To Dragon Age: Inquisition το περίμενα με αγωνία, όπως και εκατομμύρια παικτών ανά την υφήλιο. Εμένα μου άρεσε και το Dragon Age II πάντως παρά τα ελλατώματά του, οπότε περίμενα ότι δύσκολα θα έβγαινε κάτι χειρότερο. Το νέο κεφάλαιο της σειράς είναι αντκειμένικα αξιόλογο, κυρίως στο τεχνικό και ηχητικό επίπεδο και διαθέτει αρκετούς νέους μηχανισμούς στο gameplay. O open world κόσμος σίγουρα είναι ένα θετικό στοιχείο, όπως και ο τρόπος με τον οποίο αυξάνεται το Power της Inquisition και αποκτάτε πρόσβαση σε νέες περιοχές, εντούτοις περίμενα να δω κάτι νέο στην σειρά. Αντ' αυτού βλέπω ανακύκλωση μηχανισμών από το Dragon Age, το Skyrim με ολίγη από Monster Hunter. Κατ' εμέ όταν ένα game και δη RPG δεν καινοτομεί όσον αφορά το gameplay, μόνο ένα πράγμα μπορεί να το κάνει να ξεχωρίσει και αυτό είναι το σενάριο. Εμένα μου δημιούργησε τεράστιες προσδοκίες αρχικά, αλλά καθώς έπαιζα το ενδιαφέρον μου μειώνονταν σταδιακά. Εν τέλει είναι ένα καλο RPG που δεν καταφέρνει να προκαλέσει τεράστια αίσθηση γιατί πολύ απλά δεν προσφέρει κάτι το ξεχωριστό.
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό review
κάνοντας κλικ εδώ.