Φέτος παραβρέθηκα για πρώτη φορά σε Athenscon. Πάρα πολύ καλό event, πραγματικά δεν ήθελα να τελειώσει. Εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου που ακόμα και μετά τις οκτώ το βράδυ την Κυριακή, περίμεναν στην ουρά για να μπουν, παρά το ότι έπρεπε να πληρώσουν εισιτήριο.
Τα cosplays τρομερά! Αρκετό γέλιο το ΖΜΑΚ και τρομερή δουλειά στα περίπτερα όπου μπορούσες να βρεις πολύ όμορφα πράγματα. Φιλικότατοι άνθρωποι και τα παιδιά που έκαναν cosplay
πολύ πρόθημα να φωτογραφηθούν
(τους ζάλισα κανονικά
). Όσο για το δικό μας περίπτερο, χάρηκα ιδιαίτερα που σας ξαναείδα και που είδα για πρώτη φορά από κοντά τα νέα παιδιά, αλλά και τον τεράστιο Μοσχονά. Επιτέλους, κατάφερα να συναντηθώ και με την τρελιάρα την Αλκμήνη μετά από τρία χρόνια!
Παίξαμε και στα Xbox One (θέλω ρεβάνς Μάνο Μαρίνο και Πιέρρε στο FIFA!), αλλά και στο Arcade όπου λιώσαμε Street Fighter όλοι μαζί (όπου πήρα το αίμα μου πίσω) και Metal Slug με τον Reaper. Ευτυχώς, δεν ήρθε ο Μάνος (Γρυπάρης) να παίξουμε Street Fighter γιατί θα φεύγαμε κλαίγοντας
Γενικά, θετικότατες οι εντυπώσεις μου από την φετινή Athenscon. Θα είμαι σίγουρα εκεί και στην επόμενη.