Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Stellaris

More
07 Aug 2015 14:27 - 07 Aug 2015 14:53 #167171 by Μάνος Γρυπάρης

Η Paradox ανακοίνωσε το Stellaris, ένα sci-fi strategy, στο οποίο θα εξερευνάτε πλανήτες, θα επιλέγετε ανάμεσα σε ένα race (καθένα με συγκεκριμένα skills και traits) και θα αναπτύσσετε τον στρατό σας.

Στόχος σας θα είναι να δώσετε διαστημικές μάχες με άλλους παίκτες και να κατακτήσετε πλανήτες. Τα αεροσκάφη θα δημιουργούνται από εσάς και κατά το crafting θα μπορείτε να σχεδιάσετε την εμφάνισή τους. Game Designer είναι ο Henrik Fåhraeus, που είχε αναλάβει το Crusader Kings 2.

Ακολουθεί το παρακάτω τρέιλερ.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 07 Aug 2015 14:53 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Aug 2015 10:47 #167247 by Νικολής Ασημάκης
Το έμαθα χτες και έπαθα την πλάκα μου. Επίσης αξίζει να διαβαστεί το Preview του Rock, Paper, Shotgun.

www.rockpapershotgun.com/2015/08/06/stellaris-paradox-strategy-game/

Το designing των events και επιλογών είναι τόσο ευρύ που, σύμφωνα με αναφορές των δημιουργών, το εκάστοτε save μας μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά και όπως θα βλέπαμε σε άλλους τίτλους sci-fi. Ανάμεσα σε αυτούς που αναφέρθηκαν στο άρθρο είναι τα Battlestar Galactica, Event Horizon και Warhammer 40K. Αξίζει να διαβαστεί.

More
08 Aug 2015 12:58 #167254 by Georgios Manolis
Replied by Georgios Manolis on topic Stellaris
Απο αυτά που διαβάζω μου θυμίζει το EVE Online,ελπίζω μόνο να είναι πιο προσιτό στους νέους παίχτες και με πιο κατανοητό Interface.Θα μάθουμε περισσότερα σύντομα.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
16 Mar 2016 23:28 #178133 by ΣΤ
Replied by ΣΤ on topic Stellaris
Στα πλαίσια του GDC 2016 ανακοινώθηκε πως το Stellaris θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαίου για PC και Mac.
Επιπλέον ανακοινώθηκε πως θα υπάρχει multiplayer 32 παικτών, ανεπτυγμένο σύστημα διπλωματίας και εστίαση στην εξερεύνηση του τεράστιου procedurally-generated σύμπαντος.

Δείτε το καινούριο trailer

Φαίνεται πολλά υποσχόμενο ειδικά για τους λάτρεις του είδους.

More
17 Mar 2016 01:00 #178140 by Νικολής Ασημάκης
Ειλικρινά δεν μπορώ να περιμένω. Day-1 αγορά, κάψιμο και χαμός. :woohoo:

More
29 Apr 2016 12:39 #180739 by Νικολής Ασημάκης
Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η δικιά μου έφυγε χτες, σε Nova Version. Άντε να έρθει 9 Μαΐου να καούμε!

More
14 May 2016 17:30 #181321 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Stellaris
Στο ενδιάμεσο του 3ου παιχνιδιού και 2ου patch από τη μέρα κυκλοφορίας

Attachments:

More
14 May 2016 21:27 #181335 by Νικολής Ασημάκης

Είμαι στο πρώτο save ακόμα και παίζω.

More
15 May 2016 13:11 #181345 by Myrmidon
Στο πρώτο με πολιόρκησαν και έχασα την πρωτεύουσα οπότε το παράτησα γιατί δεν είχα στρατό να το πάρω πίσω (landing units) και στο δεύτερο είχα επίθεση από fallen empire με fleet 21K ενώ εγώ 9K οπότε δεν είχε νόημα. Οι σύμμαχοι αργούν να φτάσουν στο πεδίο μάχης.

More
15 May 2016 20:19 - 15 May 2016 20:32 #181357 by Myrmidon
Γιουργιαααααααααααααααααααααααα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Επίθεση στο εχθρικό capital αστρικό σύστημα. Τους αναγκάζεις να φέρνουν πίσω σταδιακά όσες αρμάδες για να υπερασπίσουν την πρωτεύουσά τους, με αποτέλεσμα να αποδεκατίζονται μιας και δεν έρχονται οργανωμένα με συναθροισμένη δύναμη πυρός. Έτσι και ο εχθρός εγκαταλείπει όλα τα μέτωπα που ανοίξει εις βάρος μου αλλά και χάνει ολόκληρο τον στόλο του, γυρνώντας την έκβαση του πολέμου υπέρ μου. ;)

Attachments:
Last edit: 15 May 2016 20:32 by Myrmidon.