Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

E3 2016

More
15 Dec 2015 21:12 #173502 by Μάνος Γρυπάρης
Αν και ακόμη είναι νωρίς για την επόμενη E3, η Entertainment Software Association κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την E3 2016.
Μέσω του παρακάτω βίντεο μπορείτε να διακρίνετε τις ημερομηνίες της επόμενης έκθεσης, που θεωρείται η μεγαλύτερη παγκοσμίως στον τομέα των ειδήσεων της βιομηχανίας των games. Αναμένεται λοιπόν να διεξαχθεί 14-16 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Apr 2016 22:14 - 13 Apr 2016 22:16 #179929 by Δημήτρης Πασχάλογλου
ΕΑ για Titanfall 2 και τρεις τίτλους έκπληξη! Βγήκε βρώμα για Battlefield 5, Mass Effect: Andromeda και Mercenaries 3

Last edit: 13 Apr 2016 22:16 by Δημήτρης Πασχάλογλου.

More
13 Apr 2016 23:52 #179936 by Georgios Manolis
Replied by Georgios Manolis on topic E3 2016
Mercenaries 3 ε?Αν ισχύει περιμένω πολλά απο την Ε.Α. για να σταματήσω το εμπάρκο και να αγοράσω κάτι δικό της.Πρέπει να είναι κάτι στο scale του GTA V.Anyway υπάρχει πολύ ψωμί για τη φετινή Ε3 αρκεί να μην κάνουν υπερβολική χρήση του VR κι αφήσουν όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
14 Apr 2016 00:39 #179940 by Δημήτρης Πασχάλογλου

the_prophet1987 wrote: Mercenaries 3 ε?Αν ισχύει περιμένω πολλά απο την Ε.Α. για να σταματήσω το εμπάρκο και να αγοράσω κάτι δικό της.Πρέπει να είναι κάτι στο scale του GTA V.Anyway υπάρχει πολύ ψωμί για τη φετινή Ε3 αρκεί να μην κάνουν υπερβολική χρήση του VR κι αφήσουν όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα.

Τι να σου πω ρεφίλε μακάρι να μην μας τα πρήξουν με το VR, αλλά το βλέπω πρώτο θέμα.... Και ελπίζω ν μην καταστρέψουν τη σειρά Mass Effect όπως έκαναν με το Fallout 4 που ήταν καλό παιχνίδι αλλά δεν ήταν "Fallout". Παρ'όλα αυτά θέλω να το δω και μετά να κάνω pre-order το Battlefield 5 εφόσον δεν γίνει φουτουριστικό σαν τα Call of Duty. :angry:

More
14 May 2016 23:06 - 14 May 2016 23:11 #181340 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic E3 2016
Αύριο Κυριακή 23:00-00:00 στην εκπομπή Users θα σας έχουμε μία πρώτη συζήτηση για την E3 2016.

Προς το παρόν μπορείτε να διαβάσετε τα μέχρι τώρα άρθρα.
- E3 2016
- Bethesda
- Electronic Arts
- Microsoft
- Sony
- Ubisoft

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 14 May 2016 23:11 by Μάνος Γρυπάρης.

More
07 Jun 2016 23:59 #182382 by Μάνος Γρυπάρης

Το αναλυτικό πρόγραμμα της E3 2016

Betheda
Κυριακή 12 Ioυνίου στις 05:00

Electronic Arts
Κυριακή 12 Ιουνίου 23:00-00:00.
Θα ακολουθήσει Play Event για 8 ώρες, συν επιπλέον 12 ώρες Δευτέρα και Τρίτη.

Microsoft press conference
Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 18:30.

PC Gaming Show
Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 22:00.

Ubisoft press conference
Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 23:00.

Sony
Τρίτη 14 Ιουνίου στις 04:00.

Παρακολουθήστε όλες τις συνεντεύξεις τύπου με Live Update

Το μεγαλύτερο party του gaming ξεκινάει. Και το ξενύχτι επίσης!
Θα έχουμε πολύ πράμα και φέτος. Ελάτε να ξενυχτήσουμε παρέα και να δούμε τι θα αποκαλυφθεί.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:

More
13 Jun 2016 05:36 #182528 by Μάνος Γρυπάρης
EA press conference

Ξεχώρισαν με διαφορά Battlefield 1 και Titanfall 2. Βέβαια η EA κακώς τα κυκλοφορεί με μία εβδομάδα διαφορά, όπως επίσης κακώς που προτιμά τρέιλερ πολλές φορές απ' ότι gameplay. Κλασικά παραδείγματα Mass Effect: Andromeda και νέο Fifa.
Όσο για το...story mode του Fifa 17, τα cutscenes ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Ας φτιάξουν το gameplay σε πρώτη φάση όμως, κυρίως τους διαιτητές και τους τερματοφύλακες.

