Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Domain names: Κατοχύρωση και γενική συζήτηση

More
19 Jan 2009 10:38 #49960 by Esperos
Αγορασα ενα domain στο TK με σκοπο να φτιαξω ενα site για το ανερχομενο παιχνιδι ΑΙΟΝ. Εχω κανει παρα πολλα πραγματακια σχεδιαζοντας παρα πολλες σελιδες με πολυ κοπο αφου πρωτη φορα δοκιμαζω κατι τετοιο! Εκει που εχω κολησει ομως για να πω πως η σελιδα ειναι οκ ειναι το forum και μια foto galery μπορει κανεις να μου δωσει καμια βοηθεια να καταλαβω και εγω τι γινεται? Δοκιμασα με το dreamweaver και μου ζητα το fireworks (που ουτος η αλλος δε ξερω πως δουλευει) ενω το frontpage μου ζητα μια διαδικασια που δεν την καταλαβαινω! Οσο για το foroum κοιταξα λιγο στο phpbb οπου παλι δεν καταλαβα χριστο. Τα φωτα σας λιγο ρε παιδια! Και τελος ΑΝ ποτε το τελειωσω (που πρεπει να γινει γιατι εχω πληρωσει domain μη παει χαμενο) πως δινω στο TK ολα αυτα που εχω φτιαξει?

Ελπιζω να βρεθει καποιος μπασμενος σε αυτα τα κολπα γιατι ειμαι πρωταρης και τα εχω βρει πιο σκουρα και απο τα σκουρα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jan 2009 12:57 #49961 by Μάνος Γρυπάρης
Δώσε το link της σελίδας σου. Που την έχεις στημένη? Σε server που πληρώνεις ή σε free? (geocities ας πούμε)

gallery: Τι gallery θες να στησεις ακριβως? Υπαρχει ετοιματζιδικη gallery στο site σου? Αν δεν ξέρουμε που θα στησεις την σελίδα τότε δεν ξέρουμε και ΠΟΙΑ gallery χρησιμοποιείς (έκδοση προγράμματος). Να μυρίσουμε τα νύχια μας?

Forum: www.phpbb.com , το κατεβάζεις και το κάνεις install. Έχει οδηγίες. Αν δεν τα καταφέρνεις έχουμε τον καταλληλότερο στην Ελλάδα, τον Γιάννη Ορφανίδη (jorfan), που στο phpbb έχει αναλάβει και την ελληνική μετάφραση :wink: οπότε εδώ δεν θα έχεις πρόβλημα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Jan 2009 14:50 #49965 by jorfan

aposperittis wrote: Αγορασα ενα domain στο TK με σκοπο να φτιαξω ενα site για το ανερχομενο παιχνιδι ΑΙΟΝ. Εχω κανει παρα πολλα πραγματακια σχεδιαζοντας παρα πολλες σελιδες με πολυ κοπο αφου πρωτη φορα δοκιμαζω κατι τετοιο! Εκει που εχω κολησει ομως για να πω πως η σελιδα ειναι οκ ειναι το forum και μια foto galery μπορει κανεις να μου δωσει καμια βοηθεια να καταλαβω και εγω τι γινεται? Δοκιμασα με το dreamweaver και μου ζητα το fireworks (που ουτος η αλλος δε ξερω πως δουλευει) ενω το frontpage μου ζητα μια διαδικασια που δεν την καταλαβαινω! Οσο για το foroum κοιταξα λιγο στο phpbb οπου παλι δεν καταλαβα χριστο. Τα φωτα σας λιγο ρε παιδια! Και τελος ΑΝ ποτε το τελειωσω (που πρεπει να γινει γιατι εχω πληρωσει domain μη παει χαμενο) πως δινω στο TK ολα αυτα που εχω φτιαξει?

Ελπιζω να βρεθει καποιος μπασμενος σε αυτα τα κολπα γιατι ειμαι πρωταρης και τα εχω βρει πιο σκουρα και απο τα σκουρα!

Αν θελεις μπορεις να μας δωσεις την διευθυνση που αγόρασες να δούμε και εμείς τί εννοείς ? Μπορώ να σε βοηθήσω στο στήσιμο του φόρουμ και της γκαλερί. Μπορείς να μου στείλεις pm για περισσότερες λεπτομέρειες

More
19 Jan 2009 15:22 #49967 by Esperos
Σας ευχαριστω παιδια!
Το domain που αγορασα ειναι το AION-EL.TK βεβαια το εχω αγορασει μονο δεν εχω κανει τιποτα ακομη! Εφτιαξα ενα site που απλα βλεπεται με παρα πολες παραμετρους που τα αρχεια ολα τα εχω στο pc μου, συνολο ειναι 18mb αν θελετε μπορω να σας τα στειλω με msn.
Θελω να φτιαξω μια Galery με screenshots, τα παντα ειναι μεσα στο pc μου πουθενα δεν τα εχω ανεβαση ακομα σχεδιαζω την σελιδα, αυτη ηταν η επομενη απορεια μου, τι κανω μετα μολις την τελειωσω? Πως την ανεβαζω στο TK?

Σχολαω στης 7 το απογευμα σημερα 7.20 θα ειμαι msn αν θες φιλε jorfan κανε με add να τα κανονισουμε

aposperittis@hotmail.com

More
17 Mar 2009 16:23 #51548 by Μάνος Γρυπάρης
Απαντώ έστω και καθυστερημένα.
Για να μεταφέρεις ένα forum θα πας στο Admin panel του και θα κάνεις backup την sql βάση. Δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα γίνει σωστά το backup γιατί ενδέχεται να σου βγει corrupted. Αν το είχες σε εταιρεία hosting, θα είχες την σιγουριά ότι κάνεις backup κατευθείαν από τον server (οι εταιρείες δίνουν τα προγράμματα cpanel ή iconsole και σου κάνουν backup καθημερινά για να είσαι ασφαλής).

Δοκίμασε όμως να το κάνεις έστω κι έτσι backup κι όταν πας στον νέο server σου, στήσε το phpbb forum από την αρχή και από το admin panel του κάντο restore. Αν το forum σου ειναι σχετικά μικρό τότε θα δουλέψει.

Επίσης δες και www.datahost.gr για web hosting. Εμείς εκεί είμαστε αυτή τη στιγμή (είναι κυρίως για μεγάλα sites). Μίλα με τον Μιχάλη εκ μέρους μου και θα σε εξυπηρετήσει. :wink:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
26 Jun 2009 11:47 #55023 by Fotios
Replied by Fotios on topic Δωρεάν domain .tk

Manos wrote: Υπάρχει κανονικά αυτή η επιλογή

Πρώτα κάνεις login...

Μετά το επιλέγεις από το αριστερά μενού

Και τέλος κλικ στο "No".

Auto nmz ginetai kai xwris na dwseis email swsta ??
gcm-clan.tk

http://screenshot.xfire.com/clan_logo/160/greekcybermadness.jpg?v=57cb

GREEK CYBER MADNESS FTW

More
26 Jun 2009 16:29 #55037 by Μάνος Γρυπάρης
Όχι, πρέπει να κάνεις μια εγγραφή και να δώσεις ένα e-mail. 2 λεπτά υπόθεση είναι.
Τώρα αλλάξανε πάλι πολιτική (αφού έχασαν χρήστες). Πλέον δεν εμφανίζεται κανένα banner και προαιρετικά αν θέλεις συμμετέχεις στο "Ambassador program" βάζοντας banner.

Δείτε εδω: www.gamesradio.tk
(έκανα πρόχειρο redirect του gamesradio.wordpress.com )

Btw Δείτε λίγο τι ακριβώς είναι το Tokelau

Νομικά ανήκει στη Νέα Ζηλανδία κι έχει πληθυσμό 1.416 κατοίκους (χωριουδάκι :mrgreen: )

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
12 Jul 2009 23:10 #56227 by Ρωμανός Βογιατζής
Ωραίο το tk τσάμπα και καλο αξιόπιστο !!!!!Εγώ μέχρι τώρα έχω κάνει στο www.freewebs.com ....πολύ αξιόπιστο και καλο....!!!!

More
24 Aug 2009 13:10 #58897 by Αντώνης Μπιθούλκας
Ρε παιδιά, δεν αξίζει το .TK! Το 'χω προσπαθήσει... Εάν έχεις .COM τα έχεις όλα!!!

More
24 Aug 2009 14:24 #58903 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
ναι ρε φιλε αλλα οπως και να το κανουμε ειναι φρι το τκ