Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Vintage Toys 2016

More
04 Apr 2016 22:52 #179400 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Καταπληκτικο event ειχε οτι θες απο retro games,νοσταλγησα τις παλιες εποχες που ημουνα παιδακι 2-3 ετων και επαιζα με NES,gameboy,Super Mario κλπ. Τετοιες εκδηλωσεις πρεπει να γινονται!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Apr 2016 23:05 - 04 Apr 2016 23:09 #179401 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Vintage Toys 2016
Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται αλλά εγώ στον χώρο των video games μπήκα κυρίως από τα 10 με το sega ίσως και πιο παλιά δεν θυμάμαι και από τα 12 άρχισα τα pc games στα οποία περιλαμβάνονται και Retro φυσικά.

Πάντως η ηλικία 2 και 3 χρονών μου φαίνεται αρκετά μικρή για video games.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 04 Apr 2016 23:09 by Blood Prince.

More
05 Apr 2016 00:27 - 05 Apr 2016 00:31 #179406 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Vintage Toys 2016
Η εκδήλωση ήταν πολύ καλή. Με μια λέξη θα την περιγράψω ως νοσταλγία. Τι άλλο να πω? Power Rangers, Juhmaru, παλιά κόμικς της Disney και της Marvel, Playmobil, Lego, retro games και πολλά άλλα. To κλίμα ήταν πολύ ωραίο. Τα μόνα αρνητικά που μπορώ να σκεφτώ είναι η φρίκη που με ένιωσα την στιγμή που έπεσε η φιγούρα του Balrog (όποιος την είδε με νιώθει) και το γεγονός πως η απίστευτη φιγούρα του Jumaru δεν πουλιόταν :( . Κάτι άλλο που χάρηκα στην έκθεση είναι ότι ήρθαν πολλοί άνθρωποι. Μου άρεσε πολλοί ότι ήρθαν μεγάλοι άνθρωποι με τα παιδιά τους, ότι ήρθαν παιδιά που προφανώς δεν ήξεραν πολλά από τα εκθέματα. Γενικώς ήταν πολύ καλό ότι ήρθαν άτομα κάθε ηλικίας :) .
Last edit: 05 Apr 2016 00:31 by Marios Ntallaris.

More
05 Apr 2016 12:07 - 05 Apr 2016 12:09 #179421 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Οι τρεις ημέρες της έκθεσης Vintage Toys 2016 θα μείνουν αξέχαστες στην μνήμη 5000+ επισκεπτών για αρκετό καιρό. Όποιος πέρασε τις πόρτες του κτιρίου στην Τεχνόπολις, έμεινε με ανοιχτό στόμα μπροστά στα ατελείωτα vintage παιχνίδια και video games που βρίσκονταν στημένα στους πάγκους των εκθετών.

Οι αναμνήσεις πολλές, η συγκίνηση αμέτρητη. Ότι και να πω λίγο θα είναι. Παιχνίδια που έπαιζα όταν ήμουν μικρό παιδί και video games που κάνουν ακόμα και σημερινούς κολοσιαίους τίτλους να τρέμουν από το gameplay και το replayability τους.

Ήταν η πρώτη φορά που είδα ανθρώπους όλων των ηλικιών και διαφορετικών γούστων να παίρνουν ένα καφέ και να κάθονται μαζί συζητώντας με τις ώρες για παιχνίδια. Χάρηκα που είδα παλαιούς φίλους και ακόμα περισσότερο που γνώρισα καινούργιους, αρκετοί από τους οποίους γράφουν στο παρόν forum.

Το Gameworld.gr ήταν δυναμικά παρόν και ουσιαστικά ήταν το kick start για οτιδήποτε γινόταν στην έκθεση, με ανακοινώσεις, παρουσιάσεις και διαγωνισμούς ενώ η αλληλοεπίδραση με το κοινό ήταν non-stop.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα παιδιά και εύχομαι του χρόνου να μας τρελάνετε ακόμα περισσότερο!

Υ.Γ. Ακόμα "πονάνε" τα "πλευρά" μου από το ξύλο που έφαγα από τον Μάνο στο Street Fighter. Απαιτώ rematch(es)! χεχεχε :)
Last edit: 05 Apr 2016 12:09 by Χαράλαμπος Οικονόμου.

More
05 Apr 2016 12:34 #179423 by Χριστιάνα Θάνου
Το Vintage Toys είναι άνετα ένα από τα καλύτερα events που έχω παραβρεθεί από τότε που ξεκίνησα στο site. Ο χώρος, οι άνθρωποι, η μουσική και φυσικά όλα τα αντικείμενα στην έκθεση μου θύμισαν τα παιδικά μου χρόνια. Χάρηκα που μπόρεσα να παίξω ξανά Super Mario Bros, Tetris και άλλα πολλά στο stand των RetroComputers. Επίσης χάρις στο Console Club μπόρεσα να αγοράσω το Onimusha για PS2 και φυσικά το έπαιξα με το που πήγα σπίτι! Η ευγένεια όλων των εκθετών αλλά και του κεντρικού διοργανωτή, μου έκαναν τεράστια θετική εντύπωση. Χάρηκα που παίξαμε με συντάκτες και αναγνώστες διάφορα games και που γνώρισα από κοντά περισσότερο τους συνεργάτες μου καθώς με τόση δουλειά, λίγος χρόνος μένει για chat και εξόδους. Περιμένουμε το επόμενο event πως και πως!

