Kαλησπερίζω όλους τους συνφορουμίτες.Εχω ένα μικρο προβληματάκι και όποιος έχει ασχοληθεί με προγραμματισμό σε Linux και πιο συγκεκριμένα με το eclipse ίσως ξέρει να με βοηθήσει.
Εχω κάνει Import ένα project που το είχα ξεκινήσει σε windows, στο eclipse 3.2 που έχω σε Ubuntu 64 bit,gutsy.Το πρόβλημα μου ειναι στο ότι βγάζει τρελο κοκκινάδι ( ) σε όλα τα σημεία που χρησιμοποιώ Vector.Για το error μου γράφει
(Οταν ο δείκτης του ποντικιού δείχνει στο Vector)
The type Vector is not generic;it cannot be parameterized with arguments<Product>
(Oταν το mouse δείχνει στο <Product>)
Syntax error,parameterized types are only availabe if source level is 5,0
Τα Import ήταν βέβαια όλα δηλωμένα αλλα όταν το ξανακοίταξα(γιατι έκανα Import java.util.* δεν μου έβγαζε σε κάποια λίστα το Vector.Εκανα στα τυφλά install κάποια libraries και πλέον στο util. εμφανίζει το Vector αλλα και πάλι τζίφος.Επιπλέον μου πετάει κάτι άκυρα out of memory και κλείνει η εφαρμογή όσο τώρα προσπαθώ να βγάλω ακρη με τα Vectors.
Οχι οτι μου χρειάζονται τόσο πολύ αλλα προφανώς λείπουν πακέτα-βιβλιοθήκες έτσι οπως το έχω κάνει.Κατέβασα απο το net την έκδοση 3.3 και την έκανα exctract σε έναν άλλο άσχετο φάκελο(η 3.2 είχε μπει με την μέσω του synaptic) αλλα ακριβώς τα ίδια...Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
Everything that has a beginning has an end...