Ο Matan Even που εμφανίστηκε στα The Game Awards είναι streaker με παρελθόν και μέλλον
Είχε εμφανιστεί και στην BlizzCon το 2019.
Ο Matan Even, ο νεαρός που εμφανίστηκε στο τέλος των The Game Awards και είπε την φράση "Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και να πω ότι θέλω να προτείνω αυτό το βραβείο στον μεταρρυθμισμένο Ορθόδοξο Ραβίνο μου Μπιλ Κλίντον", έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν σε events, με ιδιαίτερη προτίμηση αυτά του gaming.
Αρχικά έγινε viral τον Οκτώβριο του 2019, όταν σε αγώνα του NBA εμφανίστηκε στην fan cam των Los Angeles Clippers με ένα μαύρο t-shirt που έλεγε “Fight for Freedom Stand with Hong Kong”. Ένα μήνα μετά, εμφανίστηκε στο πάνελ της BlizzCon 2019 φωνάζοντας "Free Hong Kong". Ένας δημοσιογράφος τον πλησίασε με μικρόφωνο για να τον ρωτήσει αν θέλει να δηλώσει κάτι και επανέλαβε την ίδια φράση.
I came to
#BlizzCon19
to make a point! My point has been proven! I ran up on the Q&A panel (World of Warcraft) and Yelled, “FREE HONG KONG!” Now remember, to keep fighting for basic human rights!
#hongkong
#blizzcon
#BoycottBlizzard
pic.twitter.com/z6M4VVpCnB
— Matan Even (@matanevenoff)
November 2, 2019
Βέβαια τα The Game Awards έχουν πολύ μεγαλύτερη προβολή, οπότε αυτό που έκανε τα ξημερώματα της Παρασκευής θα κάνει τους διοργανωτές των επόμενων events πολύ πιο υποψιασμένους για τέτοια περιστατικά. Για την ακρίβεια, δεν αποκλείεται να θελήσουν να τον βάλουν σε κάποια black list για να βεβαιωθούν ότι δεν θα εμφανιστεί ξανά στη σκηνή...ή βασικά μπορεί να τον αφήσουν, έτσι επίτηδες για την τρολιά, ώστε να γίνουν viral.
Βασικά τώρα που το σκέφτομαι αν τον αφήσουν να ξαναμπεί σε event από κεντρική είσοδο, θα είναι σίγουρα για τρολιά. Εκτός αν ο μικρός έχει κονέ και μπορεί να μπαίνει σε events μεταμφιεσμένος ή μέσα σε κούτες, σε φάση Hitman.
Unorthodox rebel bill clinton???
I'm sorry what?
#TheGameAwards
pic.twitter.com/K1SjwubhSq
— Devin roopnarain (@TurbosnipeOne)
December 9, 2022
Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν τον νεαρό streaker στο Twitter,
αυτό είναι το Twitter account του
. Για να έχει το θάρρος να τα κάνει αυτά από τώρα, φανταστείτε τι μέλλον έχει. Μπορεί να έχουμε μπροστά μας τον Remi Gaillard της Αμερικής, σε gaming έκδοση.