Ολοκληρώθηκε η press conference της Sony
Λίγα πράγματα είδαμε. Το Hellblade της Ninja Theory θα αποτελέσει πιθανόν καλό exclusive. H Ninja Theory είχε βγάλει το Heavenly Sword. Μάλιστα η πρωταγωνίστρια του Hellblade μοιάζει λίγο με την Nariko.
[BBvideo 560,340:x2dt2mr5]
[/BBvideo:x2dt2mr5]
Η Sony περιμένει από τα indie games να την "κρατήσουν" μέχρι να βγουν τα βαριά πυροβολικά από πίσω. Δεν είδαμε όμως τίποτα για Uncharted 4, God of War 4, Shadow of the Beast οπότε μην εκπλαγείτε αν δεν τα δούμε εντός του 2015! Ειδικά το Shadow of the Beast εύκολα θα μπορούσε να γίνει το επόμενο The Last Guardian, για το οποίο μάλλον πιστεύω ότι ισχύουν οι φήμες και η Sony τα κουκουλώνει. Δεν γίνεται ολόκληρος κολοσσός και να ταλαιπωρείται από τους developers. Ας προσλάβει νέο αίμα να τελειώσει την δουλειά.
To gameplay video του Driveclub μου άρεσε πολύ κι από εκεί και πέρα το
Share Play. Αν καταφέρουμε να παίζουμε όλα τα games των φίλων μας χωρίς να τα έχουμε, εκεί πια η Sony θα κάνει παπάδες καθώς οι...λεφτάδες θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι όλων.
Κι εμείς παιδιά ως δημοσιογράφοι που τα παίρνουμε free θα βάλουμε το χεράκι μας να σας αφήνουμε την κονσόλα ανοιχτή να παίζετε. Εύκολα δηλαδή στους top Forum-ίτες του μήνα η συλλογή μου θα είναι διαθέσιμη.
Εδώ τα καλά PSN IDs για το Share Play
fits79 wrote: Καλα ολοι ξερουμε οτι εισαι υποστηρικτης για να μην πω fanboy γιατι ειναι βαρια λεξη της ms γενικως οποτε δεν περιμενα να πεις τιποτα λιγοτερο για το xbox one ακομα και στην ε3 2013 κατι θετικο θα ειχες βρει για το xbox one να πεις παρολο που δεν εχω διαβασει τα τοτε αρθρα σου το πιστευω πολυ αυτο.
Επομενως να μου επιτρεψεις να μην παρω πολυ σοβαρα την αποψη σου και σου εξηγησα το λογο..
Ναι, μην πεις "fanboy" γιατί όντως είναι βαρύ. 1ον γιατί ο Παντελής είναι 32 χρονών μαντράχαλος και όχι "boy", 2oν γιατί αν ήταν fanboy δεν θα δούλευε στο GameWorld και 3ον επειδή από την 6η γενιά και μετά έχει πάντοτε όλες τις κονσόλες και παίζει όλα τα games.
Όσο για την άποψη, το τι πιστεύει ο καθένας για τα games είναι υποκειμενικό και δεν περιμένει να πείσει τον άλλο. Παίζουμε ο καθένας διαφορετικά πράγματα.