Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελληνικές Programming Communities

More
29 Jul 2006 23:52 #17497 by Μάνος Γρυπάρης
Όσοι χρήστες στο forum γνωρίζετε ελληνικές ιστοσελίδες με θέμα τον προγραμματισμό, γράψτε τις σε αυτό το topic.

Κάνω την αρχή:
www.dotnetzone.gr (και www.dotnetzone.gr/cs/forums η community, απ' ότι βλέπω βάση μελών η μεγαλύτερη community απ' όλες)
www.greekcoders.gr (Οff-Προς Πώληση)
www.coderz.gr (και forum.coderz.gr η community)
www.3dv.gr (Οff)
www.coder.gr (Off)
www.webz.gr
www.cyborgon.com
www.programmers.gr (Off)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2006 00:37 #17504 by coder
Ευχαριστούμε για τη προσθήκη, είμαι ο admin του coder.gr στο οποίο ασχολούμαστε με όλες τις γλώσσες με ιδιαίτερη έμφαση σε εργαλεία ανοικτού κώδικα.

Επιπλέον λόγω και του αντικειμένου σας προσθέτω στη λίστα ιστοχώρους για τους ενδιαφερόμενους gamers που επιθυμούν να γίνουν και game developers. Συνοπτικά παρουσιάζω σχετικά post που τρέχουν στο coder καθώς και σημαντικά links ελληνων προγραμματιστών με πολύ καλά tutorials σχετικά με games. Άν και είναι στην αγγλική γλώσσα σύντομα θα υπάρχουν και οι μεταφράσεις στο coder.gr μετά την άδεια που έχουμε πάρει απο τα παιδιά τα οποία εκπροσωπούν επάξια την ελληνική gamedev και demoscene σκηνή.

Hellenic Open Source Game Engine
Demoscene.gr
Game programming σε Mophun
Bad Sector Playground
Nuclear Playground
Java Hellenic User Group

code4fun :-)

More
30 Jul 2006 22:28 #17524 by George J. Capnias
Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον admin του site. Το όνομά μου είναι Γιώργος Καπνιάς και είμαι ο admin του www.dotNETZone.gr .

Το dotNETZone.gr είναι μια ελληνική κοινότητα προγραμματιστών, επαγγελματιών και ερασιτεχνών, που ασχολούνται με ανάπτυξη εφαρμογών χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και εργαλεία της Microsoft.

George J.

George J. Capnias
dotNETZone.gr Administrator