Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefleet Gothic: Armada

More
28 Oct 2015 18:56 #170328 by Παντελής Δασκαλέλος

Νέο real-time Strategy στο σύμπαν του Warhammer 40K.

To Battlefleet Gothic: Armada αποτελεί τη νέα πρόταση της Tindalos Interactive και είναι βασισμένο στο ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι της Games Workshop.

Πρόκειται για ένα RTS στο οποίο αναλαμβάνετε τον έλεγχο ενός διαστημικού στόλου με σκοπό να καταστρέψετε τις αντίπαλες δυνάμεις. Συνολικά συναντάμε τέσσερα factions που είναι λίγο πολύ γνωστά σε όσους έχουν μια στοιχειώδη επαφή με το σύμπαν του Warhammer 40.000. Συγκεκριμένα έχουμε τους Imperial, τους Chaos, τους Eldars και τα Orks.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:
Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής στο Battlefield Gothic: Armada σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε πλήρως customize τα διαστημόπλοια σας επιλέγοντας τον εξοπλισμό τους, την αμυντική θωράκισή τους και τα support sub-systems τους. Ανάλογα με το customization σας τα στατιστικά των σκάφων σας αλλάζουν, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσετε πρόσβαση και σε διάφορα χρήσιμα skills. Επιπλέον, μετά από κάθε επιτυχημένη μάχη τόσο ο Admiral σας, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σας κερδίζουν exp και διάφορα promotions. Εν τω μεταξύ, κάθε παράταξη έχει πρόσβαση σε διαφορετικό εξοπλισμό και πλοία και κατ' επέκταση υπάρχουν περισσότερες επιλογές τόσο στο single-player campaign, όσο και στα multiplayer modes.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Battlefleet: Gothic Armada θα είναι το πρώτο real-time Strategy που θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4. Την ανάπτυξη του την έχει αναλάβει η Tindalos Interactive, η οποία πριν από τέσσερα περίπου χρόνια μας είχε παρουσιάσει το Stellar Impact, μια κυκλοφορία ανάλογου ύφους. Εκδότρια εταιρεία είναι η Focus Home Interactive, η οποία αναμένεται να εκδώσει και το Space Hulk: Deathwing, ένα FPS που λαμβάνει επίσης χώρα στο σύμπαν του Warhammer 40K.

Εσάς πώς σας φαίνεται το Battlefleet Gothic: Armada;

To Battlefleet Gothic: Armada θα κυκλοφορήσει για PC το πρώτο τρίμηνο του 2016.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Mar 2016 19:11 - 28 Mar 2016 13:12 #178859 by ΣΤ
Replied by ΣΤ on topic Battlefleet Gothic: Armada
Διαβάστε τις πρώτες εντυπώσεις μου πιο αναλυτικά στο σχετικό Preview.

Ασχολούμαι εδώ και κάποιες μέρες με την Beta έκδοση του Battlefleet Gothic: Armada και οι μέχρι τώρα εμπειρίες μου με αυτήν είναι απολύτως θετικές. Σε πρώτη φάση από τεχνικής απόψεως δεν θυμίζει καθόλου beta, έχει αρκετά σωστό balance και optimised γραφικά με πολύ καλό performance. Το gameplay του εστιάζει στην δράση και την μάχη και αφήνει απέξω την οικονομία και την διαχείριση βάσης. Το σύστημα μάχης καταφέρνει να εμπλέκει το παίκτη άμεσα στην δράση χωρίς να δίνει την αίσθηση ότι κάνετε κλικ και παίζεται μόνο του. Από το σενάριο δεν έχω δει και πολλά ακόμη μιας και προς το παρόν έχω πρόσβαση μόνο στον πρόλογο. Από τα λίγα που έχω δει έχω επίσης θετικές εντυπώσεις μιας και η ιστορία παρουσιάζεται με σεβασμό στο lore του Warhammer 40K και εντυπωσιακό voice acting. Γενικά παρουσιάζει καλά σημεία γραφής και φαίνεται να βαδίζει στον δρόμο που θα το οδηγήσει στην επιτυχία.
Last edit: 28 Mar 2016 13:12 by ΣΤ.

More
27 Mar 2016 20:55 #178869 by Νικολής Ασημάκης
Θα το τσιμπήσω σίγουρα κάποια στιγμή. Δεν ξέρω ακόμα πότε, βέβαια.

More
27 Mar 2016 21:14 #178874 by Γιάννης Μοσχονάς
Το έχω και εγώ αλλά δεν μπόρεσα να ασχοληθώ μέχρι στιγμής λόγων των reviews, δείχνει πολλά υποσχόμενο πάντως.

More
20 Apr 2016 14:12 #180335 by ΣΤ
Replied by ΣΤ on topic Battlefleet Gothic: Armada
Νέο επικό τρέιλερ εν όψει της αυριανής κυκλοφορίας.