Τα "βραβεια" σε καθε παιχνιδι (και τα λεω ετσι για να μην κανω διακριση αναμεσα σε Steam, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One) ειναι πλεον ενας ριζικος παραγοντας που επηρεαζει την ολη εικονα του παιχνιδιου στον καταναλωτη πριν την αγορα του .Μεσα απο αυτα,ο gamer ασχολειται πολυ περισσοτερο με το καθε παιχνιδι,θελοντας να κανει το πολυποθητο 100%. Εξαλλου ειναι και ενας τροπος να "γνωρισεις" το παιχνιδι καλυτερα.Καποιος βεβαια θα ρωτησει:Δεν προτιμας να απολαμβανεις το παιχνιδι μονος σου απο το να ανοιγεις trophy guides και να βλεπεις πως να κανεις αυτο και εκεινο?(Γιατι,ας ειμαστε αντικειμενικοι,οσοι ασχολουμαστε με αυτο το "hobby",εχουμε το καθε trophy guide στα Favorites του browser μας
).Η απαντηση μου σε αυτο ειναι πως ναι,προτιμω να κανω κατι μονος παρα να βλεπω πως να το περασω.
Αυτη ειναι και η γλυκα του gaming. Απο το να τελειωνω ομως απλα το story ενος παιχνιδιου,και υστερα να το αφηνω στο ραφι για να μαζεψει σκονη,το θεωρω καλυτερο να το συνεχισω μεχρι να μην μπορω να κανω τιποτα αλλο στο game.Και κατι τελευταιο.Θα ηθελα πραγματικα καποτε στο μελλον το site να ανεβαζει guides,εστω και απο μεταφραση,με χρησιμα links για να περασεις καποιο δυσκολο σημειο ή να βρεις το ταδε αντικειμενο.Το θεωρω πραγματικα κατι πρωτοτυπο για το ελληνικο gaming αν συμβει,και ειμαι σιγουρος πως θα τραβηξει κοσμο.
Αυτα ειχα να πω εγω.Τα υπολοιπα δικα σας. Ποιοι ασχολείστε απ' το forum με Trophies και Achievements?
Χρήσιμα links
PSN Trophies:
Βάλτε τα στην υπογραφή σας
PSN Trophy Generator:
Κατεβάστε τον για iOS
Xbox 360 Achievements:
Δημιουργήστε το δικό σας achievement