αναγνώρισης που του άξιζε. Σήμερα αποτελεί τον ακριβότερο και πιο συλλεκτικό τίτλο για την παραπάνω κονσόλα και όχι άδικα αφού κυκλοφόρησε σε μόλις 30000 κομμάτια.
Θα θελα να ακούσω τις απόψεις σας πάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι εδώ στο forum.
Last edit: 17 Apr 2012 16:27 by Παντελής Δασκαλέλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jan 2012 23:54 #104384 by Γιώργος Λόλας
Η σειρά Panzer Dragoon είναι από τις αγαπημένες μου. Περιμένω το review :D

More
14 Feb 2012 20:35 #104851 by b-digital
Replied by b-digital on topic Panzer Dragoon Saga
Σίγουρα ένα απο τα 3 καλύτερα παιχνίδια για το saturn.
Το είχα αγοράσει απο τους πρώτους όταν βγήκε, μαζί με το burning rangers (που ήταν και τα 2 πολύ μπροστά για την εποχή τους) Και τα τερμάτησα αφού έπαιζα ασταμάτητα και τα 2.

Δυστιχός μόλις τερμάτησα to panzer το έδωσα δανεικό σε ένα φίλο που μου το ζήτησε. Δανεικό και αγύριστο δηλαδή. Πού να ήξερα οτι θα ήταν ένα απο τα πολυτιμότερα παιχνίδια στην ιστορία των video games. Ακόμα και σήμερα αξίζει να πάρει κάποιος saturn μόνο και μόνο γιάυτό το παιχνίδι.

Ευτυχός έχω ακόμα το burning rangers μαζί με άλλα αξιόλογα games αλλά το panzer dragoon saga είναι το κάτι άλλο.

More
14 Feb 2012 20:44 #104852 by Παντελής Δασκαλέλος
Τα λες πολύ σωστά φίλε μου ακόμα και σήμερα αξίζει να πας να αγοράσεις ένα Saturn για να παίξεις αυτό το παιχνίδι. Το review καθυστέρησε λίγο αλλά το αργότερο μεθαύριο θα είναι έτοιμο και θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω την άποψη σου αφού το διαβάσεις.
Να σημειώσω ότι 13 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το gameplay του καταφέρνει να σε καθηλώνει όπως τότε. Σε καμία περίπτωση όταν το ξαναεπαιξα πρόσφατα δεν αισθάνθηκα ότι υστερεί σε κάτι από τα rpg που κυκλοφορούν τώρα. Κακά τα ψέμματα η διαχρονικότητα ενός game στηρίζεται στο gameplay του και δεν νομίζω ότι διαφωνεί κάνεις σε αυτό.

More
15 Feb 2012 22:38 #104889 by Παντελής Δασκαλέλος
Μερικές μέρες πριν ξεκίνησε μια πρωτοβουλία ώστε να μαζευτούν υπόγραφες και να κατατεθούν στην Sega ώστε να προβεί σε remake ολόκληρης της σειράς Panzer Dragoon. Νομίζω πως η συγκεκριμένη κίνηση πρέπει να υποστηριχθεί από όσο το δυνατόν περισσότερους gamers.Παραθέτω το link για όσους θέλουν να υπογράψουν τη συγκεκριμένη αίτηση

www.panzerdragoonrevival.com/

More
17 Feb 2012 16:49 #104939 by Παντελής Δασκαλέλος
Το review ανέβηκε πριν από λίγο. Μπορείτε να το τσεκάρετε στο παρακάτω link:

www.gameworld.gr/reviews/2-GameWorld/1016-Panzer_Dragoon_Saga