Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δεν ξερω πως να ανεβασω βιντεο στο site μου !

More
10 Dec 2011 01:13 #102673 by dennis marko
Καλησπερα εχω παιδευτει ολη την μερα με ενα θεματακι και θα ηθελα την βοηθεια σας . Εχω ενα site που το τρεχω εγω αλλα αρθρογραφουμε τα παιδια απο την σχολη μου (σπουδαζω Δημοσιογραφια σε δημοσιο ΙΕΚ) . Σημερα μου εστειλε ενα παιδι ενα βιντεο απο μια συνεντευξη που εκανε , το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως να το ανεβασω στο site , και μας ειπαν απο την παραγωγη της εκπομπης οτι δεν θα πρεπει να ανεβασουμε υλικο απο την εκπομπη πουθενα αλλα αυτος περασε διαφορες φωτο και παλαιοτερα αποσπασματα και ενσωματωσε και την ηχογραφηση (με την ηχογραφηση δεν εχουμε προβλημα). Το θεμα ειναι πως ο ποιο ευκολος τροπος το να κανω upload το βιντεο στο youtube και μετα στο site δεν γινεται , τι πρεπει να κανω ? Ευχαριστω προκαταβολικα εχω φαει ολη την μερα και το εχω καψει και δεν επαιξα καθολου μανατζερ .Η ιστοσελιδα ειναι newsbang.ucoz.com :rolleyes:

ΥΓ μπηκα σε διαφορα fora αλλα δεν εβγαλα ακρη και ολη για κατι codes μιλουσαν πανω που τα καταλαβαινε το ξανα εχανα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Dec 2011 11:50 #102755 by dennis marko
Απο οτι καταλαβα που προτεινεις αυτο το site ως domain . To θεμα ειναι πως δεν θελω να φυγω απο εκει που ειμαι , καθως εχουμε ανεβασει και αρθρα και εχω φαει πολλες ωρες στο λαπτοπ και δεν θελω να πανε τζαμπα!

More
13 Dec 2011 20:54 #102798 by Γιώργος Λόλας
Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας που αρθρογραφείτε, για να ενεργοποιήσει την ενσωμάτωση βίντεο. Δοκίμασε πάντως είτε με την μορφή [youtube]ΕΔΩ LINK ΑΠΟ ΤΟ BINTEO[/youtube] ή το {youtube}ΕΔΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ watch?v=|400|300{/youtube}.

Για παράδειγμα, για το βίντεο
, θα βάλεις μόνο το qemWRToNYJY και η τελική του μορφή θα είναι έτσι: {youtube}qemWRToNYJY|400|300{/youtube}. Δοκίμασε να κάνεις επικόλληση και τον κώδικα embed από το youtube (Αποστολή --> Ενσωμάτωση και αντιγραφή όλου του κώδικα).