Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Project Cars Launch Event

More
11 May 2015 10:12 #160668 by Τάσος Μαραγκός
Δεν μπορεσα να ερθω και εγω λογω αποστασης αλλα και δουλειας.
Περασατε τελεια και φαινεται.
Οσο για το συμβαν,τι να πει κανεις!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2015 15:49 #160692 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

pro-patzis wrote: Δεν μπορεσα να ερθω και εγω λογω αποστασης αλλα και δουλειας.

Ελπίζω να σε δούμε σε κάποιο event του μέλλοντος.

Πέρασα πάρα πολύ όμορφα στο Project Cars Event και θέλω να ευχαριστώ όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. O χώρος των InSpot ήταν αρκετά βολικός και τα παιδια του καταστήμας ήταν αρκετα εξυπηρετικά. Ελπίζω (όπως ανάφερα και στο άρθρο του Event) να περάσατε και σεις το ίδιο καλά. Τα λέμε στο επόμενο event!

More
12 May 2015 20:28 #160775 by Παντελής Δασκαλέλος
Ένα ακόμη event στο οποίο περάσαμε τέλεια και φυσικά δεν σταματάμε εδώ, καθώς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το launch event του The Witcher 3. Να πω την αλήθεια ζήλεψα τους συμμετέχοντες και θα ήθελα να παίξω και εγώ στον συναρπαστικό τελικό. Μάλιστα δύο από τους συμμετέχοντες της τελικής δεκάδας τους νίκησα στο 1vs1 στο Battle, οπότε παίζει και να μην είμαι τόσο κακός όσο νομίζω :P Για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έδωσαν το παρόν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Θα τα πούμε πολύ σύντομα και πάλι παιδια από κοντά μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld γιατί τα καλύτερα έρχονται ;)

More
13 May 2015 19:40 #160835 by Γιώργος Λόλας
Τρομερό event με πολύ καλούς συμμετέχοντες στο τουρνουά! Ειδικά ο τελικός είχε τρομερό ενδιαφέρον, αλλά και οι προκριματικοί αγώνες δε πήγαν πίσω. Στα 1vs1 περάσαμε επίσης τέλεια. Ελπίζω όσοι ήρθαν να περάσανε υπέροχα (αν και είμαι σίγουρος αν κρίνω και από τα λεγόμενα των παρευρισκόντων) και θα περάσουμε το ίδιο σούπερ και στο Launch event του The Witcher 3.