Το The Tomorrow Children, το περίεργο και πειραματικό free-to-play exclusive του PlayStation 4 θα αναστηθεί από την Q-Games.Το Online
Sandbox
Survival Action είχε κλείσει το 2017 από την Sony, όμως τώρα η Q-Games ανέκτησε τα δικαιώματά του από την Sony και θα το “αναστήσει”. Η Q-Games δήλωσε ότι θα ξαναχτίσει το The Tomorrow Children και θα το επαναφέρει στην ζωή μετά από τέσσερα χρόνια όπου είχε κλείσει. Ωστόσο, η εταιρεία ανάπτυξής του δεν ανακοίνωσε κάποια περίοδο κυκλοφορίας. Το The Tomorrow Children είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2016 και έκλεισε σχεδόν μετά από έναν χρόνο, τον Νοέμβριο του 2017.
Ο επικεφαλής της Q-Games, Dylan Cuthbert,
δήλωσε
τα παρακάτω: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους fans του The Tomorrow Children, χωρίς τους οποίους δεν θα είχαμε ποτέ την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσουμε αυτή την συνεργασία. Οι fans είναι κάποιοι από τους πιο εκπληκτικούς gamers εκεί έξω και κάθε μέρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν κρατήσει το όνειρο ζωντανό. Νομίζω πως το πιο ευχάριστο πράγμα σχετικά με την απόφαση αυτή είναι το να φαντάζομαι την χαρά των fans καθώς θα ξαναμπαίνουν στον τρελό
post-apocalyptic
neo-soviet κόσμο του The Tomorrow Children.”Ο Dylan Cuthbert συνέχισε λέγοντας: “ Ακόμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Sony Interactive Entertainment που συνεργάστηκε μαζί μου για να επιστραφεί το IP (Πνευματική Ιδιοκτησία) πίσω στην Q-Game. Χρειάστηκε αρκετή δουλειά και είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη για όσους βοήθησαν στο εγχείρημα. Τώρα, επεξεργάζομαι και βελτιώνω μέρη του game κάθε εβδομάδα και ελπίζω όλοι να παρακολουθούν και να συμμετέχουν στην διαδικασία αυτή. Σκοπεύουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές για το καλύτερο και να δώσουμε το The Tomorrow Children το λανσάρισμα που του αξίζει.”
Δεν θα είναι free-to-play
Το The Tomorrow Children της Q-Games δεν θα είναι free-to-play στην επανακυκλοφορία του. Ο Dylan Cuthbert, δήλωσε ότι η αλλαγή έγινε επειδή «Το παιχνίδι μπορεί να εξισορροπηθεί πολύ καλύτερα, γιατί δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε να αποσπάμε λίγα χρήματα από τους παίκτες σε κάθε ευκαιρία. Μπορούμε απλώς να φτιάξουμε το παιχνίδι σωστά, με βάση κανονικές - πιο φυσιολογικές, υποθέτω - μεθόδους προόδου».Ο Cuthbert συνεχίζει λέγοντας: "Πιστεύω πραγματικά ότι το πρόβλημα ήταν βασικά μόνο το free-to-play μοντέλο. Νομίζω ότι στους ανθρώπους, ειδικά εκείνη την εποχή, δεν άρεσαν γενικά οι
μικροσυναλλαγές
. Εκείνη την εποχή, επίσης, είδα πολλά σχόλια που έλεγαν, "Αν αυτό το παιχνίδι ζητούσε απλά μια αγορά τότε θα το αγόραζα.".
Η Q-Games ελπίζει ότι θα μπορέσει να φέρει το παιχνίδι σε αρκετές πλατφόρμες, πέρα από το PS4. Προς το παρόν τα format παραμένουν άγνωστα.