Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mortal Kombat X Launch Event

More
31 Mar 2015 19:13 - 31 Mar 2015 20:32 #158816 by Μάνος Γρυπάρης

Έφτασε η στιγμή για να ζήσουμε ένα ακόμη Launch event απ' το GameWorld.gr και ταυτόχρονα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία συντάκτες και αναγνώστες να συναντηθούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα αγαπημένα μας games.

Οι φίλοι των Fighting και όχι μόνο προπονηθείτε για το Mortal Kombat X launch event. Την άλλη Τετάρτη υποδεχόμαστε στα Seven Spots της Πανόρμου το μεγαλύτερο Fighting game της χρονιάς. Εκεί, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Game Room, θα σας περιμένουμε οι συντάκτες του GameWorld.gr για να παίξουμε μαζί το νέο Fighting της Warner.

Που και πότε
Σας περιμένουμε στο Game Room των Seven Spots Πανόρμου (Πανόρμου 8, δίπλα στη στάση μετρό Αμπελόκηποι), την Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου, 16:00-20:00.

Τι θα περιλαμβάνει το Launch Event
Στο Game Room των Seven Spots θα υπάρχουν κονσόλες PS4 όπου θα παίξετε πρώτοι, σε αποκλειστικότητα, το νέο Mortal Kombat X. Από εκεί και πέρα θα σας έχουμε τις παρακάτω δραστηριότητες με πλούσια δώρα.

Τουρνουά Mortal Kombat X
Θεωρείτε πως είστε ο καλύτερος στο Mortal Kombat; Δηλώστε συμμετοχή στο τουρνουά Mortal Kombat X και διεκδικήστε τα παρακάτω δώρα.
1η θέση: Mortal Kombat X: Collector's Edition
2η θέση: Αντίτυπο του Mortal Kombat X σε format της επιλογής σας.
3η θέση: Αντίτυπο του Mortal Kombat X σε format της επιλογής σας.
Οι εγγραφές ξεκινούν στις 15:30 και κλείνουν εντός 1-2 ωρών ανάλογα με τις συμμετοχές.

Battle 1v1
Παίξτε μαζί μας Mortal Kombat X επιλέγοντας τον συντάκτη του GameWorld.gr που επιθυμείτε. Αν τον κερδίσετε τότε αποκτάτε ένα δώρο της επιλογής σας από τα διαθέσιμα δωράκια που θα υπάρχουν για το Battle. Σημείωση: Ο ίδιος συντάκτης δεν μπορεί να παίξει για δύο συνεχόμενα ματς.

Διαγωνισμός Mortal Kombat X
Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό στην κληρωτίδα που θα υπάρχει στο χώρο για μία ακόμη συλλεκτική έκδοση Mortal Kombat X και δύο αντίτυπα του παιχνιδιού. Η κλήρωση θα γίνει στις 20:00 και θα αφορά όσους θα είναι παρόντες την στιγμή της κλήρωσης.

Cosplay party
Διαγωνισμός cosplay. Ντυθείτε χαρακτήρες απ' το σύμπαν του Mortal Kombat ή από οποιοδήποτε άλλο video game. Οι υπόλοιποι αναγνώστες του GameWorld.gr θα ψηφίσουν για το ποια στολή τους άρεσε περισσότερο! Θα δοθούν δύο αντίτυπα του Mortal Kombat X, ένα για την καλύτερη Mortal Kombat στολή κι ένα για την καλύτερη στολή βασισμένη σε οποιοδήποτε άλλο video game. Μαζί οι νικητές θα παραλάβουν και δωροεπιταγή ενοικίασης από τα Seven Spots.

Fight!
Πέραν όλων αυτών, κάθε event του GameWorld είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τα πούμε από κοντά, να χαλαρώσουμε, να παίξουμε παρέα και να ανταλλάξουμε gaming απόψεις αλλά και ευχές για το Πάσχα που πλησιάζει! Γεγονός είναι πάντως ότι το νέο MK με τα τρία Fighting styles είναι ιδανικό για...πολύωρο κάψιμο! Όσοι θέλετε θα μπορείτε να μείνετε στα Seven Spots για να το παίξετε ακόμη και μετά την λήξη του event.

