Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Game Awards 2016

More
11 Jun 2016 11:45 - 11 Jun 2016 11:46 #182478 by Τάσος Νικολακόπουλος
Αυτό είναι το forum topic των The Game Awards 2016. Πρόκειται για το τρίτο event των The Game Awards που ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2014 από τον Καναδό παρουσιαστή και gaming δημοσιογράφο Geoff Keighley. Φέτος η ημερομηνία που έχει επιλεχθεί για την διεξαγωγή τους είναι η 1 Δεκεμβρίου, ενώ θα υπάρξει και δυνατότητα live stream μέσω VR.

Attachments:
Last edit: 11 Jun 2016 11:46 by Τάσος Νικολακόπουλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jun 2016 17:28 #182672 by Τάσος Νικολακόπουλος
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα The Game Awards 2016 στην αντίστοιχη είδηση .

Attachments:

More
02 Dec 2016 11:36 - 03 Dec 2016 01:58 #189953 by The Zexster
Replied by The Zexster on topic The Game Awards 2016
Οι νικητές βγήκαν και η Blizzard με το Overwatch σάρωσε φέτος με τέσσερα βραβεία και Game of the Year. Δείτε εδώ τη πλήρη λίστα των νικητών.

Δείτε εδώ την τρίωρη απονομή των The Game Awards

Μεγάλος νικητής των φετινών βραβείων με τέσσερα βραβεία, μεταξύ αυτών και το Game of the Year, είναι η Blizzard για το Overwatch. Το Uncharted 4: Thief’s End, παρότι είχε συνολικά οχτώ υποψηφιότητες, κατάφερε τελικά να αποσπάσει μόνο δύο βραβεία. Παρακάτω η πλήρης λίστα των νικητών.
Last edit: 03 Dec 2016 01:58 by Μάνος Γρυπάρης.

More
03 Dec 2016 02:02 - 03 Dec 2016 03:03 #189997 by Μάνος Γρυπάρης
Αδικία για μένα το γεγονός ότι το Overwatch πήρε 4 βραβεία και το Uncharted μόλις 2. Ας ψήφιζε ο κόσμος με ανοιχτή live ψηφοφορία γιατί αλλιώς δεν γίνεται δουλειά. Επίσης για καλύτερο Sports/Racing θα έλεγα το Fifa 17. Παρότι το Forza Horizon 3 πήρε καλύτερα reviews η αντοχή του Fifa 17 είναι απλησίαστη. Κανονικα θα επρεπε τα Sports και τα Racing να είναι δύο διαφορετικές κατηγορίες. Άλλο να οδηγάς κι άλλο να κινείς μια μπάλα. Έχει διαφορά.

Για μένα οι καλύτερες στιγμές των The Game Awards.

Τρέιλερ Death Stranding όπου ο Hideo Kojimaρος μας έβαλε παλι γριφους.

Και Mass Effect: Andromeda, το οποίο θέλω να λιώσω όσο κανένα άλλο!

Γενικά είχαμε αρκετές αποκαλύψεις και ο διαγωνισμός τα πηγαίνει κάθε φέτος και καλύτερα. Highlight του event κατά πολλούς η βράβευση του Hideo Kojima.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 03 Dec 2016 03:03 by Μάνος Γρυπάρης.

More
03 Dec 2016 02:35 #190001 by Γιώργος
Replied by Γιώργος on topic The Game Awards 2016
Και εγώ απογοητεύτηκα με την νίκη του Overwatch αλλά από την άλλη φέτος είχαμε πολλές απογοητεύσεις.

Σαν καλύτερο acting περιμένα τον Alex Hermandez, η αλλιώς Lincoln Clay. Μιλάμε για επίπεδο χολιγουντιανής ταινίας και όχι παιχνιδιού.

