Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

South Park: The Stick of Truth

More
27 Feb 2014 18:18 #141021 by Γιώργος Λόλας
Αυτό το πράγμα με την λογοκρισία στα games δεν το καταλαβαίνω. Γιατί δεν κάνουν το ίδιο στις ταινίες και στα music videos; Βλέπεις βίντεο από τραγούδι και ο άλλος το παίζει μάγκας με 10 κοπέλες γύρω του να τον πασπατεύουν ή και να κάνουν ναρκωτικά. Γενικά να περνάνε ως cool τρόπο ζωής κάτι άσχημο και ηλίθιο.

Στις ταινίες δείχνουν τα πάντα χωρίς λογοκρισία. Για τα video games όμως κλείνουν απλά τα μάτια και τα αυτιά και παίρνουν αποφάσεις. Καμία λογική. "Άσχημα" μηνύματα μπορούν να περάσουν (και το κάνουν) όλα τα μέσα ψηφιακής διασκέδασης (κινηματογράφος, μουσική κτλ). Εκεί γιατί υπάρχει "ανέχεια"; Επειδή είναι πιο... mainstream μέσα και πουλάνε και αυτά πολύ;

Το θέμα είναι (και το λέω συνέχεια αυτό) ότι retailers και γονείς πρέπει να γνωρίζουν τι αγοράζουν στα παιδιά τους. Όταν το 9χρονο παίζει Call of Duty, δεν είναι πρόβλημα της εταιρείας ανάπτυξης, αλλά αυτού που του το αγόρασε και αυτού που του το πούλησε.

Όσο για το παιχνίδι, δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με την σειρά South Park (ξέρω, είμαι άθλιος :P ), αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεκινήσω σύντομα. Το game δείχνει πολύ διασκεδαστικό και πρέπει να βγάζει τρελό γέλιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Feb 2014 18:25 #141024 by Κώστας Λάβαρης
Θα συμφωνήσω πολύ με το Γιώργο. Πως και οι retailers πρέπει να αναλάβουν μερίδιο ευθύνης. Και να θεσπιστούν ίσως και νόμοι για αυτό. Όπως απαγορεύεται να πουλάει ο περιπτεράς τσιγάρα σε 14χρονο έτσι και πρέπει να απαγορεύεται να πουλάει το god of war σε 10χρονο. Ο 20χρονος gamer που αγοράζει το South Park για τη καφρίλα που προσφέρει, γιατί πρέπει να παίζει κάτι που μετά από τόσα edits μοιάζει λιλιπούτειο..

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Feb 2014 18:48 #141030 by Γιώργος Λόλας
Ε μα ρε συ πες τα! Και μέσα σε όλα αυτά, σου πετάνε και πρόταση για να φορολογούνται περισσότερο λέει οι εταιρείες ανάπτυξης που βγάζουν "βίαια games". Άντε γεια!

Την έχουν χάσει την μπάλα μου φαίνεται. Εγώ λέω από εδώ και πέρα αντί για σφαίρες τα όπλα να πυροβολάνε... ουράνια τόξα και πεταλουδίτσες. Αλλά να γίνει το ίδιο και για τις ταινίες έτσι; Και αν θέλουν να κόψουν και το σεξουαλικό της υπόθεσης, να σταματήσουν να βάζουν σε ταινίες ηθοποιούς-γλάστρες που το μόνο που κάνουν είναι να πετάνε έξω τα boobies τους. Βασικά όχι, το τελευταίο ας μην σταματήσει. Moar please! :lol:

Θες να ακούσεις και μουσικούλα; ΟΚ, ας κόψουν βίντεο του τύπου σχεδόν-λεσβιακό-να-βγάλουμε-λεφτά-μάνα-μου με την Rihanna και την Shakira. Ή και κάτι 50cent και δε ξέρω κι εγώ ποιους άλλους με στίχους τύπου "I F**ked Your Mama" που το τραγουδάνε μικρά παιδάκια και τους έχουν ως... σύμβολα κάτι τέτοιους σκουπιδοπαραγωγούς. Έλεος! Στενόμυαλοι ως εκεί που δε πάει!

Το θέμα είναι ότι όλα τα πράγματα σε αυτή την ζωή έχουν το target group τους ηλικιακά αλλά και σε άλλα θέματα. Αυτό πρέπει να καταλάβουν.