More
05 Apr 2016 12:38 #179424 by Δημήτρης Πασχάλογλου

Mario07 wrote: Η εκδήλωση ήταν πολύ καλή. Με μια λέξη θα την περιγράψω ως νοσταλγία. Τι άλλο να πω? Power Rangers, Juhmaru, παλιά κόμικς της Disney και της Marvel, Playmobil, Lego, retro games και πολλά άλλα. To κλίμα ήταν πολύ ωραίο. Τα μόνα αρνητικά που μπορώ να σκεφτώ είναι η φρίκη που με ένιωσα την στιγμή που έπεσε η φιγούρα του Balrog (όποιος την είδε με νιώθει) και το γεγονός πως η απίστευτη φιγούρα του Jumaru δεν πουλιόταν :( . Κάτι άλλο που χάρηκα στην έκθεση είναι ότι ήρθαν πολλοί άνθρωποι. Μου άρεσε πολλοί ότι ήρθαν μεγάλοι άνθρωποι με τα παιδιά τους, ότι ήρθαν παιδιά που προφανώς δεν ήξεραν πολλά από τα εκθέματα. Γενικώς ήταν πολύ καλό ότι ήρθαν άτομα κάθε ηλικίας :) .

Juohmaru αγαπημένο anime!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Θέλω κι εγώ μια τέτοια φιγούρα αλλά είναι πανάκριβες!!!

More
05 Apr 2016 12:56 #179427 by Μάνος Γρυπάρης
Μόλις ανέβηκε και η ομιλία μας την Κυριακή στις 14:00 σχετικά με το Retro Gaming.

Επειδή η ποιότητα ήχου είναι κάπως, την ανέβασα στο προσωπικό μου κανάλι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Apr 2016 16:34 #179436 by George
Replied by George on topic Vintage Toys 2016
Όλο το team του gameworld είχε μια εξαιρετική παρουσία, μετέδωσαν το μεράκι και το κέφι σε όλους όσους πήγαν, ψυχαγωγήθηκαν και ταξίδεψαν στο παρελθόν με την όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα αυτής της πραγματικά VINTAGE έκθεσης. Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα που το gameworld στηρίζει σε κάθε ευκαιρία το retro gaming, γιατί τα παιχνίδια είτε παίζονται εμπρός σε μια οθόνη είτε πάνω σε ένα τραπέζι, δεν έχουν ηλικία. Για μένα η συγκίνηση ήταν μεγάλη καθώς η σκέψη και η ματιά μου πλημμύρισε με γνώριμες εικόνες από το χθες και με ταξίδεψε στο κοντινό, και μακρινό παρελθόν της ζωής μου. Playmobil, lego, gameboy, arcades, stickers, και τόσα πολλά ακόμη έδεσαν σε ένα μαγικό σύνολο. Αξίζει σίγουρα ένα μπράβο στους συντελεστές και διοργανωτές, μαζί με την ευχή να ακολουθήσουν και άλλες ακόμη μεγαλύτερες και εντυπωσιακότερες εκθέσεις!

More
05 Apr 2016 16:44 #179438 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Το Vintage Toys 2016 ήταν ένα από τα καλύτερα events στα οποία έχω παρεβρεθεί από τότε που ξεκίνησα να εργάζομαι στο site. Όλα ήταν υπέροχα. Είδαμε πολλά πράγματα από τα παιδικά μας χρόνια. Κονσόλες, παλιά παιχνίδια, Power Rangers, είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε Subuteo, που εγώ προσωπικά δεν έχω παίξει ποτέ και άλλα παιχνίδια. Είδα επίσης και 1-2 καταπληκτικές κατασκευές LEGO! Η μουσική ήταν επίσης εξαιρετική και γενικότερα ο χώρος (Τεχνόπολης-Γκάζι) είναι πιστεύω ιδανικός για τέτοιες εκδηλώσεις.

More
06 Apr 2016 12:33 #179497 by Τάσος Νικολακόπουλος
Ήταν μια πραγματικά πολύ ωραία έκθεση και η επιτυχία της γίνεται φανερή απο τα 5000 άτομα που βρέθηκαν εκεί. Ακόμα και αν δεν γεννηθήκατε αρκετά νωρίς για να γνωρίσετε τα πρώτα video games, όπως εγώ, πάλι όμως υπήρχαν κονσόλες από την δική μου παιδική ηλικία. Αναμένουμε με ανυπομονησία την έκθεση και τον επόμενο χρόνο!