Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Masters of Albion

More
21 Aug 2024 00:32 #277141 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Peter Molyneux, ο καλύτερος game designer στα God games, ανακοίνωσε στο Gamescom 2024 Opening Night Live το Masters of Albion.

Μετά από μία στροφή στα web3 games (σ.σ. όπου μάλιστα ήταν από τους λίγους που σημείωσαν επιτυχία με αρκετά κέρδη), ο Molyneux και η εταιρεία ανάπτυξής του 22Cans, παρουσίασαν κατευθείαν το νέο του παιχνίδι με ένα gameplay, στο οποίο θα διαχειρίζεστε ένα μεσαιωνικό χωριό. Θα μπορείτε να διατάξετε τους κατοίκους του να κάνουν τα πάντα...ακόμα και να φάνε αρουραίους!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Aug 2024 12:27 #277226 by Nikos Georgopoulos
Masters of Albion

Νέο God game από τον Peter Molyneux.

Ο Peter Molyneux, ο καλύτερος game designer στα God games, ανακοίνωσε στο Gamescom 2024 Opening Night Live το Masters of Albion.

Μετά από μία στροφή στα web3 games (σ.σ. όπου μάλιστα ήταν από τους λίγους που σημείωσαν επιτυχία με αρκετά κέρδη), ο Molyneux και η εταιρεία ανάπτυξής του 22Cans, παρουσίασαν κατευθείαν το νέο του παιχνίδι με ένα gameplay, στο οποίο θα διαχειρίζεστε ένα μεσαιωνικό χωριό. Θα μπορείτε να διατάξετε τους κατοίκους του να κάνουν τα πάντα...ακόμα και να φάνε αρουραίους!

We have a very special guest joining us tonight, Peter Molyneux! He’s here to reveal his new game, which he’s secretly been working on for the past THREE years. This is Masters of Albion! #OpeningNightLive pic.twitter.com/6otYlm9BAp

— Summer Game Fest (@summergamefest) August 20, 2024

Αλλά η προετοιμασία του χωριού σας με επαρκή άμυνα είναι σημαντική γιατί τη νύχτα θα δέχεστε επίθεση από τέρατα. Σε εκείνο το σημείο, μπορείτε είτε να μεταβείτε σε μια οπτική τρίτου προσώπου και να πολεμήσετε απευθείας ως ένας από τους μαχητές της πόλης σας, είτε να ρίξετε θεϊκή οργή στα επιτιθέμενα πλάσματα - μπορείτε επίσης να αλλάξετε μεταξύ των δύο οπτικών στο μέσο του παιχνιδιού. Ο Molyneux έδειξε ότι είχε τον έλεγχο ενός champion, ο οποίος εξολοθρεύτηκε, ενώ στη συνέχεια εκπαίδευσε τους κατοίκους του χωριού.

Το Masters of Albion είναι διαθέσιμο στο Steam για να το προσθέσετε στη Wishlist σας. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

More
26 Aug 2024 10:50 #277240 by Nikos Georgopoulos
Peter Molyneyx: "Το Masters of Albion θα είναι μάλλον το τελευταίο project μου"

Θεωρεί ότι θα πεθάνει σύντομα λόγω καπνίσματος και ποτού.

Ο δημιουργός του Fable, Peter Molyneux, δήλωσε ότι το επόμενο του project, Master of Albion, ίσως είναι και το τελευταίο του, λόγω του τρόπου ζωής του.

Συγκεκριμένο ο Molyneux δήλωσε: "Το προσδόκιμο της ζωής μου μετριέται σε μέρες αντί για χρόνια, λόγω του τρόπου ζωής μου. Καπνίζω, πίνω και δεν κοιμάμαι αρκετά. Οπότε αν αυτό είναι το τελευταίο μου παιχνίδι, τι πρέπει να είναι; Και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι ήθελα να γυρίσω σπίτι μου. Ήθελα να γυρίσω στα PC και τις κονσόλας και να φτιάξω ένα παιχνίδι για τους gamers. Άρχισα να αναρωτιέμαι σε τι έπρεπε να επικεντρωθώ. Ήμουν 60 εκείνη την περίοδο και συνειδητοποίησα ότι αυτό το επόμενο παιχνίδι θα μπορούσε να είναι το τελευταίο μου. Δεν κάνω ανακοίνωση ότι βγαίνω σε σύνταξη. Θα βρεθώ νεκρός ένα πρωί με το κεφάλι μου πάνω στο πληκτρολόγιο."

Σε άλλη συνέντευξη ο Molyneyx μίλησε για το πώς μπορεί και χρησιμοποιεί την τοποθεσία Albion, η οποία βρίσκεται και στη σειρά Fable και δήλωσε ότι είναι αναφορά σε ένα ιστορικό όρο για την Μεγάλη Βρετανία. Όπως το βλέπει ο ίδιος δεν ανήκει στην Microsoft, η οποία κατέχει τα δικαιώματα της σειράς Fable: "Είναι σαν να λες ότι αν φτιάξεις ένα παιχνίδι στην Αμερική, κανένα άλλο παιχνίδι δεν μπορεί να διαπραγματεύεται στην Αμερική. Οπότε το Albion δεν μπορεί να ανήκει σε πνευματικά δικαιώματα. Είναι το όνομα για την Αγγλία και την Ουαλία και έτι μπορούμε και την γλυτώνουμε. Παρόλα αυτά ο Molyneyx δήλωσε ότι δεν ξέρει αν θα υπάρχει κάποιο νομικό πρόβλημα: Θα νομίζεται ότι όντας ο υπεύθυνος άνθρωπος που είμαι θα είχα περάσει έξι μήνες σε γραφεία δικηγόρων."

Προς το παρόν ο Molyneux δηλώνει ενθουσιασμένος για το Masters of Albion επειδή διευρύνει και μεγαλώνει τους κόσμους που έφτιαξε στη σειρά Fable: "Όμως δεν είναι το Fable 5 ή κάτι τέτοιο. Αν έχετε παίξει Fable, τότε το Masters of Albion σίγουρα θα σας είναι γνώριμο. Κάτι που θέλαμε οπωσδήποτε είναι το χιούμορ. Πιστεύω ότι στη σειρά Fable δεν είναι τόσο το να λες αστεία, αλλά περισσότερα να δίνουμε σε" εσένα τον παίκτη την δυνατότητα να μπορείς να κάνεις αστεία και γελοία πράγματα. Και αυτό το έχουμε ακόμα περισσότερο στο Masters of Albion. Πιστεύω ότι το πετυχαίνουμε."

Σε τρίτη συνέντευξη ο Molyneyx μίλησε για το ιστορικό του, όπου έκανε μεγάλες υποσχέσεις με τις κυκλοφορίες του και στο τέλος δεν τις τηρούσε και δήλωσε "πραγματικά συγνώμη που πουλούσε games με υπερβολικές υποσχέσεις": "Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους ενθουσιάστηκαν και μετά απογοητεύτηκαν. Θέλω πραγματικά να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν το έκανα επειδή είχα κάποιο σχέδιο. Το έκανα λόγω άγνοιας και πλέον επικεντρώνομαι στο να μιλάω μόνο για πράγματα, τα οποία μπορώ να δείξω."