More
27 Feb 2014 23:33 #141064 by Κώστας Λάβαρης
Τουλάχιστον η PC version θα μείνει όπως είναι. Σκέφτομαι να το δοκιμάσω, γιατί θέλω να δω ποιες σκηνές κρίθηκαν ακατάλληλες. Πάντως το παιχνίδι λογοκρίθηκε και στην Αυστραλία. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε εκεί και δεν έχουν αφήσει video game όρθιο...

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Feb 2014 23:37 #141066 by Sharkman
Απλά ...όταν θα έχουν τη δύναμη την οικονομική και οι εταιρίες gaming θα ελέγχουν το τίμιο και το σωστό.Όπως κάνουν οι καπνοβιομηχανίες, η βιομηχανία ταινιών και της μουσικής. Ως τότε...οι μεν θα είναι μάστιγα..οι δε τέχνη. :) είναι θέμα οπτικής.

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
27 Feb 2014 23:47 #141069 by Κώστας Λάβαρης
Σύμφωνα με ότι έχω διαβάσει ως τώρα, οι σκηνές κόπηκαν από πίεση της Ubisoft ώστε να μη δημιουργήσει θέματα σε αυτές τις χώρες, και φυσικά για λόγους μάρκετινγκ.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Feb 2014 23:55 #141070 by Sharkman

SirLvr wrote: Σύμφωνα με ότι έχω διαβάσει ως τώρα, οι σκηνές κόπηκαν από πίεση της Ubisoft ώστε να μη δημιουργήσει θέματα σε αυτές τις χώρες, και φυσικά για λόγους μάρκετινγκ.

Για όλα τα θέματα υπάρχουν προβλήματα στις χώρες...με μεγάλη ισχύ οι εταιρίες απλά δεν επηρεάζονται από αυτήν την ένταση.. απλά η Ubisoft ήξερε ότι δεν έχει τόση δύναμη όσο θα χε ένας κινηματογραφικός κολοσσός για να προβάλλει ότι θέλει με ότι μηνύματα θέλει σε ότι κοινό θέλει... Οσο για την σβάστικα και το επαναλαμβάνω δεν θα διαφωνήσω ήταν ξεκάθαρο φάουλ σεναρίου του παιχνιδιού...οκ το αίμα πάει στα κομμάτια και το gta 5 και το gta san andreas είχε αλλά τα ακραία πολιτικά μηνύματα και από ότι θυμάμαι το κόλλημα του Cartman με τον Χίτλερ δεν πιστεύω ότι αρμόζουν σε καμία περίπτωση.

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
03 Mar 2014 22:12 #141302 by Κώστας Λάβαρης
Κυκλοφόρησε η εικόνα που θα βλέπουμε στις σκηνές που λογοκρίθηκαν.

Χαχαχαχαχαχα. Δημιουργικότατο.. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
06 Mar 2014 21:49 #141498 by Παντελής Δασκαλέλος
Όπως έγραψα και στο review του South Park: The Stick of Truth εδώ έχουμε να κάνουμε με μακράν την καλύτερη μεταφορά της τηλεοπτικής σειράς στα PC και στις κονσόλες. Η Obsidian έδωσε για μια ακόμη φορά τα διαπιστευτήριά της παραδίδοντας ένα άψογο RPG, που το μόνο σοβαρό ελάττωμά του είναι ότι διαρκεί ελάχιστα. Βέβαια σε αυτές τις 12 ώρες διάρκειας το παιχνίδι δεν κάνει πουθενά κοιλιά και παραμένει απολαυστικότατο από την αρχή ως το τέλος.

Όσον αφορά την λογοκρισία μιας και αναφέρθηκε πριν και ο Vitril να πω ότι πράγματι στις κονσόλες αρκετές σκηνές έχουν αφαιρεθεί. Βέβαια πέρα από το γέλιο που βγάζουν οι συγκεκριμένες δεν έχουν κάποιο τρομερό αντίκτυπο στο gameplay, οπότε δεν πρέπει να αποτελέσουν αποτρεπτικό παράγοντα για κάποιον που σκοπεύει να αποκτήσει την PS3 ή την Xbox 360 έκδοση.

More
20 Jun 2014 01:43 #145921 by Antonis
Σήμερα αγόρασα αυτό το GAME πραγμάτικα είναι πολύ ωραίο δειτε το gameplay του :) Αξίζει να το αγωρασεις!