Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Web Development: Wordpress, Joomla ή Drupal?

Poll: Wordpress, Joomla ή Drupal? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Wordpress
2 40%
Joomla
3 60%
Drupal
No votes 0%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
04 Mar 2015 20:08 - 04 Mar 2015 20:11 #157628 by Μάνος Γρυπάρης
Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα. Ποιο από τα τρία CMS (Content Management System) προτιμάτε για να δημιουργήσετε site?

Το Wordpress είναι πολύ εύκολο και διαδεδομένο, ενώ τα Joomla και Drupal παρότι δυσκολότερα στη χρήση, μακροπρόθεσμα μπορούν να σας αποζημιώσουν. Όλα τους είναι δωρεάν CMS . Αξίζει να σημειωθεί ότι το Joomla ενώ είχε μεγαλύτερη υποστήριξη μέσω extensions, το τελευταίο διάστημα βλέπει το Drupal να κερδίζει και σε αυτό το κομμάτι.

Οποιος θελει μπορει να ψηφίσει στο γκάλοπ και να αιτιολογήσει. Δείτε ένα συγκριτικό:
websitesetup.org/cms-comparison-wordpress-vs-joomla-drupal/

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Joomla υπερτερεί στην ευκολία δημιουργίας Community (Social Network), ενώ το Drupal υπερτερεί σε ταχύτητα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 04 Mar 2015 20:11 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Mar 2015 20:24 - 04 Mar 2015 20:27 #157630 by Πας Παρτού
Δεν έχω ασχοληθεί αλλά είχα διαβάσει απόψεις από κόσμο που ασχολείται και το συμπέρασμά μου ήταν ότι για απλά πράγματα το wordpress είναι απλά η λογικότερη επιλογή. Για κάποιες πιο σύνθετες ανάγκες το drupal είναι η σωστή επιλογή. Το joomla θεωρείται ευκολότερο από το drupal αλλά ταυτόχρονα και λιγότερο ποιοτικό. Οπότε οι κύριες επιλογές καταλαβαίνω ότι είναι το wordpress και το drupal ανάλογα με τις ανάγκες ενώ αν κάποιος θέλει να υποχωρήσει λίγο στην ποιότητα για χάριν ευκολίας μπαίνει ως επιλογή και το joomla (δεν είναι όμως εξίσου καλό).
Last edit: 04 Mar 2015 20:27 by Πας Παρτού.

More
05 Mar 2015 22:11 #157672 by Antonis Kioseloglou
Επειδη εχω ασχοληθει με το wordpress το θεωρω τελειως ερασιτεχνικο και τζαμπατζιδικο.Και η κουτση Μαρια στηνει site σε Wordpress.
Τωρα σε σχεση με Joomla-Drupal αλλη δουλεια το ενα αλλο το αλλο.Το Joomla εχει Community που μπορεις να βαλεις (αν καταλαβα καλα αυτο πρεπει να εχει και το Gameworld) ενω δινει και μεγαλυτερη υποστηριξη σε εφαρμογες.Το Drupal απο την αλλη ειναι πιο γρηγορο και υπαρχουν δουλειες αποτι εχω διαβασει που στο Drupal γινονται πιο ευκολα και χωρις βασανα σε σχεση με το Joomla.

More
01 Mar 2016 17:26 #177385 by Αρίστος Αθανασιάδης
Joomla
Γιατί είναι ποιο απλή και ποιο εύκολη στην χρήση :lol: