Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως να επεξεργαστείτε το προφίλ σας

More
20 Jul 2006 17:51 #17072 by liolias
παιδιά εχω κανει ενα φορουμ με phpbb και εχω ενα προβλημα το οποιο ομως το εχω δει και σε αλλα φορουμ.(και στο games radio)μηπως μπορειτε να μου πειτε γιατι εμφαvιζει στο προφιλ μου αντι για A ενα ’ ??:

Μεταφορά Άβαταρ από τον υπολογιστή σας:
Μεταφορά Άβαταρ από URL:
Εισαγωγή URL η οποία περιέχει το Άβαταρ αρχείο, θα γίνει μεταφορά στον εξυπηρετητή μας.
Σύνδεσμος για απομακρυσμένο Άβαταρ:
Εισαγωγή URL η οποία περιέχει το Άβαταρ αρχείο για το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε σύνδεσμο.

Μεταφορά ’βαταρ από τον υπολογιστή σας:
Μεταφορά ’βαταρ από URL:
Εισαγωγή URL η οποία περιέχει το ’βαταρ αρχείο, θα γίνει μεταφορά στον εξυπηρετητή μας.
Σύνδεσμος για απομακρυσμένο ’βαταρ:
Εισαγωγή URL η οποία περιέχει το ’βαταρ αρχείο για το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε σύνδεσμο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jul 2006 17:55 #17073 by Μάνος Γρυπάρης
Έχει να κάνει με την ελληνική κωδικοποίηση χαρακτήρων. Αυτή μας παιδεύει χρόνια τώρα. Στα ελληνικά fonts όταν το "Α" κεφαλαίο τονίζεται, σε αρκετά php sites υπάρχει πρόβλημα και αντικαθίσταται μόνο από τον τόνο ( ' ). Αν θέλεις βάλε default γλώσσα στο forum σου τα αγγλικά με 2η επιλογή τα ελληνικά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Jul 2006 18:06 #17074 by liolias
epeidi afto to thema me tin glossa panta to berdevo.an valo ta agglika default meta opios kanei register tha exei tin aggliki glossa.tha borei omos etsi na dei tous ellinikous xaraktires sta posts i tha vlepei kinezika???

More
05 Aug 2006 14:14 #17724 by Μάνος Γρυπάρης
Θα τους βλέπει κανονικά.

Πληροφορίες για το πως θα επεξεργαστείτε το προφίλ σας

*Πάνω δεξιά πηγαίντε στην επιλογή "Edit your profile" (προφίλ)

Τις πρώτες επιλογές (Username, password) καλό είναι να μην τις πειράζουμε. Αν επιλέξετε να αλλάξετε το e-mail σας θα σας σταλεί επιβεβαίωση στο νέο e-mail που θα δηλώσετε.

Στο Profile Information συμπληρώνετε ότι MSN, ICQ, προσωπική ιστοσελίδα κτλ. έχετε. Αυτό θα εμφανίζει από ένα εικονιδιάκι στο κάτω μέρος του προφίλ σας.

Στο Location βάλτε την πόλη σας ή κάτι άλλο (ακόμα και άκυρο). Ότι βάλετε θα εμφανίζεται κάτω από το Nickname σας (κάτω από το Rank συγκεκριμένα).

Στο "Edit Signature" επεξεργάζεστε την υπογραφή σας. Δηλαδή ότι εμφανίζεται στο κάτω μέρος του κάθε μηνύματός σας. Μπορείτε να βάλετε links για το site σας, εικόνες κτλ. κτλ. Χρησιμοποιήστε bbcode. Δηλαδή

Το site μου. Ελατε μια βολτα

Τα επόμενα δεν τα πειράζουμε, καλά είναι κι έτσι

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)