Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fuse: 3D Character Creator

More
28 Sep 2015 01:16 #169210 by Μάνος Γρυπάρης

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε 3D χαρακτήρες για να τους εισάγετε στο Unity. Η χρήση του είναι πολύ εύκολη καθώς σας δίνει έτοιμες επιλογές ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα κεφαλιών, μαλλιών, δέρματος, σωματότυπου κτλ. Όπως θα δείτε από το βίντεο τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά όταν με άλλο software θέλετε πολλές ημέρες σχεδιασμού και κυρίως γνώση.

Για να κατεβάσετε το Fuse μπείτε στο Μixamo.com/fuse

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Sep 2015 11:45 #169217 by Βασιλης Γαλανος
Απο οτι ειδα,με το συγκεκριμενο προγραμμα εχει φτιαχτει και το P.a.m.e.l.a. απο τα NVYVE Studios.Ειναι οντως πολυ απλο στην χρηση του και εχω ηδη αρχισει να σχεδιαζω αρκετους χαρακτηρες.Ποιος ξερει ποτε και αν μπορει να χρειαστουν,περα του οτι ειναι πολυ ενδιαφερον.Το κακο ειναι ομως οτι εχεις περιορισμενες επιλογες ως αναφορα τα ρουχα,τα μαλλια,το σωμα κ.α.Δεν εχω ψαξει ακομα αν μπορεις να κατεβασεις και αλλο περιεχομενο,με πληρωμη ή χωρις,αλλα αυτα που ειχε σε πρωτη φαση ηταν πολυ λιγα σε σχεση με αυτα που μπορει να προσφερει.Πολυ καλο προγραμμα παντως.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.