Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Surgeon Simulator 2013

More
17 Nov 2013 05:26 #135293 by Γιάννης Μοσχονάς
Το Surgeon Simulator 2013 ανήκει στα video games που είναι ιδανικά για να σας ευθυμήσουν μετά από μια ρουτινιάρικη μέρα. Σας προκαλεί να ολοκληρώσετε μια σειρά από δύσκολες επεμβάσεις σε ασθενείς, χρησιμοποιώντας ένα χέρι και μπόλικα ιατρικά εργαλεία :cup: :cup:

Δεν είναι σοβαρός εξομοιωτής εγχειρήσεων αλλά ένα game που χαρίζει αστείρευτο γέλιο λόγω της παλαβής κατάστασης στην οποία σας τοποθετεί. Το ψηφιακό σας χέρι θέλει μπόλικη δουλειά μέχρι να το συνηθίσετε με αποτέλεσμα να τα κάνετε όλα μαντάρα στο χειρουργείο. Ποτήρια, ρολόγια, μολύβια και άλλα αντικείμενα πέφτουν πάνω στον ασθενή σας, εσείς τρυπιέστε με ενέσεις και ντοπάρεστε, κάνετε χειρονομίες στον ασθενή κερδίζοντας achievements και στο τέλος, κυλιέστε στο πάτωμα από τα γέλια :icon bow: :icon bow: :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2013 12:50 #135297 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Έχει πολύ φάση,λίγο περίεργο στο χειρισμό αλλά τουλάχιστον η εγχείρηση τελειώνει όταν πετάξεις το μόσχευμα όπου να ναι μέσα στον ασθενή xD

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
18 Nov 2013 22:05 #135356 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Γιάννης Μοσχονάς ετοιμάστηκε για να χειρουργήσει το Review του Surgeon Simulator 2013 . Ένα παιχνίδι που δοκιμάζει τις ικανότητες σας στην ιατρική.

More
17 Jan 2014 14:26 #139280 by Μάνος Γρυπάρης
Ετοιμάζεται και Dentist Mode στο Surgeon Simulator 2013!

Θα σπάσουν πολλά δόντια:

[youtube:2wrn3z0u]
[/youtube:2wrn3z0u]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Jan 2014 22:21 #139296 by Νικολής Ασημάκης
Δεν μπορώ να πω πως μου αρέσει ούτε σαν ιδέα ο τίτλος, πόσο μάλλον το "sequel". Τι να πω.

More
12 Jan 2017 21:40 #192329 by Μάνος Γρυπάρης
Πραγματικοί γιατροί παίζουν Surgeon Simulator....και δεν τα καταφέρνουν καλά!
Τα PC στα οποία παίζουν βέβαια παίζει να είναι απαρχαιωμένα...μπορούμε σχεδόν να μετρήσουμε τα frames.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Ιωσήφ Αποστόλου

More
07 May 2018 02:32 - 07 May 2018 02:33 #214936 by Ιωσήφ Αποστόλου
Δεν περίμενα και αληθινό γιατρό αχαχα τέλειο video μπείτε να το δείτε
Last edit: 07 May 2018 02:33 by Ιωσήφ Αποστόλου.