Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God of War 1: Βοήθεια

More
10 May 2010 20:55 #71835 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
βασικά δεν ήξερα που να το βάλω
θα ήθελα να μου πείτε πως νικαω ένας τέρας- το μεγάλο τέρας! όχι τα 2 πρώτα τα μικρά!

[youtube:3jtb99df]
[/youtube:3jtb99df]

δείτε εδώ αλλά δεν πολύ καταλαβαίνω πάντως τα κάνω αυτά που πρέπει να το σκωτώσει αλλά πάλι αποτυχία
το τέρας στο βίντεο είναι στο 5:18
help!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 May 2010 21:25 #71837 by Aνέστης Αδαμίδης
Τι ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις βρε παλικάρι; Μέχρι και στο βίντεο σου το δείχνουν. Απλά συνεχίζεις μέχρι να τη σφάξεις. Μετά αν θυμάμαι της κόβεις το κεφάλι και μπαίνεις μέσα της για να πάρεις το κλειδί από τον καπετάνιο που έφαγε, νομίζω. Δε θυμάμα καλά τι γίνεται.

More
10 May 2010 21:47 #71839 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
ναι αυτό οκ αλλά δεν καταφέρνω να το παιτάξω στο παλούκι θέλει πολύ πλύ γρήγορα να πατάω το Ο? όταν τον αποτελειώνει?

More
11 May 2010 15:20 #71852 by Άγγελος Φασούλης
Ναι αφού φας τα δύο μικρά πρέπει να πατάς πολύ γρήγορα το Ο για να το καρφώσεις. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά στο πρώτο παιχνίδι της σειράς αυτό το πράγμα με το Ο καταντάει αρκετά σπαστικό και ακόμα χειρότερο είναι το R2 όταν παίζεις με χειριστήριο PS3.

More
11 May 2010 16:55 #71857 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
ok ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια "άν έχεις καμιά απορία εσύ πές μου"