Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προγραμμα για Γρηγορο Υπολογιστη

More
21 Nov 2015 16:39 #171387 by wavee
Καλησπέρα. Το λαπτοπ του πατερα μου είναι παλιο με 1 Gb ram και πολλες φορες αργει και βλεπω στην διαχειριση εργασιων ότι χρησιμοποιείται πολύ μνημη ram. Δεν ξερει και πολλα πραγματα και πολλες φορες βλεπω toolbars στον chrome και ισως φορτωνει διαφορα προγράμματα στην εκκινηση. Του εχω βαλει τα XP γιατι με τα 7 και τα 8 κολλαγε. Δεν θελω να ου βαλω Linux γιατι δεν εχει συμβατοτητα με κατι παιχνίδια.

Θελω να του βαλω ένα πρόγραμμα που είναι καταλληλο για αρχαριους χρηστες ετσι ώστε να τον περιοριζει και να μην μπαινουν διαφορα προσθετα στον chrome ή αν γινεται να απενεργοποιούνται όλα τα προγράμματα στην εκκινηση.

Επισης υπαρχει καποιο πρόγραμμα να κανει αυτόματα ανασυγκροτηση δισκου? Τα 7, τα 8 και τα 10 κανου αυτόματα μια φορα την εβδομαδα. Τα xp απ ότι ξερω δεν κανουν αυτόματα.

Επειδή παιζει και 1 παιχνιδι, μηπως να κατεβασω το razer game booster? Απ ότι εχω διαβασει κανει κι αλλα πραγματα περα από παιχνίδια. όπως πχ κλεινει όλα τα προγραμματ στην εκκινηση. Είναι καλο? Αν εχω παντα ενεργοποιημενο την ρυθμιση στο gamebooster και εκτος παιχνιδιού θα παει καλυτερα ο υπολογιστης? Λεει ότι κανει τον υπολογιστη πιο γρηγορο γενικα και όχι μονο στα παιχνιδια

Και το CCleaner εχω ακου ακουσει ότι είναι καλο. Εσεις ποιο προτείνεται? Υπαρχει καποιο πρόγραμμα που ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΘΟΥΝ TOOLBARS ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2015 17:18 #171389 by 001
Μ' ένα Driver Booster/IObit Unistaller (για τυχόν υπαρκτή σαβούρα) θα φτιάξει η κατάσταση I guess. Τα toolbars βγαίνουν πολύ εύκολα manually από τον Firefox (κάποια -ή όλα, δεν θυμάμαι- τα κάνεις delete και με το Unistaller). Και το Advanced SystemCare βοηθάει λίγο. Για παιχνίδια κάνω απλά update από το GeForce Experience.

Έχω 4gb ram και είμαι εντάξει με αυτά. Ενδεχομένως να μην σου φτάσουν αν θες το κάτι παραπάνω.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
21 Nov 2015 19:41 #171396 by Κατερίνα Μαρίνου
Εχω το CCleaner και το Wise Care 365 στο pc μου και ποτε δεν εχω προβλημα με toolbars η αλλου τυπου spyware προγραμματα. Αν κανεις ενα καθαρισμο σε αχρηστα αρχεια και registry τουλαχιστον 1 φορα την εβδομαδα δεν θα υπαρχει προβλημα εκτος αν σερφαρεις σε επικινδυνα sites η ανοιγεις email που δεν προερχονται απο αξιοπιστες επαφες. Το 1 gb βασικη μνημη ειναι πολυ λιγο για να λειτουργησει σωστα ενα συστημα οποτε μαλλον θελει extra μνημη.
Δοκιμασε να κατεβασεις το Wise Care 365, τα κανει ολα (ανασυγκροτηση, registry, καθαρισμο αχρηστων φακελων και αρχειων) και ειναι πολυ αξιοπιστο προγραμματακι.

More
21 Nov 2015 21:25 #171397 by tsakos
Φίλε μου βάελε τα windows starter και θα με θυμηθεις

More
22 Nov 2015 11:40 - 22 Nov 2015 14:55 #171404 by wavee
Τα δοκιμασα όλα αυτά που ειπατε και δεν κανανε τιποτα. Δοκιμασα και το razer boot Και επισης δεν εκανε τιποτα

Τα Windows starter είναι πιο ελαφρια από τα XP? Νομιζω απλως είναι εκδοση με περιορισμένες λειτουργιες. Δεν αναφερει πουθενα ότι είναι πιο ελαφρια και οι απαιτησεις λογικα θα είναι ιδιες με την κανονικη εκδοση windows 7. Εσυ τι λες?
Last edit: 22 Nov 2015 14:55 by wavee.

More
22 Nov 2015 21:05 #171428 by tsakos

wavee wrote: Τα δοκιμασα όλα αυτά που ειπατε και δεν κανανε τιποτα. Δοκιμασα και το razer boot Και επισης δεν εκανε τιποτα

Τα Windows starter είναι πιο ελαφρια από τα XP? Νομιζω απλως είναι εκδοση με περιορισμένες λειτουργιες. Δεν αναφερει πουθενα ότι είναι πιο ελαφρια και οι απαιτησεις λογικα θα είναι ιδιες με την κανονικη εκδοση windows 7. Εσυ τι λες?

Είναι λίγο πιο βαριά αλλά σε αντίθεση με τα xp υποστηρίζονται ακόμα από την microsoft και τις εταιρίες για αυτό το Pc σου θα είναι καλύτερο προστατευμένο. Εγώ χρησιμοποιώ starter σε virtual machines και είναι πολύ smooth συγκρίνονται μπορώ να πω με τα xp.

More
23 Nov 2015 12:07 - 14 Mar 2016 01:05 #171459 by wavee

tsakos wrote:

wavee wrote: Τα δοκιμασα όλα αυτά που ειπατε και δεν κανανε τιποτα. Δοκιμασα και το razer boot Και επισης δεν εκανε τιποτα

Είναι λίγο πιο βαριά αλλά σε αντίθεση με τα xp υποστηρίζονται ακόμα από την microsoft και τις εταιρίες για αυτό το Pc σου θα είναι καλύτερο προστατευμένο. Εγώ χρησιμοποιώ starter σε virtual machines και είναι πολύ smooth συγκρίνονται μπορώ να πω με τα xp.

Δεν ξερω. Ειμαι σε διλημμα. Αν έχουν βγει σε ελληνικά τότε μόνο θα τα αγοράσω.
Last edit: 14 Mar 2016 01:05 by Μάνος Γρυπάρης.