Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Civilization: Beyond Earth

More
01 Oct 2014 19:15 #150060 by Παναγιώτης Φιλίππου
Ορίστε το καινούργιο gameplay βίντεο παιδιά! Αν και δεν είμαι φαν πάντα μ'άρεσε να βλέπω τον αδερφό μου να παίζει Civilization! Το ότι θα είναι στο διάστημα θα του δώσει ένα καινούργιο αέρα πιστεύω! Εσείς τι νομίζετε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2014 00:09 #150070 by Νικολής Ασημάκης
Το περιμένω πως και πως. Προσπάθησα να παίξω το Alpha Centauri αλλά δεν μου άρεσε. Αυτό το κόβω από τώρα πως θα μου φάει ώρες.

More
28 Oct 2014 11:49 #151117 by Donnie Darko
Βγήκε το Demo....Δοκιμάστε το όλοι :P

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
16 Nov 2014 12:58 #152300 by Νικολής Ασημάκης
Το παίζω από χτες. Δεν ξέρω, μου φαίνεται σαν ένα re-skinned Civilization V. Δεν έχει δική του ψυχή. Έχει κάποια ωραία στοιχεία, όπως τα 3 διαφορετικά affinities, αλλά δεν φτάνουν. Πιστεύω πως η κατάσταση θα στρώσει με το πρώτο expansion.

More
27 Nov 2014 05:20 #152651 by Γιάννης Μοσχονάς
Όσο περνούν τα χρόνια παρακολουθώ με χαρά μου το franchise του Civilization να παράγει ολοένα και καλύτερους "απογόνους". Το Beyond Earth είναι το τελευταίο του "παιδί" και μετά από αρκετά playthroughs το θεωρώ πλέον το πληρέστερο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Αρχικά θέλει αρκετές ώρες μέχρι να μάθετε όλες τις παραμέτρους του και το πως αλληλεπιδρά η μια με την άλλη αλλά μόλις αυτό συμβεί, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε έναν πολιτισμό που δεν μπορείτε να φανταστείτε. B) B) B)

Το τέλειο με το Beyond Earth είναι πως, ότι δρόμο και αν επιλέξετε, η διασκέδαση είναι εξασφαλισμένη. Θέλετε να κερδίσετε γρήγορα χωρίς πολεμικές σκοτούρες; Χρησιμοποιείτε την διπλωματία για να καλοπιάσετε τα εχθρικά factions και επικεντρώνεστε στην κατασκευή του wonder που θα προσφέρει την νίκη. Θέλετε να τερματίσετε όλες τις τεχνολογίες, τα affinities και τα virtues και να χτίσετε μια αυτοκρατορία που θα ζήλευε και ο Τζένγκις Χαν; Επιλέγετε μόνο domination victory, ταμπουρώνεστε σε μια μεγάλη περιοχή και αρχίζετε το χτίσιμο. Η απόλυτη ελευθερία είναι το τεράστιο ατού του Beyond Earth. B) B) B)

More
27 Nov 2014 20:25 #152703 by Πιέρρος Φουστέρης
Έφτασε το review! Ο Γιάννης Μοσχονάς σας αποκαλύπτει όλες τις πτυχές του παιχνιδιού!

Ο Γιάννης, μέσω ενός υπέροχου review, μας παρουσιάζει τον εξωγήινο κόσμο του καινούριου κομματιού της σειράς Sid Meier's, που, με μεγάλη ανάλυση και πολλές πληροφορίες και λεπτομέρειες, φαίνεται να είναι ένα must-buy παιχνίδι στρατηγικής για τους fans του είδους και όχι μόνο! Η τεράστια διάρκεια, συνδυασμένη με το τέλειο gameplay και τα όμορφα γραφικά, θα κρατήσουν, σίγουρα, όλους τους κατόχους του παιχνιδιού καθηλωμένους στην καρέκλα τους! (ή στον καναπέ τους. Όπου θέλετε παίξτε το. :P) Διαβάστε το review και πείτε μας τις απόψεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
18 Aug 2015 12:59 #167685 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Civilization: Beyond Earth
Το επερχόμενο Rising Tide έρχεται να δώσει άλλη αίσθηση στο ήδη επιτυχημένο Beyond Earth. Νέα χαρακτηριστικα κάνουν την εμφάνισή τους με σπουδαιότερο κατ' εμε την δυνατότητα κατασκευής πλωτών πόλεων.

FEATURES

Colonize the Ocean: Build floating settlements and access natural resources hidden beneath the seas of the alien planet. Alien beasts with unique abilities inhabit the water and challenge the player in new ways. The ocean provides a fully replayable map, new gameplay mechanics and strategic possibilities for players to reign supreme on their new world.

Dynamic Leader Traits: Players and AI Leaders alike unlock new Traits through gameplay and activate different combinations to respond to the changing world. These dynamic sets of Traits also provide benefits and add to the new Diplomacy system, governed by the new Fear and Respect attributes.

New, Enhanced Diplomatic Options: Shape the diplomatic landscape by using political capital to upgrade your traits, change diplomatic relationships, and leverage the benefits of your allies’ traits.

New Sponsors: Four new factions have been added to the game including Al Falah, nomad explorers descended from wealthy and resilient Middle Eastern states that possess a rich cultural and commercial heritage.

New Artifact System: Collect and combine powerful relics to unlock new perks, unit upgrades, and buildings for your faction on the new world.

New Hybrid Units: Affinities are competing visions for the future of humanity. By investing in multiple Affinities, rather than specializing in just one, players can unlock special hybrid Affinity units and upgrades.

New Biomes: Two new world types have been added. Primordial worlds are rife in volcanic activity and the chaotic landscape of a world still forming. Frigid worlds have cooled in their great age, their surfaces covered with icy oceans and frozen tundra.

Attachments: