Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ασχολειστε Με Trophies/Achievements?

More
15 Dec 2011 16:41 #102856 by Βασίλης Βασιλός
Τα "βραβεια" σε καθε παιχνιδι (και τα λεω ετσι για να μην κανω διακριση αναμεσα σε Steam, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One) ειναι πλεον ενας ριζικος παραγοντας που επηρεαζει την ολη εικονα του παιχνιδιου στον καταναλωτη πριν την αγορα του .Μεσα απο αυτα,ο gamer ασχολειται πολυ περισσοτερο με το καθε παιχνιδι,θελοντας να κανει το πολυποθητο 100%. Εξαλλου ειναι και ενας τροπος να "γνωρισεις" το παιχνιδι καλυτερα.Καποιος βεβαια θα ρωτησει:Δεν προτιμας να απολαμβανεις το παιχνιδι μονος σου απο το να ανοιγεις trophy guides και να βλεπεις πως να κανεις αυτο και εκεινο?(Γιατι,ας ειμαστε αντικειμενικοι,οσοι ασχολουμαστε με αυτο το "hobby",εχουμε το καθε trophy guide στα Favorites του browser μας :P ).Η απαντηση μου σε αυτο ειναι πως ναι,προτιμω να κανω κατι μονος παρα να βλεπω πως να το περασω.

Αυτη ειναι και η γλυκα του gaming. Απο το να τελειωνω ομως απλα το story ενος παιχνιδιου,και υστερα να το αφηνω στο ραφι για να μαζεψει σκονη,το θεωρω καλυτερο να το συνεχισω μεχρι να μην μπορω να κανω τιποτα αλλο στο game.Και κατι τελευταιο.Θα ηθελα πραγματικα καποτε στο μελλον το site να ανεβαζει guides,εστω και απο μεταφραση,με χρησιμα links για να περασεις καποιο δυσκολο σημειο ή να βρεις το ταδε αντικειμενο.Το θεωρω πραγματικα κατι πρωτοτυπο για το ελληνικο gaming αν συμβει,και ειμαι σιγουρος πως θα τραβηξει κοσμο.

Αυτα ειχα να πω εγω.Τα υπολοιπα δικα σας. Ποιοι ασχολείστε απ' το forum με Trophies και Achievements?

Χρήσιμα links
PSN Trophies: Βάλτε τα στην υπογραφή σας
PSN Trophy Generator: Κατεβάστε τον για iOS
Xbox 360 Achievements: Δημιουργήστε το δικό σας achievement

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Dec 2011 18:44 #102865 by Kostas Milonas
H ιδεα των achievements/trophies οταν υλοποιειται σωστα πιστευω πως δινει επιπλεον αξια σε ενα τιτλο.

Προσωπικα παντα μου αρεσε να λιωνω τα παιχνιδια απο τις ηρωικες εποχες των πρωτων κονσολων μου, επειδη ηθελα να τα εχω κανει ολα στα παιχνιδια που μου αρεσουν και να εχω την ηθικη ικανοποιηση οτι τα τερματισα πληρως. Απλα αν με ρωτησεις τωρα ποσα και ποια παιχνιδια εχεις τερματισει δε νομιζω να θυμαμαι να τα πω ολα, επειδη πραγματικα ειναι παρα πολλα.

Τωρα με τα achievements/trophies αυτο ειναι κατι που μπορεις να χειροπιαστο οσος καιρος και αν περασει και φυσικα μπορεις να κανεις και ανταγωνισμο με τους φιλους σου. Αρκετα achievements/trophies εχουν challenges τα οποια αλλαζουν το πως θα επαιζες το παιχνιδι δινοντας επιπλεον προκληση, πχ τερματισε ολο το παιχνιδι με μια σφαιρα (Half life 2- Episode one) ή χρησιμοποιωντας μονο το βασικο οπλο (Dead Space) που για εμενα προσωπικα αξιζει να τα κυνηγησεις αφου βλεπεις το παιχνιδι διαφορετικα. Γενικα μου αρεσουν τα πρωτοτυπα και διαφορετικα achievements/trophies καθως και εκεινα που πραγματικα αξιζουν το ονομα αυτο για τα αποκτησεις!