More
03 Dec 2016 04:41 #190009 by Γιάννης Μοσχονάς
Συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή του Civilization VI για Strategy της χρονιάς αν και είχε σοβαρό ανταγωνισμό από το Total War: Warhammer. Στα Sports είναι μεγάλη αδικία που δεν τσίμπησε το βραβείο το NBA 2K17 γιατί το θεωρώ ότι καλύτερο στην κατηγορία μαζί με το νέο PES. Ανυπομονώ μέχρι αηδίας να παίξω το νέο Shovel Knight και το Mass Effect Andromeda που τα βρίσκω εξαιρετικά.

More
03 Dec 2016 08:47 #190019 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νευρίασα απίστευτα με το Overwatch, αν είναι δυνατόν να βγαίνει παιχνίδι της χρονιάς. Σαν να παίρνει χρυσή μπάλα ο Cavani ξέρω γω.

Αδικήθηκε πάρα πολύ το Uncharted 4. Δεν γίνεται να έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές από όλους, όλοι οι games να το εξυμνούν και να παίρνει μόλις 2 βραβεία.
Για το Civilization VI λογική η νίκη αν και το TW: Warhammer ήταν πάρα πολύ καλό.
Το Forza Horizon 3 δεν το έχω παίξει αλλά το θέλω γιατί φαίνεται απίστευτο. Κρίμα που δεν βγήκε το FIFA, ήταν εξαιρετικό φέτος.

Ανυπομονώ για το Mass Effect: Andromeda και εγώ, τα save από τα προηγούμενα είναι έτοιμα :p

More
03 Dec 2016 10:41 #190045 by Μάνος Μαρίνος
Πέρα από τα φώτα, την δημοσιότητα και το κύρος που προσθέτουν τα The Game Awards στην βιομηχανία του gaming, η ποιότητα της διοργάνωσης όσον αφορά τα κριτήρια ανάδειξης των νικητών δεν με καλύπτει. Ούτε φέτος, ούτε τις προηγούμενες χρονιές. Διαφωνώ τουλάχιστον με τις μισές επιλογές.

Τα βασικότερα όλων όμως είναι ότι δεν θα έπρεπε να βγει Goty ένα multiplayer-only παιχνίδι και δεν έχει και νόημα η ανάδειξη του Pokemon Go ως καλύτερο Family game. Ο καθένας έπαιρνε τους δρόμους κι έπαιζε μόνος του, άσχετα με τις τυχόν γνωριμίες που θα έκανε. Το παιχνίδι καθεαυτό όμως δεν ταιριάζει στην κατηγορία, πόσο μάλλον να την κερδίσει.

More
03 Dec 2016 14:46 #190098 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Πιστεύω ότι τα τέσσερα βραβεία του Overwatch ήταν too much και ειδικά αυτό για GotY, ιδίως απέναντι στο Uncharted 4. Επίσης όσον αφορά τα RPGs, κρατώ μια επιφύλαξη για το κατά πόσο το expansion του Witcher 3 θα έπρεπε να πάρει το βραβείο έναντι του Dark Souls 3. Όταν θα παίξω και τα δύο, θα έχω σαφέστερη εικόνα.

More
03 Dec 2016 17:02 #190125 by The Zexster
Replied by The Zexster on topic The Game Awards 2016
Πιστέυω το Overwatch κέρδισε κυρίως λόγω του γεγονότος ότι απειλεί να εκθρονίσει τους κυρίαρχους των eSports, σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Πέρα από αυτό, δε μπορώ να το κρίνω σε βάθος καθώς δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο game.

Για τα RPG, στεναχωρέθηκα λίγο που δε βραβεύτηκε το Dark Souls III και θεωρώ ότι το Blood & Wine είναι το υποδεέστερο μέρος τους Witcher 3 - πάλι αγγίζει τη τελειότητα, αλλά αν συγκρίνω με το κυρίως game και το Hearts of Stone, δεν ενθουσιάστηκα εξίσου.

Πιστεύω τα games που άξιζαν, ασχέτως αν δε βραβεύτηκαν, αγαπήθηκαν από τους gamers και γενικά αυτοί είναι και οι τελικοί κριτές, όχι ένα βραβείο από μία κάποια επιτροπή.