Σας περιμένουμε όλους στο Mortal Kombat X Launch event την Μεγάλη Τετάρτη, 16:00-20:00 στο Game Room των Seven Spots (Πανόρμου 8, Αμπελόκηποι)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 31 Mar 2015 20:32 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Mar 2015 20:27 #158819 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Παιδιά ετοιμαστείτε για μεγάλο χαμό! Ειδικά το Mortal Kombat X είναι παιχνίδι για παρέα, οπότε θα περάσουμε τέλεια :D Βλέπω τα δωράκια είναι μπόλικα για όλους, αλλά εγώ θα κάνω δωράκι στον Μάνο μερικές... κλωτσιές! Είμαι ανοιχτός σε οποιουδήποτε είδους πρόκληση. Who's Next?

More
31 Mar 2015 21:28 #158821 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Όσοι μπορείτε να παρευρεθείτε ελάτε, πολύ Mortal Kombat, πολλά γέλια και πολλά δωράκια φυσικά!

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
31 Mar 2015 21:35 #158822 by Πιέρρος Φουστέρης
Όπως γράφω και στη σχετική είδηση, δεν είναι σίγουρο αν θα έρθω ακόμα. Ελπίζω να μπορέσω, διότι θέλω πολύ να δω όσους θα παρευρεθούν και να δοκιμάσω το Mortal Kombat X! Σας περιμένουμε όλους εκεί!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
31 Mar 2015 22:19 #158829 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Εγώ σίγουρα θα έρθω και μάλιστα μπορώ να πω πως ανυπομονώ πάρα πολύ. Θα έχει σίγουρα πολύ χαβαλέ, και από ότι φαίνεται και πολλά δώρα! Θα μου δοθεί και η ευκαιρία να συνταντήσψ από κοντά και τον Δημήτρη και να τον περάσω και ένα χέρι ξύλο. Και μετά θα παίξουμε και Mortal Kombat :P :P

More
31 Mar 2015 23:18 #158832 by Χριστιάνα Θάνου
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα τα πουμε εκει. Περιμενω τον γενναιο που θα τολμησει να με προκαλεσει σε 1vs1. Περα απο την πλακα, τα λεμε στα Seven Spots με πολυ Mortal Kombat X!

More
31 Mar 2015 23:27 - 31 Mar 2015 23:28 #158833 by Alexandros Matsoukas
Νοιώθω αρκετά γενναίος! :P
Last edit: 31 Mar 2015 23:28 by Alexandros Matsoukas.

More
31 Mar 2015 23:35 #158834 by Χριστιάνα Θάνου
Για να σε δω :P

More
01 Apr 2015 15:58 - 01 Apr 2015 19:15 #158849 by MioTenacious
Γεια σας! Σκέφτομαι να έρθω στο event, όμως, επειδή είμαι από Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να έχω μία κρατημένη θέση για τις εγγραφές να είναι σίγουρη η συμμετοχή μου, αν και δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαι στην ώρα μου. Απλά, επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, ας το έχουμε σίγουρο, αν γίνεται! Επίσης, τα βραβεία θα δοθούν στο τέλος του τουρνουά εκείνη την ώρα, σωστά; Ευχαριστώ πολύ! :)
Last edit: 01 Apr 2015 19:15 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
01 Apr 2015 18:24 - 01 Apr 2015 19:16 #158857 by Παντελής Δασκαλέλος

MioTenacious wrote: Γεια σας! Σκέφτομαι να έρθω στο event, όμως, επειδή είμαι από Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να έχω μία κρατημένη θέση για τις εγγραφές να είναι σίγουρη η συμμετοχή μου, αν και δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαι στην ώρα μου. Απλά, επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, ας το έχουμε σίγουρο, αν γίνεται! Επίσης, τα βραβεία θα δοθούν στο τέλος του τουρνουά εκείνη την ώρα, σωστά; Ευχαριστώ πολύ! :)

Προφανώς και θα δοθούν στο τέλος του event.
Last edit: 01 Apr 2015 19:16 by Πιέρρος Φουστέρης.