Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δημιουργία/Επεξεργασία Βίντεο

More
06 Sep 2010 13:52 #77957 by Frank
κατεβαζεις απομονωμένο τον ήχο με αυτό ... απλά επιλέγεις το "mp3" στο ντροπ νταουν μενου :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2010 08:30 #78009 by Ιβάν
Ευχαριστώ Φράνκ! Δουλεύει μια χαρά. Τώρα θα ακούω την καμένη αυτή μουσική σε κάθε τηλεφώνημα! :twisted:

More
28 Dec 2013 18:38 #138158 by Αντώνης
Πρόβλημα από DVD σε .wmv και .avi
Κατέβασα το Freemake Video Converter και μετέτρεψα κάτι παλιά DVD που είχα γράψει με κάμερα σε .wmv και σε .avi θέλοντας να τα έχω και στον εξωτερικό σκληρό μου σε μορφή αρχείου.

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ όταν βάζω το DVD το βίντεο παίζει ολόκληρο ενώ μετά την μετατροπή παίζουν μόνο τα πρώτα λεπτά.
Δηλαδή αν το βίντεο είναι 1 ώρα, μπορεί μόλις το μετατρέψω σε αρχείο να παίζουν τα πρώτα 11 λεπτά, αν ειναι μισή ωρα να παίζουν τα 7 λεπτά και ούτω καθεξής.

Τι μπορεί να φταίει και δεν παίζουν ολόκληρα; Να δοκιμάσω άλλο πρόγραμμα η κάτι άλλο;

More
28 Dec 2013 20:58 #138166 by Jester
Χμ, δεν έχω συναντήσει ποτέ αντίστοιχο πρόβλημα...Θα συνιστούσα τα κλασσικά γιατροσόφια. Ενημέρωσε ta codecs σου, δοκίμασε να σώσεις σε άλλο τύπο αρχείου και, τέλος, δοκίμασε και κάποιο άλλο πρόγραμμα για ripping.

Ως οπαδός των τίμιων open source λύσεων να προτείνω το Handbrake:
handbrake.fr/

Αν το χρησιμοποιήσεις βέβαια θα σου ripάρει σε αρχεία ή .mkv ή .mp4.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
30 Dec 2013 06:01 #138261 by Halberd

More
15 Mar 2015 19:23 #157993 by ΜΠΟΥΜ ΣΑΚΑΛΑΚΑ
Kαλησπερα εχω τραβηξει καποια βιντεο με το κινητο τα οποια ειναι τυπου 3gp το κινητο ομως τα κατεστρεψε και πλεον δεν ανοιγουν.Γινεται με καποιο προγραμμα να επιδιορθωθουν ωστε να παιζουν?

More
15 Apr 2015 19:38 #159441 by Tilemaxos
Replied by Tilemaxos on topic Video recording
Λοιπον είμαι νέο μέλος στο gaming community και ήθελα να ανοίξω αυτο το topic ωστε να μάθω εγω και οι ενδιαφερόμενοι youtubers καποιες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.Αρχικα αν μπορεί καποιος να σχολειάσει το θεμα των προγραμμάτων που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε (Shadowplay.Fraps etc.).Επισης με το θεμα του ηχου ειναι καλύτερο να τα ηχογραφουμε ξεχωριστά η ολα μαζι;
Ευχαριστώ εκ των προτερων

More
15 Apr 2015 20:10 #159443 by Μάνος Γρυπάρης

sideone13 wrote: Kαλησπερα εχω τραβηξει καποια βιντεο με το κινητο τα οποια ειναι τυπου 3gp το κινητο ομως τα κατεστρεψε και πλεον δεν ανοιγουν.Γινεται με καποιο προγραμμα να επιδιορθωθουν ωστε να παιζουν?

Δοκίμασε να τα μεταφέρεις στο PC χρησιμοποιώντας καλώδιο που συνδέει το κινητό σε USB θύρα στο PC και μαζί το πρόγραμμα του κινητού σου. Αλλά αν δεν μεταφέρονται τότε μάλλον δύσκολο. Επιδιόρθωση βίντεο δεν γίνεται, αν δεν παίζει τότε δεν μπορεί να αλλάξει κάτι τέτοιο.

Frosty wrote: Λοιπον είμαι νέο μέλος στο gaming community και ήθελα να ανοίξω αυτο το topic ωστε να μάθω εγω και οι ενδιαφερόμενοι youtubers καποιες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.Αρχικα αν μπορεί καποιος να σχολιάσει το θεμα των προγραμμάτων που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε (Shadowplay.Fraps etc.).Επισης με το θεμα του ηχου ειναι καλύτερο να τα ηχογραφουμε ξεχωριστά η ολα μαζι;
Ευχαριστώ εκ των προτερων

Χρησιμοποίησε για καταγραφή το OBS και επέλεξε Local Recording.
Ο ήχος εννοείται ότι θα γράφεται μαζί με το gameplay video. Αν θες να κάνεις vlog κι έχεις ψηφιακή κάμερα τότε ναι, θα γράψεις ξεχωριστά και θα τα ενώσεις. Ο ήχος σου θα γραφτεί με Audacity σε αυτή την περίπτωση.
Για μοντάζ το πιο εύκολο είναι PowerDirector. Πιο εύκολο κι από το Windows Movie Maker αν είσαι αρχάριος.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Apr 2015 20:44 #159447 by Tilemaxos
Το local recording που το επιλεγω γιατι ακομα δεν εχω καταφερει να βαλω source

More
02 May 2015 17:25 - 04 Jun 2015 01:10 #160270 by Μάνος Γρυπάρης
Adobe Premiere Pro

Για πολύ αρχάριους. Ο τύπος έχει κι άλλα βίντεο με ωραία tutorials.

Για αρχάριους

Τα καλύτερα Export Settings για YouTube

Frosty wrote: Το local recording που το επιλεγω γιατι ακομα δεν εχω καταφερει να βαλω source

Settings/Broadcast Settings/Mode.

Από εκεί επιλέγεις στο Mode "Live Stream" ή "File Output Only". Αν επιλέξεις Live Stream και θες να σώσεις, κλίκαρε πιο κάτω το "Automatically Save Stream to file".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 04 Jun 2015 01:10 by Μάνος Γρυπάρης.