pro-patzis wrote: 5)Εχασες 2 objectives???Πανω-κατω εχασες και το παιχνιδι.Δεν υπαρχει χωρος για comebacks καθολου.
Λαθος γτ απλα παντα υπαρχει χρονος για να παρεις τα obj καθως βγαινουν συνεχεια.Επισης,εγω επαιξα το map με την αραχνη,δν πηραμε καθολου obj και ομως το πηραμε το matcaki.
Επισης,η ελλειψη items το κανει διαφορετικο και αυτη ειναι η ουσια του HOTS.Τελος,η blizz το εφτιαξε ετσι ωστε να μην ερθει το κοινο του lol,dota(ευτυχως μαμα Blizz) και νομιζω οτι απευθυνεται σε μεγαλυτερες ηλικες και σε ατομα με λιγο τερο χρονο.Τ games το λιγοτερο ειναι 20 λεπτα,αλλο ενα καλο σημειο.Στρατηγικη υπαρχει και θα το διαπιστωσεις αν συνεχισεις και παιξεις πιο σοβαρα το παιχνιδι και εχεις την δικη σου 5αδα.Το μεγαλυτερο λαθος ειναι το ΝΤΟΥ...Εκει εχεις 100% αποτυχια...
Δεν καταλαβα τι εννοεις να πληρωσεις ενα 300αρι???το game ειναι free,και πληρωνεις μονο για το 'ντυσιμο' των heroes...
Παιζω hots απο την αρχη της beta και με εχει κερδισει 100%...γιατι απλα δεν ειναι lol/dota...
Οσα παιχνιδια εχω παιξει αν χασουμε τα 2 πρωτα στην κυριολεξια η ομαδα κοκκαλωνει...ισως να ειναι λογω του οτι επειδη ειμαι νεος με βαζει με noobs σαν και μενα
.Οσο για την ηλικια αν και ειναι λιγο γενικο συμφωνω.Ετσι και αλλιως το εγραψα και εγω οτι απευθυνεται σε διαφορετικο κοινο.Οσο για το 300 εννοουσα οτι αν θελω να απολαυσω το φουλ παιχνιδι θα πρεπει να παιξω παρααααααα πολλες ωρες μαζευοντας απειρο gold.Αυτο δεν μαρεσει.Καταλαβαινω οτι πρεπει να εχεις καποιο εισοδημα σαν εταιρια αλλα νομιζω πως με ενα σωστο marketing στα cosmetics θα κερδιζες αρκετα χωρις να τσιτωνεις τους παικτες.Εγω για παραδειγμα τωρα παιζω τον Thrall και τον γουσταρω πολυ.Ποτε θα ξαναειναι στο fr ενας θεος ξερει.
Οσο για το Ντου μπορω να πω οτι ειναι η τακτικη μου.Δεν ξερεις τι βρισιμο τρωω σε καθε game οταν κανω ντου με Li Li