Γενικα guides δε θελω να κοιτω απο την αρχη για να μπω οσο το δυνατον πιο ανυποψιαστος στο παιχνιδι, αλλα θα σημειωσω αν κατι ειναι missable ωστε να το εχω υπ' οψιν μου...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
17 Dec 2011 13:35 #102909 by Άγγελος Φασούλης
Trophies for life! Με έχουν κάνει να ασχοληθώ με παιχνίδια που δεν θα παρατηρούσα αλλιώς!

More
17 Dec 2011 17:10 #102922 by Παύλος Ζήκας
Τα trophies σε κρατούν περισσότερη ώρα στο παιχνίδι αυτό είναι γεγονός. Ειδικά σε fps online έχει και ανταγωνισμό. Από την άλλη δεν νομίζω πως κάποιος θα προτιμήσει ένα παιχνίδι από ένα άλλο επειδή έχει achievements. Είναι ένα extra στοιχείο που κάνει το gaming λίγο πιο ενδιαφέρον, μέχρι εκεί όμως...

More
16 Jun 2012 16:22 #109283 by Ανδρεας Καλογερας
Και εγω ασχολουμαι πολυ με τα trophies... αν και εχω μονο 5 platinums :S

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
16 Jun 2012 17:25 #109287 by Βασίλης Σπετσιέρης
Και εγώ ασχολούμαι με τα trophies στο ps3 αλλά όχι και υπερβολικά.Δεν με πειράζει αν δεν πετύχω 100% στη λίστα.Ωστόσο δεν χρησιμοποιώ οδηγούς για να τα πάρω,πέρα από αυτά που ανήκουν στην κατηγορία hidden trophies.Τα υπόλοιπα σου λένε τι πρέπει να κάνεις για να τα αποκτήσεις από το μενού του ps3.Εκείνα που σιχαίνομαι,είναι τα trophies στο multiplayer μιας και δεν είμαι φίλος του online gaming.

More
22 Jun 2012 10:30 #109512 by Γρηγόρης
χα χα achievements for life!! :lol: :D :)

Προσωπικά λιώνω σε ότι achievement βρω αν το παιχνίδι μου αρέσει μέχρι να το κάνω 100%! Guides ανοίγω μόνο αν πρόκειται για κάποιο collective και για κανένα achievement που είναι missable. Τα achievements/trophies εκτός του ότι προσθέτουν διάρκεια ζωής σε έναν τίτλο σε κάνουν και να τον γνωρίζεις καλύτερα. Τα μόνα που μισώ είναι τα online ach/trophies που πρέπει να τα grindάρεις μήνες (βλέπε gears of war το seriously achievement που σου ζητά να καθαρίσεις 10.000 άτομα online).

Με δυο λόγια, αν βρω χρόνο, το καίω!! :rolleyes: :icon what:

Marcus:Control I've hijacted a Brumak!Gonna use it to get Seriously 2.0 faster...
Annya:You've what????

http://gamercard.xboxresource.com/sig/FalconGR%20LIVE

More
22 Jun 2012 10:51 #109513 by Γιώργος
Για να κάτσω να μαζέψω trophia θα πρέπει το παιχνίδι να μου αρέσει πάρα πολύ.
Όταν λοιπόν το παιχνίδι αξίζει το Platin-άρω.

Μερικά παιχνίδια που έχω πάρει Platinum:

God Of War Trilogy
Dead Space
Shadows Of The Damned (Thanks Gameworld)
Modern Warfare 2
Uncharted
Metal Gear Solid 3 Snake Eater
Resident Evil 5

Τα παιχνίδια που είμαι 1 ή 2 trophia μακρυά από Platinum είναι τα:

MGS: Peace Walker
Dead Space 2
Deus Ex: Human Revolution
Shadow Of The Colossus
Assassin's Creed 2

More
22 Jun 2012 11:49 #109515 by Βασίλης Βασιλός
Μιας και μαζευτήκαμε ολίγοι, πείτε και το trophy/achevement που σας εμποδίζει από το να κάνετε 100% ένα παιχνίδι. Για μένα είναι το Killing Machine (10.000 kills σε ranked matches) στο Resistance 2. Δυστυχώς μετά τα 6.000 kills βαρέθηκα!

More
22 Jun 2012 12:27 #109518 by Άγγελος Φασούλης
Τα levels στο NFS The Run αλλά έχω την εντύπωση πως κάποιος από πάνω θα τα κάνει για μένα maybe? ΧD