Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Help paidia!!! grigora

More
09 Nov 2006 10:06 #22122 by lazaros
re paidia prospathw na kanw ena programa gia predictive text input! gnwrizetai ti prepei na kanw i estw kapou na vrw voitheia?

eimai newbie sto programming so help me!!

just play football

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2006 12:05 #22123 by Kostas Giagias
Κάτι σαν το Auto Complete???

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
09 Nov 2006 12:16 #22125 by lazaros
Replied by lazaros on topic Help paidia!!! grigora
κατι σαν το λεξικο Τ9 στα κινητα. να μαντευει λεξεις. αλλα το προγραμμα δεν ειναι για κινητο....

just play football

More
09 Nov 2006 12:24 #22126 by Kostas Giagias
Στο Web που έκανα μία μικρή ερευνα...

Εκτός κινητών το μόνο που λένε για Predictive Text input... μιλάνε ουσιαστικά για το AutoComplete...

Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει και εφαρμογή το στυλ του Τ9 σε Υ/Η όταν δεν έχεις πολλά γράμματα σε ίδιο πλήκτρο... !!!

Hellenic Racing Team

More
09 Nov 2006 12:37 #22127 by lazaros
Replied by lazaros on topic Help paidia!!! grigora
συμφωνω κι εγω μαζι σου οτι θα για Η/Υ ειναι καπως χλωμο. πιστευω οτι ειναι για κινητο γιατι μου ζητα οτι ο user θα πρεπει να διαλεγει η να συνεχιζει οπως ειναι η λειτουργεια του Τ9.
επισης πιστευω οτι με δυσκολευει(μπορει να κανω και λαθος) που μου ζητα να μη χρησιμοποιισω

just play football

More
09 Nov 2006 12:51 #22128 by Kostas Giagias
Να υποθέσω εργασία σε πανεπιστήμιο???

Αλλιώς νομίζω ότι σε handheld συσκευή που έχει T9 μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ήδη εγκατεστημένο σε δική σου εφαρμογή.

Αν θέλεις τελικά να κάνεις κάτι τέτοιο μπορείς να κοιτάσεις και σε Development Section της NOKIA.

Ακόμα αν απλά το ζητούμενο είναι να μην χρησιμοποιήσεις την strcmp τότε δες ποιες ρουτίνες της χρειάζεσαι και υλοποίησετες μόνος σου...

ΠΧ. η InStr (vb function που βρίσκει αν υπάρχει κάποιο String, μέσα σε άλλο string) θα μπορούσε να γραφτεί και σε δική σου ρουτίνα (λούπα μέσα στους χαρακτήρες...κλπ.)

Hellenic Racing Team