Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GPS Προγράμματα

More
08 Aug 2005 08:59 - 15 Jun 2017 13:49 #481 by Nick Maroulis
Καλά, μιλάμε για ΤΟ θέμα.. Δοκίμασα τις προάλλες το Google Earth και είδα ότι οι άνθρωποι έχουν ρίξει πολύ javaδουλειά.. Το είπα σε ένα φίλο και μου απάντησε αμέσως και που να δείς τι έχει η Nasa!! Και πράγματι, άλλο ένα αστέρι πρόγραμμα βρήκε φωλίτσα στο σκληρό μου..
Προγραμματίζετε για GPS εφαρμογές; Αναμένω σχόλια.. κι ερωτήματα..

Last edit: 15 Jun 2017 13:49 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Aug 2005 01:46 - 15 Jun 2017 13:49 #589 by Μάνος Γρυπάρης
Όχι, αλλά καλά έκανες και εθιξες το θέμα του Google Earth (οι άνθρωποι στην Google είναι Νο.1 στον χώρο του Internet, αυτό δεν χωράει συζήτηση), καθώς από την συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείς να βρεις οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο, σαν να συνδέεσαι από δορυφόρο. Το αρχείο που κατεβάζετε είναι μόλις 10ΜΒ.

Κάπως έτσι, με την βοήθεια του Google Earth, το περιοδικό Games έδειξε την τοποθεσία όπου θα στεγαστεί φέτος το Games Festival, δίπλα στα Village Center, στο Μαρούσι. Είναι μια αξιοζήλευτη εφαρμογή.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 15 Jun 2017 13:49 by Μάνος Γρυπάρης.

More
27 Aug 2005 20:10 #1761 by Spyros
Replied by Spyros on topic GPS Προγράμματα
Παιδια αυτο το προγραμματακι δεν σε ενωνει με δορυφορο,απλα εχουν παρει φωτογραφιες απο το δορυφορο και εμεις τις βλεπουμε.Ειναι ενα ειδος εικονικου GPS!Αλλα γενικα το GPS λεει τρελλα ειναι φοβερη τεχνολογια αλλα δυστυχως στην Ελλαδα θα παρει καμμια δεκαρια χρονια για να ερθει αυτη η τεχνολογια στα Πανεπιστημια.Μεχρι τοτε απλοι θεατες!

Ενα λιτο link για GPS: www.gpsworld.com/gpsworld/

Η ισχύς εν τη ενώσει!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Sep 2005 07:10 #2390 by a Guest
Replied by a Guest on topic GPS Προγράμματα
Πράγματι έτσι είναι,οι φωτογραφίες δεν είναι εκείνης της στιγμής,μπορεί να έχουν τραβηχτεί και κάνα δύμηνο πρίν...Το earth google pro έχει ακόμα καλλύτερη ανάλυση!
Μην σκεφτείτε όμως το πόσο εύκολο είναι να σας παρακολουθήσει κάποιος σε όλες σας τις στιγμές,γιατί θα μελαγχολήσετε :armata sad:

More
10 Sep 2005 18:03 #2630 by Spyros
Οντως φιλε xenisti ειναι λιγο λυπηρο να γνωριζουν που μπορει να βρισκεσαι και τι να κανεις!Παντως με το GPS δεν μπορουν να δουν μεσα απο κτηρια.Υπομονη και θα γινει!

Η ισχύς εν τη ενώσει!

More
11 Sep 2005 00:31 #2643 by Τάσος Γεωργίου
παιδιά (και συγγνώμη που παρεμβαίνω) αλλά το gps δεν έχει καμμία σχέση με τις δορυφορικές φωτογραφίες.

More
11 Sep 2005 03:29 #2648 by Spyros
Περα απο το οτι μπορεις να καθορισεις την τοποθεσια ενος αντικειμενου στο πλανητη,νομιζω οτι μπορεις να χαρτογραφισεις περιοχες κιολας.Αν κανω λαθος παω πασο και ζητω ταπεινα συγγνωμη απο το great moderator derek!

Η ισχύς εν τη ενώσει!

More
11 Sep 2005 12:03 #2653 by Τάσος Γεωργίου
λοιπόν το gps απλά δίνει το στίγμα σε γεωγρ. μήκος και πλάτος σε μία χρονική στιγμή, όπως είπες. Απλά υπάρχει σύγχηση με τις navigation συσκευές gps οι οποίες χρησιμοποιούν το στίγμα σου για να σε εντοπίσουν και να σε τοποθετήσουν πάνω στη χαρτογραφημένη απεικόνιση της περιοχής. δηλαδή στο χάρτη που έχουν ήδη φορτωμένο στη μνήμη τους.

δες ας πούμε ένα απλό gps που απλά σου λέει τις συντεταγμένες σου

και ένα πιο advanced που παίρνει αυτές τις συντεταγμένες και με το χάρτη που έχει στη μνήμη του προγραμματίζει την πορεία σου.

αλλά νομίζω ξεφύγαμε απ' το θέμα.... :mrgreen:

More
25 Sep 2005 19:04 #3296 by Μάνος Γρυπάρης
Μόλις είδα το σπίτι μου στο Google Earth και έμεινα λαλάκας!!!

[img

[img

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Sep 2005 00:33 #3301 by Αντώνης Κατρής
Το μόνο κακό που έχει το Google Earth, εκτός από τις outdated φωτογραφείες, είναι ότι αν δεν έχεις ADSL σου βγαίνει η ψυχή μέχρι να δεις ένα μέρος που θέλεις... Αλλά γενικά είναι best!!!
Ερώτηση: Υπάρχει κάποιο καλύτερο free πρόγραμμα? Κάτι έχω ακούσει για ένα της NASA αλλά δε θυμάμαι όνομα κτλ. Όποιος ξέρει ας πει...