Bethesda press conference

Για να δούμε τι θα μας δείξει η Bethesda. Προσωπικά θα ήθελα να δω κάποιο νέο The Elder Scrolls.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
13 Jun 2016 18:56 - 13 Jun 2016 19:03 #182552 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic E3 2016
Μπορείτε να παρακολουθείτε το twitter της Ε3

Ε3 on twitter

Και σε αυτή τη σελίδα έχει το πρόγραμμα με όλες τις συνεντεύξεις και τα press conferences με αντίστροφη μέτρηση ακριβείας ανεξάρτητα που βρίσκεστε μαζί με την τοπική της έκθεσης.Λαμβάνει υπ' όψιν του το time zone που βρίσκεστε τη στιγμή που ανοίγετε την σελίδα και υπολογίζει τις ώρες αυτόματα. ;)

Electronic Entertainment Expo 2016
Last edit: 13 Jun 2016 19:03 by Myrmidon.

More
14 Jun 2016 01:31 - 23 Jun 2016 06:29 #182587 by Παντελής Δασκαλέλος
Για τις Betheda και Electronic Arts δεν έχω πολλά να σχολιάσω, καθότι δεν πρόλαβα να τις παρακολουθήσω. Νομίζω άλλωστε ότι δεν είχαμε κάποια σημαντική έκπληξη, αφού και το Titanfall 2 περιμέναμε και το Battlefield 1 και το HD remaster του Skyrim.

Microsoft press conference

Πάμε στην Microsoft. Νομίζω ότι αν εξαιρέσουμε το Project Scorpio δεν είχαμε εκπλήξεις στα games με Gears of War 4, Scalebound, Sea of Thieves, Forza Horizon 3 κ.ο.κ. Η πρώτη έκπληξη ήταν η υπηρεσία Xbox Play Anywhere, βάση της οποίας όλα τα νέα exclusives της Microsoft θα είναι cross-boy στα Xbox One/Windows 10. Εδώ έχω να κάνω μια παρατήρηση, δεν είμαι κατά στο να κυκλοφορούν τα games του Xbox One στα Windows 10 PC, αλλά όπως θα λειτουργούν τα πράγματα βγαίνει κατ' εμέ ζημιωμένος και o console και ο PC gamer. O μεν πρώτος χάνει τα exclusives έναντι του PS4 και δεν κερδίζει κάτι από το να παίξει τα games στο PC του (αναφέρω στα Achievements). Από την άλλη πλευρά ο PC gamer θα πρέπει να βάλει καταναγκαστικά Windows 10 αν θέλει να παίξει τα games της Microsoft και των άλλων εταιρειών.

To Project Scorpio τώρα είναι αυτό που ακριβώς περιμέναμε, καθώς τα specs του είναι πάνω κάτω τα ίδια με αυτά που είχαν διαρρεύσει από το Kotaku και το Polygon. Πρόκειται για μια νέα κονσόλα, και όχι για ένα νέο μοντέλο του Xbox One, το οποίο όμως θα είναι συμβατό με τα games και τα περιφερειακά του. Με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά του (6 teraflops GPU, 300GB/s memory bandwith) μιλάμε για ένα πραγματικό κτήνος που είναι 3-4 φορές πιο δυνατό από τα PS4 και Xbox One. To ερώτημα παραμένει η τιμή του, καθώς αν θα είναι ανταγωνιστική το βλέπω να ξεπερνά για πλάκα στις πωλήσεις και τις δύο κονσόλες.

Ubisoft press conference

Προσωπικά απογοητεύτηκα. Περίμενα ένα νέο AAA IP, το οποίο αποδείχθηκε ότι θα είναι το Steep. Οκ καλό φαίνεται, αλλά υπάρχει ήδη ένα SSX και άλλα αντίστοιχα games που ποτέ δεν κατάφεραν να σημειώσουν υψηλές πωλήσεις. Ούτε το Steep νομίζω να κάνει καλύτερο. Το For Honor με έχει hyparei κάπως αλλά αν δεν το παίξω δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα.
Last edit: 23 Jun 2016 06:29 by Μάνος Γρυπάρης.

More
14 Jun 2016 02:44 #182592 by Δημήτρης Πάττας
Από Microsoft νομίζω ότι ερωτεύτηκα Sea of Thieves, δείχνει τρομερά fun με παρέα. Και ως Pc Master Race αποδέχομαι το Play Anyware :P

H Ubisoft με κούρασε αρχικά αλλά αποζημιώθηκα με το νέο South Park. Τρελό γέλιο. Ενδιαφέρον φάνηκε και το Star Trek αλλά παίζει να το παραφούσκωσαν στην παρουσίαση, ηθοποιοί είναι αυτοί... Γενικά η E3 φαίνεται να στηρίζεται πολύ στο co-op και το VR φέτος.