Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κατεβασμα Torrent

More
26 May 2011 01:55 #93962 by cp13
Γεια σας παιδια,
Θα ηθελα λιγη βοηθεια με την χρηση των torrent clients. Εχω συνδεση ιντερνετ εως και 8mps, και συνηθιζα να εχω ταχυτητες γυρω στα 300kb/s. Ξαφνικα η ταχυτητα επεσε στα 3 και μετα απο λιγες προσπαθειες με ports το ανεβασα προς στιγμην σε ταχυτητες γυρω στο 200, αλλα μετα ξαναεπεσε γυρω στα 20-30. Δεν ξερω τι συμβαινει και εχω νευριασει απιστευτα.
Ελπιζω καποιος να μπορει να με βοηθησει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 May 2011 03:15 #93963 by Χρήστος Αρμυριώτης

cp13 wrote: Γεια σας παιδια,
Θα ηθελα λιγη βοηθεια με την χρηση των torrent clients. Εχω συνδεση ιντερνετ εως και 8mps, και συνηθιζα να εχω ταχυτητες γυρω στα 300kb/s. Ξαφνικα η ταχυτητα επεσε στα 3 και μετα απο λιγες προσπαθειες με ports το ανεβασα προς στιγμην σε ταχυτητες γυρω στο 200, αλλα μετα ξαναεπεσε γυρω στα 20-30. Δεν ξερω τι συμβαινει και εχω νευριασει απιστευτα.
Ελπιζω καποιος να μπορει να με βοηθησει.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναφορά σε torrents και πειρατικό λογισμικό. Ρίξε μια ματιά και στους κανόνες προτού ρωτήσεις.

More
26 May 2011 11:07 #93964 by Kostas Milonas
Βασικα η αναφορα στα τορρεντ δεν απαγορευεται, δεν χρησιμοποιουνται αλλωστε μονο για μεταφορα πειρατικου λογισμικου. Αρκετες μεγαλες εταιριες το προτιμουν για μεταφορα αρχειων επειδη εχουν σημαντικα οφελη στο bandwith.

Φιλε cp13, αν εχεις ρυθμισει σωστα τις πορτες σου τοτε πολυ πιθανον να μην υπαρχουν αρκετοι seeder στο swarm ή εχουν πεσει πολλοι leecher και τραβανε ολοι μαζι με αποτελεσμα η ταχυτητα να ειναι χαμηλη...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR