Αυτό το πράγμα με την λογοκρισία στα games δεν το καταλαβαίνω. Γιατί δεν κάνουν το ίδιο στις ταινίες και στα music videos; Βλέπεις βίντεο από τραγούδι και ο άλλος το παίζει μάγκας με 10 κοπέλες γύρω του να τον πασπατεύουν ή και να κάνουν ναρκωτικά. Γενικά να περνάνε ως cool τρόπο ζωής κάτι άσχημο και ηλίθιο.
Στις ταινίες δείχνουν τα πάντα χωρίς λογοκρισία. Για τα video games όμως κλείνουν απλά τα μάτια και τα αυτιά και παίρνουν αποφάσεις. Καμία λογική. "Άσχημα" μηνύματα μπορούν να περάσουν (και το κάνουν) όλα τα μέσα ψηφιακής διασκέδασης (κινηματογράφος, μουσική κτλ). Εκεί γιατί υπάρχει "ανέχεια"; Επειδή είναι πιο... mainstream μέσα και πουλάνε και αυτά πολύ;
Το θέμα είναι (και το λέω συνέχεια αυτό) ότι retailers και γονείς πρέπει να γνωρίζουν τι αγοράζουν στα παιδιά τους. Όταν το 9χρονο παίζει Call of Duty, δεν είναι πρόβλημα της εταιρείας ανάπτυξης, αλλά αυτού που του το αγόρασε και αυτού που του το πούλησε.
Όσο για το παιχνίδι, δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με την σειρά South Park (ξέρω, είμαι άθλιος
), αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεκινήσω σύντομα. Το game δείχνει πολύ διασκεδαστικό και πρέπει να βγάζει τρελό γέλιο.