Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Navigation Bars σε Site , πως ;

More
25 Jul 2012 02:46 #110706 by Αποστόλης Αναστασίου
Kαλησπερα , εδω και πολυ καιρο προσπαθω να μου λησω μια απορια ψαχνοντας παντου . Αποφασισα λοιπον να ερθω για ακομη μια φορα στο φορουμ του Gameworld και να ρωτησω , πως φτιαχνουμε ενα Νavigation Bar ; Πως ενσωματονουμε τις εικονες που θελουμε σε αυτο ; Πως βαζομε τα γραματα στη μεση και οχι να ειναι ολα απο δεξια ; Να για παραδειγμα εχω φτιαξει αυτο το Design : private-demo.web44.net/ . (δικο μου) αυτο που θελω ειναι να προσθεσω εικονες οπως αλλοστε ειναι και στο ακολουθο url : private-demo.web44.net/admin/login.php . Αλλα να μην ειναι ολα στην δεξια πλευρα , θελω να εχουν align στην μεση , αλλα πως ;

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jul 2012 14:53 #110711 by Γιώργος Λόλας
Τα navigation bars συνήθως φτιάχνονται σε CSS. Υπάρχουν και code generators αν θες να το κάνεις πιο εύκολα. Ένα από αυτά μπορείς να τo βρεις πατώντας εδώ .

Οι εικόνες μπαίνουν με τον κώδικα:

<style>
div td {background-image:url(URL);}
</style>

Τα γράμματα τα βάζεις στο κέντρο με τον κώδικα:

text-align: center;

Τώρα, αν μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει περισσότερο καλώς, γιατί εγώ δε σκαμπάζω και πολλά από τέτοια :P

Δες και εδώ.

More
27 Jul 2012 16:30 #110753 by Αποστόλης Αναστασίου

geololj wrote: Τα navigation bars συνήθως φτιάχνονται σε CSS. Υπάρχουν και code generators αν θες να το κάνεις πιο εύκολα. Ένα από αυτά μπορείς να τo βρεις πατώντας εδώ .

Οι εικόνες μπαίνουν με τον κώδικα:

<style>
div td {background-image:url(URL);}
</style>

Τα γράμματα τα βάζεις στο κέντρο με τον κώδικα:

text-align: center;

Τώρα, αν μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει περισσότερο καλώς, γιατί εγώ δε σκαμπάζω και πολλά από τέτοια :P

Δες και εδώ.

Ωραιος ! Ευχαριστω για την βοηθεια , καλο σου απογευμα .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More