Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Install νέων drivers στο PC

More
15 Mar 2014 00:14 #141860 by Διονυσης Κουφης
Συντομα ( Σε 1 μηνα) θα εχω το νεο PC στα χερια μου.Ευχαριστς πολυ τα παιδια και τα μελη του GameWorld που με βοηθησαν απιστευτα πολυ για να τον φτιαξω.Θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση:Τι να κανω οταν παρω το νεο PC.Εννοω πως θα κανω install τα drivers?Ποια προγραμματα θα χρειαστω για να κρατησω το PC γρηγορο?Ποιες αλλες οδηγιες θα μου δινατε για το νεο PC?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Mar 2014 07:27 #141871 by Μάνος Γρυπάρης
- Οι drivers παρέχονται σε DVD μαζί με τις κάρτες γραφικών, την motherboard κτλ. οπότε απλά βάζεις το DVD και τους εγκαθιστάς εκτός κι αν στους έχουν εγκαταστήσει από πριν αυτοί που θα στο φέρουν.
- Για να κρατήσεις το PC γρήγορο θες ενα registry cleaner:
pcsupport.about.com/od/toolsofth ... ograms.htm
To τρεχεις αραια και που

Επίσης μην ξεχασεις να βαλεις και κανενα avast free antivirus. Από browser προτείνω Chrome, τα υπόλοιπα τα μάθεις στην πορεία.

Για προγράμματα ρώτα εδώ:
www.gameworld.gr/forum/38/7879

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Mar 2014 08:28 #141880 by Γιώργος Λόλας
Διάβασε και αυτό το άρθρο , αυτά που λέει μπορείς να τα κάνεις μια φορά τον μήνα και θα είσαι κομπλέ.

Μετά την εγκατάσταση των Windows απλά βάλε το CD της μητρικής και εγκατέστησε τους βασικούς drivers από εκεί (μεταξύ αυτών και του ήχου). Μετά μπαίνεις στο site της εταιρείας της κάρτας γραφικών σου (Nvidia ή AMD) και κατεβάζεις τους νεότερους drivers. Δίνω links και στο παραπάνω άρθρο.

Αν έχεις απορίες μετά εδώ είμαστε. Με γεια και το νέο PC :)

More
15 Mar 2014 11:36 #141884 by Διονυσης Κουφης
Βασικα εχω ακουσει οτι ο Chrome τρωει απειρο CPU

Ευχαριστω για ολα :)