Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ζητητε Συνεργατης Με Web Designing γνωσεις

More
15 Aug 2012 20:13 #111183 by Αποστόλης Αναστασίου
Καλησπερα σας , οπως λεω και στον τιτλο ζηταω εναν αμεσο συνεργατη που να μπορει να δουλεψει μαζι μου αυτον τον καιρο και να εχει εμπειρες γνωσεις εστω οχι και πολλες , αλλα οχι και μονο τις βασικες . Με τον καιρο θα γινουμε τρεις μιας και ενας αλλος γνωστος μολις τελιωσει το καλοκαιρι (για προσωπικους λογους) , θα συνεργαστει για να τελιωσουμε την ιδεα που μολις αρχισα . Το site το δουλευω αν και οχι εντατικα αλλα οσο μπορω με τις γνωσεις και τον χρονο που εχω .
private-demo.web44.net/
Αυτη ειναι η ιστοσελιδα , και την δουλευω ακομη πολυ και θα παρατηρησετε οτι κλεβω λιγο κωδικα απο το blogger . Μην σας απασχολει αυτο , απλα προσπαθω να κανω ενα custom blog για το οποιο δεν μπορεσα και δεν μπορω να φτιαξω Μονος και για αυτο κλεβω προχειρα λιγο κωδικα απο εκει για να εχω μια ιδεα το πως θα το κανω και το πως θα ειναι , κατα τα αλλα ολα τα αλλα δικα μου . Για πληροφοριες σχετικα με την ιδεα του site αυτου θα δειτε σε ενα topic παρακατω : ( www.gameworld.gr/forum/42/501?start=40 ) ή αμα θελετε να ρωτησετε κατι στειλτε μου e-mail παρακατω :
info@private-demo.web44.net
ή μεσω του gameworld .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.