Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχω πρόβλημα με τα DVD-ROM και CD-RW

More
13 Feb 2006 23:17 #8779 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα: πήγα να εγκαταστήσω το Easy CD Creator 5 το οποίο όμως όπως αποδείχθηκε δεν είναι συμβατό με τα Windows XP service pack 2... Το πρόβλημα όμως δεν είναι ότι δε δουλεύει αλλά ότι πείραξε τα registry των DVD, CD-RW μέχρι και του image CD με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν από τη στιγμή που τα Windows ναι μεν τα βλέπουν αλλά δεν τα αναγνωρίζουν σωστά... Δοκίμασα να αφαιρέσω ότι registry είχε μείνει από το Easy CD Creator μέσω του regedit αλλά δεν είδα φως όπως επίσης δεν κατάφερα τπτ αφαιρώντας και τα registry των drives... Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει μπας και γλυτώσω το format

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2006 00:58 #8784 by Μάνος Γρυπάρης
Όλο "format, format, format" και π@π@ρια μάντολες! Το Easy CD Creator τι το ήθελες? Αν δεν βγάλεις άκρη τότε βάλε δισκέτα εκκίνησης Windows 98, κάνε Boot απ'τη δισκέτα και μετά στο DOS πληκτρολόγησε deltree c:\windows. Στη συνέχεια reset, βάζεις το CD των XP, Install Windows και όλα καλά.

Απλά θυμίσου να φτιάξεις έναν κατάλογο π.χ. C:\Windesk για backup ορισμένων αρχείων..........

1)Αντιγραφή από το C:\Windows\Desktop στο C:\Windesk\Desktop.
2)Αντιγραφή από το C:\Windows\Start Menu στο C:\Windesk\Start Menu
3)Αντιγραφή των Favorites από το C:\Windows στο C:\Windesk\Favorites.
4)Αντιγραφή των E-mails, της υπογραφής & των διευθύνσεων του Outlook Express σε Directories.
5)Αντιγραφή των στοιχείων στο Quick Launch, στον αντίστοιχο κατάλογο C:\Windesk\Quick Launch.

Location of E-Mails (XP)
C:\Documents and Settings\{user_name}\Application Data\Microsoft\Outlook &
C:\Documents and Settings\{user_name}\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook

Aυτά. (Η λέξη "format" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου!)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Feb 2006 22:29 #8811 by Αντώνης Κατρής
Και απο τη στιγμή που boot disk των Windows 98 δεν υπάρχει το recovery console των XP μας κανει? Αμφιβάλω...

More
15 Feb 2006 01:11 #8826 by Μάνος Γρυπάρης
Το CD των XP να βάλεις κι είσαι μια χαρά. Απλά από το BIOS επιλέγεις να φορτώσει πρώτα το CD-Rom.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)