Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μια βοήθεια για gta iv για ps3. Sos!

More
10 Nov 2010 06:57 #83901 by Παναγιωτης Κοκκόσης
Το μόνο που μου λείπει ώστε να εχω το 100% ειναι απο τους τυχαιους χαρακτήρες να κανω ολες τις μίνι αποστολές. Σε οδηγούς που διάβασα ειναι μεσα στα βασικα ώστε να εχεις το 100%. Το πρόβλημα ειναι Λοιπόν οτι κάποιοι απο αυτους θα εμφανιστούν μόνο αν σε κάποιες αποστολές τους χαρισεις την ζωή αλλιώς πίκρα. Εγω τους εφαγα οπότε τι παιζει τωρα δεν μπορω να παρω το 100% με τιποτα δεν υπάρχει κατι αλλο να κανω;;;Επισης σε παλιότερα GTA εκτός απο μπατσικο ειχε κ άλλες αποστολές με ( πυροσβεστικό, ταχι, ΕΚΑΒ) εδω δεν παιζει κατι απο αυτα μηπως παίρνεις απο εκει το υπόλοιπο. Δοκίμασα αλλα δεν ενεργοποίησε τιποτα. Ξερει κάποιος παρακαλώ;ευχαριστω...σε site που πηρα απο εδω απο φιλο με βοηθησε πολυ αλλα μηπως ξερουμε εστω τις ωρες που τους βρισκω να ξαναψαξω?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Nov 2010 18:51 #84020 by thanasis
Αποσω ξερω αμα του εχεις σκοτωσει δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα...Και πρεπει να το ξανα περασεις(δεν ειμαι 100% σιγουρος).Οσο για τις εξτρα αποστολες(πυροσβεστικο,ταχι...)δεν μπορεις να κανεις κατι απο εκει.Ή μεινε οπως εισαι η δυστυχως ξανα περνα το απ'την αρχη...Θα το ψαξω ομως για πιο σιγουρα και θα σου πω αν βρω κατι...

More
11 Nov 2010 19:44 #84022 by Παναγιωτης Κοκκόσης

8@no$ wrote: Αποσω ξερω αμα του εχεις σκοτωσει δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα...Και πρεπει να το ξανα περασεις(δεν ειμαι 100% σιγουρος).Οσο για τις εξτρα αποστολες(πυροσβεστικο,ταχι...)δεν μπορεις να κανεις κατι απο εκει.Ή μεινε οπως εισαι η δυστυχως ξανα περνα το απ'την αρχη...Θα το ψαξω ομως για πιο σιγουρα και θα σου πω αν βρω κατι...

ok φιλε ευχαριστω.το εψαξα κ εγω κ βρηκα οτι αυτους που σκοτωσα δεν του ζητα για το 100%.οποτε καποιον αλλο δεν εχω κανει ακομη.ξερουμε μηπως τις ωρες που τους βρισκεις να ξαναπροσπαθησω?

More
11 Nov 2010 21:28 #84028 by thanasis

panan47 wrote:

8@no$ wrote: Αποσω ξερω αμα του εχεις σκοτωσει δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα...Και πρεπει να το ξανα περασεις(δεν ειμαι 100% σιγουρος).Οσο για τις εξτρα αποστολες(πυροσβεστικο,ταχι...)δεν μπορεις να κανεις κατι απο εκει.Ή μεινε οπως εισαι η δυστυχως ξανα περνα το απ'την αρχη...Θα το ψαξω ομως για πιο σιγουρα και θα σου πω αν βρω κατι...

ok φιλε ευχαριστω.το εψαξα κ εγω κ βρηκα οτι αυτους που σκοτωσα δεν του ζητα για το 100%.οποτε καποιον αλλο δεν εχω κανει ακομη.ξερουμε μηπως τις ωρες που τους βρισκεις να ξαναπροσπαθησω?

Ειναι λιγο δυσκολο να ξερω ή να ψαξω και να βρω τις ωρες.Θελει λιγο ψαξιμο αυτο.Αν δεν κανω λαθος συνηθηζουν να βγαινουν το βραδυ. :-k

More
11 Nov 2010 23:51 #84039 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά αν πας στο σπίτι τους ή όπου τέλος πάντων υποτίθεται ότι τους βρίσκεις, θα σου πει ότι τώρα δεν είναι διαθέσιμη η αποστολή, έλα την τάδε ώρα. Επίσης, μπορείς να ψάξεις για τα περιστέρια που πρέπει να σκοτώσεις και κάτι άλλα αντικείμενα που πρέπει να μαζέψεις για να έχεις το 100%.

More
12 Nov 2010 10:38 #84050 by Kostas Milonas
Ακολουθα τον παρακατω οδηγο και θα τους βρεις ολους:

www.gamefaqs.com/xbox360/933037- ... faqs/53007

Επισης ο παρακατω χαρτης ειναι πολυ χρησιμος
www.gta4.net/map/?z=1&c=character

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
12 Nov 2010 19:01 #84089 by Παναγιωτης Κοκκόσης

asmilon wrote: Ακολουθα τον παρακατω οδηγο και θα τους βρεις ολους:

www.gamefaqs.com/xbox360/933037- ... faqs/53007

Επισης ο παρακατω χαρτης ειναι πολυ χρησιμος
www.gta4.net/map/?z=1&c=character

τελικα ΤΕΛΟΣ πηρα το 100%!!!αυτο που δεν ειχα κανει ηταν μια δραστηριοτητα με τον brucie.το μονο trophie που δεν εχω ρε γ@μωτο ειναι να τελειωσω το παιχνιδι σε 30 ωρες (επρεπε να το δω απο την αρχη για να εχω το νου μου)κ φυσικα το πρωτο που το παιρνεις αν τα παρεις ολα.