Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Watch dogs & GTA V guide

More
12 Jul 2014 12:54 #146563 by Παναγιωτης Κοκκόσης
Ρε παιδια προσπαθω να πάρω το online trophy στο GTA V που πρέπει να κανεις διάφορες δραστηριότητες όπως τένις,γκολφ κλπ. Ενω τα εχω κανει κ σε έναν οδηγό που διάβασα μπορει να κολλάει στο τατουάζ που πρέπει να κανεις κ ενω το κανω σωστα πάλι τιποτα. Κάποια απο αυτα τα εκανα μόνος μου χωρις κάποιον αλλον λέτε γιαυτο να μην μετράνε; Μου λέει yes όμως μέσα που σημαίνει το εκανα. επισης σε watch dogs θελω το traced trophy . μπορει κανεις? δεν θελω οδηγο για trophy ξερω τι πρεπει να κανω...θελω προσωπικη εμπειρια απο καποιον που τα πηρε κ ξερει...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jul 2014 16:16 #146583 by Sotiris Greece
Είχα γράψει αναλυτικό οδηγό εδώ .
To τρόπαιο που ψάχνεις για το GTA V είναι το Numero Uno ή το Enjoy Your Stay για το τατουάζ θα βάλεις το "On the torso".

Για το Τraced Trophy στο Watch Dogs δεν το έχω το game σε κονσόλα σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος φίλος ή μέλος του forum.

More
12 Jul 2014 17:17 #146588 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Sotiris wrote: Είχα γράψει αναλυτικό οδηγό εδώ .
To τρόπαιο που ψάχνεις για το GTA V είναι το Numero Uno ή το Enjoy Your Stay για το τατουάζ θα βάλεις το "On the torso".

Για το Τraced Trophy στο Watch Dogs δεν το έχω το game σε κονσόλα σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος φίλος ή μέλος του forum.

για βοηθεια στο watch dogs που να ποσταρω?
ναι ειναι το enjoy your stay.εχω οτι θελει αλλα εμαθα οτι κολλαει.... εκανα τατουαζ στην torso περιοχη πρεπει να κανεις συγκεκριμενο τατουαζ?

More
12 Jul 2014 19:42 #146589 by Sotiris Greece
Έχεις ήδη ζητήσει βοήθεια εδώ για το Watch Dogs. Δες κάποιο βίντεο στο youtube για το trophy και θα βοηθήσει.

Στο Gta V στην περιοχή Torso θα πας για το tattoo διότι έχουν αναφερθεί από πολλούς χρήστες ότι αν πας σε άλλο κατάστημα με tattoo "glitcharei" και δεν μετράει η δραστηριότητα αλλά στο συγκεκριμένο κατάστημα της περιοχής είσαι 100% σίγουρος.

More
13 Jul 2014 03:21 #146602 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Sotiris wrote: Έχεις ήδη ζητήσει βοήθεια εδώ για το Watch Dogs. Δες κάποιο βίντεο στο youtube για το trophy και θα βοηθήσει.

Στο Gta V στην περιοχή Torso θα πας για το tattoo διότι έχουν αναφερθεί από πολλούς χρήστες ότι αν πας σε άλλο κατάστημα με tattoo "glitcharei" και δεν μετράει η δραστηριότητα αλλά στο συγκεκριμένο κατάστημα της περιοχής είσαι 100% σίγουρος.

ωραιος ρε φιλε ευχαριστω...τωρα δε σε ρωταω που ειναι αυτη η περιοχη θα την ψαξω...

More
13 Jul 2014 14:18 #146615 by Sotiris Greece
Με ένα ελικόπτερο θα βρεις εύκολα όλα τα μαγαζιά με τα τατουάζ.

More
16 Jul 2014 14:07 #146683 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Sotiris wrote: Με ένα ελικόπτερο θα βρεις εύκολα όλα τα μαγαζιά με τα τατουάζ.

καλησπερα. τελικα τιποτα παρολο που ειμαι γεματος τατουαζ.... σε καποιους οδηγους διαβασα οτι πρεπει να δεις κ ταινια κ να κανεις αλεξιπτωτο.χρειαζονται? αλλα αλεξιπτωτο δεν βρισκω πουθενα στο online...

More
16 Jul 2014 17:24 #146687 by Sotiris Greece
Εγώ με τον παρακάτω οδηγό εδώ πήρα την πλατίνα ακολούθησε τα βήματα που λέει και το τρόπαιο θα ξεκλειδωθεί.

More
20 Jul 2014 12:59 #146831 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Sotiris wrote: Εγώ με τον παρακάτω οδηγό εδώ πήρα την πλατίνα ακολούθησε τα βήματα που λέει και το τρόπαιο θα ξεκλειδωθεί.

ναι ρε φιλε κ αυτο κ εναν αλλο που ειδα το δουλευω αλλα τιποτα...κ μου βγαζει σε ολες τις δραστηριοτητες ενα Ν οτι εγιναν δηλαδη κ μεσα μου λεει yes. ευχαριστω παντος... θα τα κανω απο την αρχη κ βλεπουμε...