sideone13 wrote: Kαλησπερα εχω τραβηξει καποια βιντεο με το κινητο τα οποια ειναι τυπου 3gp το κινητο ομως τα κατεστρεψε και πλεον δεν ανοιγουν.Γινεται με καποιο προγραμμα να επιδιορθωθουν ωστε να παιζουν?
Δοκίμασε να τα μεταφέρεις στο PC χρησιμοποιώντας καλώδιο που συνδέει το κινητό σε USB θύρα στο PC και μαζί το πρόγραμμα του κινητού σου. Αλλά αν δεν μεταφέρονται τότε μάλλον δύσκολο. Επιδιόρθωση βίντεο δεν γίνεται, αν δεν παίζει τότε δεν μπορεί να αλλάξει κάτι τέτοιο.
Frosty wrote: Λοιπον είμαι νέο μέλος στο gaming community και ήθελα να ανοίξω αυτο το topic ωστε να μάθω εγω και οι ενδιαφερόμενοι youtubers καποιες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.Αρχικα αν μπορεί καποιος να σχολιάσει το θεμα των προγραμμάτων που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε (Shadowplay.Fraps etc.).Επισης με το θεμα του ηχου ειναι καλύτερο να τα ηχογραφουμε ξεχωριστά η ολα μαζι;
Ευχαριστώ εκ των προτερων
Χρησιμοποίησε για καταγραφή το OBS και επέλεξε Local Recording.
Ο ήχος εννοείται ότι θα γράφεται μαζί με το gameplay video. Αν θες να κάνεις vlog κι έχεις ψηφιακή κάμερα τότε ναι, θα γράψεις ξεχωριστά και θα τα ενώσεις. Ο ήχος σου θα γραφτεί με Audacity σε αυτή την περίπτωση.
Για μοντάζ το πιο εύκολο είναι PowerDirector. Πιο εύκολο κι από το Windows Movie Maker αν είσαι αρχάριος.