Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ανεπιθύμητος Κωδικός στα Windows 7

More
23 Aug 2013 21:22 #130909 by Αντώνης
Έχω ένα πρόβλημα με τα Windows που εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες έτσι ξαφνικά. Άνοιξα που λέτε τον υπολογιστή και μου ζητούσε "Όνομα Χρήστη" και "Κωδικό Πρόσβασης"! Έπειτα έκανα επανεκκίνηση και με έβαλε κανονικά. Σήμερα έγινε ξανά το ίδιο πράγμα μόνο που αυτή τη φορά χρειάστηκε να κάνω επανεκκίνηση 4 φορές.

Γιατί μου ζητάει κωδικό; Πώς μπορώ να το κάνω να μην ξαναζητήσει αλλά και τι μπορεί να φτέει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2013 21:27 #130911 by Βασίλης Καμακάρης
Τα Windows τα έχεις αυθεντικά?
Πείραξες τίποτα στο λογαριασμοί χρηστών?

More
23 Aug 2013 21:32 #130912 by Αντώνης
Ναι. Επίσης τον υπολογιστή τον έχω εδώ και 2 χρόνια και πρώτη φορά μου κάνει κάτι τέτοιο.
Φοβάμαι να τον ξανακλείσω τώρα!

More
23 Aug 2013 21:34 #130913 by Βασίλης Καμακάρης
Θα σου έλεγα να κάνεις μια επαναφορά συστήματος.

More
23 Aug 2013 21:35 #130914 by Αντώνης

More
23 Aug 2013 21:39 #130915 by Βασίλης Καμακάρης
Όχι άπλα θα πας τον υπολογιστή σε μια πρόσφατη ενεργεία.

More
23 Aug 2013 21:45 #130918 by Αντώνης
Στην "Επαναφορά Συστήματος" δεν μου βγάζει κάποια ενέργεια που να έγινε πριν από την πρώτη φορά που μου έβγαλε το πρόβλημα. Λογικά δεν θα βοηθήσει.
Εξάλλου βγάζει μόνο 2 ενέργειες από τις οποίες η μια έγινε εχθές και είναι η απεγκατάσταση ενός παιχνιδιού και η άλλη μια έγινε σήμερα και είναι ενημέρωση των Windows.

More
23 Aug 2013 21:48 #130919 by Αντώνης

Vasilis wrote: Τα Windows τα έχεις αυθεντικά?
Πείραξες τίποτα στο λογαριασμοί χρηστών?

Για την δεύτερη ερώτηση, όχι δεν πείραξα τίποτα.

More
23 Aug 2013 22:25 #130925 by Γιάννης Πετρόχειλος
Αν μονο εσυ χρησιμοποιεις τον υπολογιστη (ενα προφιλ), τοτε θα πατησεις Εναρξη και στην αναζητηση cmd. Θα πατησεις Δεξι κλικ πανω στο cmd και μετα εκτελεση ως διαχειριστης. Θα ανοιξει ενα μαυρο κουτακι, το Command Window. Εκει θα δωσεις την εντολη "control userpasswords2" ακριβως οπως την εγραψα χωρις τα αυτακια. Μολις πατησεις Enter θα ανοιξει το παραθυρακι με τους λογαριασμους. Θα κανεις κλικ μια φορα πανω στο ονομα του λογαριασμου σου και ακριβως απο πανω εκει στο κουτακι με την εντολη "Να ζητειται απο το χρηστη ονομα χρηστη και κωδικος προσβασης για να χρησιμοποιηθει ο υπολογιστης" θα ξεκλικαρεις. Θα πατησεις εφαρμογη και ΟΚ και εισαι ενταξει θαρρω.

More
23 Aug 2013 22:34 #130926 by Αντώνης
Το έκανα αυτό που είπες όμως μόλις πατάω "OK" μου βγάζει ένα παραθυράκι που λέει τέρμα πάνω "Αυτόματη Σύνδεση" και μετά ότι εάν θέλω να μπαίνω χωρίς κωδικό πρέπει να καθορίσω έναν χρήστη για τον οποίο μου ζητάει όνομα και password.