Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλημα αναβαθμισης απο Windows 8 σε 8.1

More
16 Dec 2013 19:34 #137258 by wavee
Καλησπέρα. Εκανα αναβαθμιση στο λαπτοπ από windows 8 σε windows 8.1.Εβαλα την τελικη εκδοση. Δεν εβαλα την Beta. Την αναβαθμιση την εκανα από το Windows store όταν μου ηρθε ειδοποιηση. Εκανα εγκατασταση τα 8.1 κανονικα. Όμως οι εφαρμογές από το windows store που είναι προεγκατεστημενες είναι στα αγγλικα, ενώ η εκδοση των Windows 8 ηταν στα ελληνικα. Επεισης καποια εικονίδια δεν είναι "δυναμικα". Πχ στα windows 8, στο εικονιδιο "Φωτογραφιες" που είναι στην εναρξη εμφανιζε τις φωτογραφιες πανω στο εικονιδιο. Τωρα στα 8,1 τιποτα. Αυτό γινεται επεισης και με την εφαρμογή email. Δηλαδη δεν υπαρχουν ειδοποιήσεις όταν μου στελνουν email όπως γινοταν στα windows 8. Δοκιμασα να καταργησω τις εφαρμογες και τις εγκατεστησα παλι αλλα παλι τα ιδια. Είναι στα αγγλικα και τα εικονίδια δεν είναι "δυναμικα" Το υπολοιπο λειτουργικο συστημα εκτος από τις εφαρμογες λειτουργει καλα και είναι στα ελληνικα. Ξερετε τι μπορει να φταει η πως μπορω να το διορθωσω? Ευχαριστω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Mar 2014 06:46 #141865 by Μάνος Γρυπάρης
Μάλλον θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το Dynamic Theme από το Control Panel σου για να σου εμφανίζονται δυναμικά εικονίδια.

Για το email επίσης πρέπει να βρεις τις ρυθμίσεις του και να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις αν και εγώ θα σου πρότεινα μακράν Mozilla Thunderbird με τεράστια διαφορά τον οποίο θα συνηθίσεις από τις πρώτες 2-3 μέρες.

Δες επίσης αυτά για τα customizations

[youtube:39kjy1jn]
[/youtube:39kjy1jn]
[youtube:39kjy1jn]
[/youtube:39kjy1jn]

Εκτός κι αν πάρουμε το χειρότερο ενδεχόμενο του να είναι bug ή features που αφαιρέθηκαν που δεν το νομίζω. Προσωπικά έχω Windows 7 οπότε δεν ξερω αν βοήθησα 100%.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Mar 2014 02:09 #142106 by wavee
οκ. Ευχαριστω πολυ